Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Bewonder schilderachtig Florence incl. vlucht en ontbijt

Hotel Executive
Florence, Florence, Italië bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
389,-
totaal: 828,45 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Ontdek Florence met een 3-, 4- of 5-daagse stedentrip incl. vlucht en ontbijt

Florence ligt in het hart van Toscane in Italië. De stad barst van de geschiedenis en wereldberoemde kunstwerken zoals de David van Michelangelo en de Geboorte van Venus van Botticelli zijn hier te bewonderen. Daarnaast is er ook op het gebied van architectuur veel moois te zien in Florence. De Duomo is letterlijk én figuurlijk het hoogtepunt van de stad en ook Ponte Veccio en Palazzo Veccio zijn prachtig om te zien. Florence oogt en voelt als één groot openluchtmuseum en tijdens een stedentrip naar deze Italiaans stad kom je echt ogen tekort.

Stedentrips
3, 4 of 5 dagen
Incl. ontbijt
Kinderkorting

Bewonder schilderachtig Florence incl. vlucht en ontbijt

Hotel Executive
Florence, Florence, Italië bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Florence van een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Op 100 meter van de rivier de Arno in het historische centrum
  • Tip: doe een drankje bij een rooftop bar tijdens zonsondergang
  • Tip: struin over de foodmarket van Florence
Tips in de omgeving

Bezoek de Basilica di Santa Maria del Fiore (ook bekend als de Duomo)
De Duomo is hét hoogtepunt van de stad, letterlijk en figuurlijk. De roodbruine koepel is namelijk vanuit de hele stad te zien en het mooiste bouwwerk uit haar tijd. In de tijd dat het gebouwd werd, de Renaissance, was het een meesterwerk van architectuur omdat de koepel zo groot is. De buitenkant van de Duomo is gemaakt van wit, groen en roze marmer en is prachtig versierd. Naast de dom staat de campanile, de klokkentoren. De Duomo is gratis te bezoeken, maar dit betekent wel dat er een lange rij staat. Een tip is om later op de dag in de rij te gaan staan, zodat je de grote groepen toeristen in de ochtend ontwijkt.

Bekijk kunst in Palazzo degli Uffizi
In dit paleis bevindt zich een van de belangrijkste en oudste kunstmusea ter wereld. Het museum is lange tijd in bezit geweest van de bekende bankiersfamilie de’ Medici, die de stad een lange tijd hebben bestuurd. In het museum zijn belangrijke en indrukwekkende werken te vinden van kunstschilders zoals Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafaël, Rubens, Caravaggio, Rembrandt en Giotto.

Bezoek Palazzo Vecchio
Palazzo Vecchio is het gemeentehuis van de stad. Het is nu een museum en laat de kunstcollectie van familie de’ Medici zien. Ook het plein voor het Palazzo, Piazza Della Signoria, is mooi om te zien, maar wel druk. Je hebt er veel terrasjes waar je uitkijkt op het Palazzo en op de paarden die staan te wachten om toeristen in hun koets door de stad te vervoeren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel Executive
Via Curtatone 5,
Florence, Italië
Kaart
Via Curtatone 5, Florence, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Executive dateert als adelijke residentie uit de 18e eeuw en ligt op 100 meter van de rivier de Arno in het historische centrum van Florence. De kamers hebben airconditioning en gratis WiFi. De kamers van het Executive zijn ook voorzien van een satelliet-tv, een minibar en een eigen badkamer met een haardroger en een verzorgingsset. In de lobby en in een aantal kamers zijn originele fresco's en antieke meubels te bewonderen. Alle kamers zijn in 2014 of 2015 gerenoveerd. Gasten kunnen 's ochtends genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds een drankje drinken in de stijlvolle loungebar met een vleugel. Hotel Executive ligt op slechts 300 meter van het operagebouw van Florence, het Teatro Comunale Florence. Zowel het treinstation Santa Maria Novella als de Ponte Vecchio is te voet in 10 minuten te bereiken. Het personeel staat altijd voor je klaar om toeristische te verstrekken en advies te geven.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In de buurt is een openbare parkeergelegenheid
Parkeerkosten
€ 20,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Florence

Steden
Piazza Del Duomo

Florence is de hoofdstad van de drukbezochte Italiaanse regio Toscane. Het is tevens de grootste en drukst bezochte stad van Toscane. Florence is één van de belangrijkste steden ter wereld op het gebied van schilderkunst, beeldhouwkunst, literatuur en architectuur.

Santa Maria del Fiore/Duomo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo, Firenze

De kathedraal is een echt plaatje om te zien. De grote koepel(Duomo genoemd) is een herkenbaar punt voor Florence. U kunt de hoge toren ook bezoeken en beklimmen

Ponte Vecchio

Bezienswaardigheden, Cultuur, Shoppen
Ponte Vecchio, Firenze

De historische brug in Florence moet u bezoeken. Er zijn vele juweliers te vinden op de brug. De Ponte Vecchio is de enige brug in Florence die tijdens de Tweede wereldoorlog niet vernietigd werd.

Piazza della Signoria

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Della Signoria, Firenze

Piazza della Signoria is één van de belangrijkste pleinen in Florence. Hier komen o.a. Palazzo Vecchio en Uffizi samen. Je voelt de geschiedenis op het plein, wat bewaakt wordt door de stenen leeuwen.

Palazzo Vecchio

Bezienswaardigheden
Piazza Della Signoria

Palazzo Vecchio is een oud paleis, dat tegenwoordig dienst doet als stadhuis en museum.

Uffizi

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazzale Degli Uffizi 6, Firenze

Het paleis Uffizi in Florence is de plek waar één van de oudste en belangrijkste kunstmusea van de wereld is gevestigd. Kom en bewonder werk van Michelangelo of het werk van Botticelli

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

In de buurt is een openbare parkeergelegenheid

Parkeerkosten

€ 20,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau