Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Jungleverblijf op Center Parcs Het Heijderbos incl. ontbijt en extra's (ook jungle BBQ mogelijk)

Center Parcs Het Heijderbos
Heijen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
FLASHDEAL! ⚡ 2 dagen op avontuur in een Jungle Cabana middenin de jungle op Center Parcs Het Heijderbos incl. ontbijt en leuke extra's (ook te boeken incl. jungle BBQ)

Altijd al wakker willen worden midden in de jungle? Dat kan nu bij Center Parcs Het Heijderbos.‘Back to basic’ en avontuurlijk tegelijkertijd! De Jungle Cabana’s hebben ieder een uniek thema en liggen aan de rand van het 2500m2 grote indoor speelwereld Jungle Dome. De sanitaire voorzieningen deel je met andere Jungle Cabana gasten, je avondmaaltijd grill je in de junglekeuken en ontbijten? Dat doe je met de bezorgde ontbijtmand. Je ontvangt tevens een rugzak met een zaklamp, zodat je de spannende jungle in kan trekken en opdrachten uit kunt voeren als een echte ranger. Beleef de grootste speelpret met wiebelende touwbruggen, kabelbanen en klaterende watervallen. Wat wil je nog meer? Als Jungle Cabana gast heb je na sluitingstijd zelfs nog exclusieve toegang tot de Jungle Dome! Zijn jullie klaar voor het avontuur? Het tropische oerwoud heeft heel wat in petto!

Let op! Deze deal is te boeken t/m 20 januari!

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Vakantieparken in Nederland
dagen

FLASHDEAL! ⚡ Jungleverblijf op Center Parcs Het Heijderbos incl. ontbijt en extra's (ook jungle BBQ mogelijk)

Center Parcs Het Heijderbos
Heijen, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 overnachting in een 2-persoons Jungle Cabana met privé veranda
  • 1 x ontbijt bezorgd op je privéveranda midden in de jungle
  • Ook te boeken incl: 1 x jungle BBQ in het Jungle Dome restaurant
  • Inclusief een rugzak met zaklamp
  • Inclusief bedlinnen en opgemaakte bedden bij aankomst
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief handdoeken
  • Dagelijks gratis toegang tot subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Ook na sluitingstijd nog exclusieve toegang tot de Jungle Dome
  • Gratis gebruik van streaming Wi-Fi en parkeren
  • TIJDELIJK BOEKBAAR
Let op:

Reservering inclusief kinderen:
Indien jouw gezelschap bestaat uit volwassenen en kinderen, dan verzoeken wij je om tijdens het reserveringsproces in het opmerkingenveld de leeftijd van de kinderen aan te geven. Dit om eventuele verwarringen en teleurstellingen ter plaatse te voorkomen. Let op! De Jungle Cabana is slechts boekbaar voor max. 2 personen ongeacht de leeftijd.

Center Parcs Het Heijderbos
Hommersumseweg 43,
Heijen, Nederland
Kaart
Hommersumseweg 43, Heijen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Center Parcs Het Heijderbos is genieten voor jong en oud! De jongsten kunnen lekker ravotten in de speeltuinen en zwembaden en er worden talloze activiteiten voor alle leeftijden georganiseerd. Zwemmen, spelen of verkleden: zij kunnen zich helemaal uitleven! Voor een gezellig diner kun je terecht op de Market Dome van het park. Trakteer jezelf op een lekker diner of koffie met gebak op een terras. Ook is er de Nonna's Family Pizza é Pasta. Hier kun je genieten van gezonde Italiaanse specialiteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Kidsclub / animatie
  • Midgetgolf
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Speeltuin
  • Zwemparadijs
Hoogtepunten

Nationaal Park De Maasduinen

Natuur & Parken
Nationaal Park De Maasduinen

Nationaal Park De Maasduinen is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het is een bos- en heidegebied, gelegen op een langgerekte hoge zandrug tussen de Maas en de Duitse grens.

Oorlogsmuseum Overloon

Musea
Museumpark 1

In het Oorlogsmuseum Overloon staan de bevrijdingsoperaties van de Tweede Wereldoorlog centraal. Speciale aandacht is er voor de 'Slag om Overloon' tijdens de bevrijding in 1944.

Heuvels Rijk van Nijmegen

Natuur & Parken
Groesbeekse Bos

Stel zelf routes samen via het wandelknooppuntennetwerk 'Wandelen Rijk van Nijmegen' of loop één van de prachtige routes, zoals 'Wandelroute Heumensoord', ‘N70 Wandelroute’.

Kleve

Cultuur, Outdooractiviteiten, Steden
Romerstrasse 20

Naast de vele bezienswaardigheden die Kleve te bieden heeft is het ook een fijne stad om te winkelen. In het hart van de stad ligt het winkelcentrum Neue Mitte. Je kunt door de gezellige winkelstraten wandelen of langs de Rijn fietsen.

Zwanenburcht

Bezienswaardigheden
Schloßberg 1

De Zwanenburcht is het Symbool van Kleve. Vanaf de toren heeft u een indrukwekkend uitzicht tot in Nederland over de laagvlakte van de Rijn.

De Kleefse tuinen

Natuur & Parken, Bezienswaardigheden
Tiergartenstraße 41

De barokke tuinen in Kleve zijn een lust voor het oog. Johan Maurits van Nassau-Siegen vatte het plan, zijn residentiestad Kleve en haar omgeving in een prachtig parklandschap te herscheppen. Zo ontstond een historisch toonaangevend geheel, dat van Berlin tot Versailles veelvoudig als inspiratie heeft gediend.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Per accommodatie kan het verschillen of er huisdieren zijn toegestaan en hoeveel huisdieren er zijn toegestaan. Er zijn geen huisdieren toegestaan in hotelkamers.

Belangrijke informatie
  • De hoofdboeker dient minimaal 21 jaar of ouder te zijn
  • Het niet is toegestaan dat kinderen jonger dan 12 jaar alleen in een cottage verblijven. In elke cottage dient minimaal 1 volwassene te verblijven.

Let op! Wanneer je deze actie boekt met kinderen, geef dan bij het opmerkingenveld in het boekingsproces de leeftijden door.

Huisdierenbeleid:
- Aan het meebrengen van huisdieren zijn regels verbonden (ook geldig voor de pak faciliteiten): Honden dienen buiten de huisjes aangelijnd te zijn. Huisdieren dienen bij reservering en bij aankomst op het park te worden gemeld. Gasten dienen ervoor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn van ongedierte. Honden en katten moeten altijd een chip hebben. Op verzoek dienen gasten het vaccinatieboekje van het huisdier te tonen.
- Hulphonden zijn altijd welkom. In alle huisjes zijn hulphonden toegestaan. Assistentiehonden zijn ook toegestaan in themahuisjes, appartementen en hotel kamers. Hulphonden zijn ook welkom in al de Centrale Voorzieningen. Indien geval van een hulphond neem contact op met het callcenter van Center Parcs.
-Er is 1 huisdier toegestaan in een 2-persoons cottage.
-Er zijn 2 huisdieren toegestaan in een 4-persoons of grotere cottage.
-En er zijn geen huisdieren toegestaan in gethematiseerde cottages, appartementen en hotelkamers.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau