All-inclusive
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in Karinthië aan de Maltschacher See o.b.v. all-inclusive

Sonnenresorts Maltschacher See
Feldkirchen in Kärnten, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
165,-
totaal: 364,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 4 dagen en voor 37 aankomstdagen beschikbaar!
Geniet 5, 6 of 8 dagen in Karinthië aan de Maltschacher See nabij Klagenfurt en Villacho.b.v. all-inclusive

Geniet van een ideale vakantie voor het hele gezin in de zuidelijke deelstaat van Oostenrijk: Karinthië voor een culturele vakantie. Het hotel ligt dichtbij de Maltschacher See (100 meter) waar je kunt genieten van een van de watersporten. Door de vele zonuren die het gebied te bieden heeft zijn de meren vaak heerlijk warm. Behalve de Maltschacher See zijn er ook nog andere wateren in de omgeving te vinden waaronder de Ossiacher See en Wörthersee. Door de verschillende meren is het voor vissers een prachtige locatie met veel mogelijkheden. Voor een actieve dag zijn in de omgeving unieke berg- en zwemlandschappen te vinden. Ga een dag wandelen, fietsen of zwemmen en je komt veel schoonheid van de natuur en cultuur tegen. Veel sporten zijn inbegrepen, o.a. watersport, minigolf en jeu de boules baan. Bezoek het Reptile Zoo Happ (17 km) voor een dagje er op uit. Hier vind je de meest soortrijke reptielen zoo van heel Oostenrijk.

All-inclusive
Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Verblijf in Karinthië aan de Maltschacher See o.b.v. all-inclusive

Sonnenresorts Maltschacher See
Feldkirchen in Kärnten, Karinthië, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een middagsnack
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Onbeperkt alcoholische drankjes, m.u.v. sterke dranken (10.00-22.00 uur)
  • Onbeperkte (non-alcoholische) drankjes (10.00-22.00 uur)
  • Onbeperkt ijs van 12.00 tot 21.00 uur
  • Inclusief entree tot het strand (behorend bij de accommodatie)
  • Drankjes in het restaurant aan het meer zijn niet inbegrepen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek de steden Klagenfurt en Villach (ca. 25 km)
Feldkirchen in Kärnten

Midden in het zonnige Karinthië ligt Feldkirchen met een gezellig dorpsplein en een levendige ambiance. Ga heerlijk winkelen in de lange winkelstraat van Feldkirchen. Ontdek het glooiende landschap van de Nockberge, een waar paradijs voor wandelaars en fietsers! Durf jij het als geoefende klimmer aan om de hoge pieken van de Gurktaler Alpen te beklimmen? Ga voor wat afkoeling naar de Ossiacher See, op slechts vijf minuutjes rijden van Feldkirchen. Niet alleen Feldkirchen is de moeite waard voor jong en oud, ook de natuur heeft voor ieder wat wils!

Sonnenresorts Maltschacher See
Maltschacher See Str. 5,
Feldkirchen in Kärnten, Oostenrijk
Kaart
Maltschacher See Str. 5, Feldkirchen in Kärnten, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Sonnenresorts Maltschacher See ligt in de zuidelijke deelstad Karinthië in Oostenrijk. Het ligt vlakbij de Maltschacher See (ca. 100 meter). Het hotel beschikt over een restaurant, bar, terras, sauna, bibliotheek, spellenkamer, tennisbaan en binnenzwembad. Van maandag t/m vrijdag is er voor kinderen vanaf 4 jaar een Kinderland, ca. 8 uur per dag. In juli en augustus, met een leuk programma met kinderolympics, spelen, schilderen en knutselen onder getrainde begeleiding. De kamers zijn standaard voorzien van een kitchenette, eethoek, balkon en eigen badkamer die is uitgerust met douche, wastafel en toilet. Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot parkeergelegenheid (afhankelijk van beschikbaarheid).

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Tennisbaan
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Vintgar Kloof

Natuur & Parken
Turistično Društvo Gorje

De Vintgar Kloof is uitgesleten door de rivier Radovna en heeft een diepte van 300 meter. Er is een mooi en goed aangegeven wandelpad door de hoge Vintgar Kloof.

Zipline Dolinka

Outdooractiviteiten
Cesta Svobode 1

Voel je zo vrij als een vogel terwijl je de Dolinka rivier meerdere keren oversteekt. Zipline Dolinka neemt je mee naar het langste ziplinepacours in Europa. Hangend in je tuigje leg je, verspreid over 7 ziplines, vier kilometer af. Vooraf maak je een kort testritje om te kijken of het iets voor je is.

Bled

Steden
Bled

Bled ligt in het noordwesten van Slovenië, 53 km. ten noorden van Ljubljana en ten oosten van het nationale park Triglav. Bled is een sfeervolle kleine stad en ligt in een mooie groene omgeving.

Old Cellar Bled

Eten en drinken
Zagoriška Cesta 12

Buiten het centrum van Bled is restaurant Old Cellar verborgen. Hier valt het eten zo goed in de smaak, dat bezoekers gelijk weer reserveren voor de volgende dag. Bestel de runderwangetjes met panchetta en aardappelpuree en geniet van een ware smaaksensatie.

Meer van Bled

Natuur & Parken
Cesta Svobode 18

Een bijzonder stukje Slovenië. Het prachtige meer is met zijn smaragdgroene water en een klein eilandje in het midden dé toeristen trekpleister van het land.

Vila Bled

Bezienswaardigheden
Cesta Svobode 18

De villa is gebouwd in 1947 op de plaats van een voormalig koninklijk zomerhuis en diende sinds decennia als een van de residenties van president Tito.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 09:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 18:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau