Autovakanties
dagen

Verblijf in Lido Di Jesolo nabij het strand incl. ontbijt

Hotel Marco Polo
Jesolo VE, Veneto, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in Lido Di Jesolo aan de zonovergoten Adriatische kust incl. ontbijt

Geniet van een heerlijke relax vakantie in een hotel in het plaatje Lido di Jesolo in het welbekende Veneto. Met een ideale ligging aan de zee geniet je meteen van een dag aan het zandstrand om lekker te genieten of neem een heerlijk frisse duik in het prachtige zeewater. Geniet van de omgeving met een wandeling over de boulevard van de stad en bewonder de haven en het winkelgebied. Voor de echte waterratten is het waterpark Aqualandia een echte aanrader! Aqualandia heeft maar liefst vijftien waterattracties, aangepast voor elke leeftijd en intensiteit. De hoogste glijbaan van Europa en de hoogste capsuleglijbaan ter wereld zijn te vinden bij Aqualandia! Wil je echt een dag er op uit? Bezoek dat het romantische Venetië! Venetië is te bereiken met de auto of een overtocht met de boot. Stap in een van de vele gondels of bewonder het centrum met een heerlijk ijsje! Bij terugkomst in het hotel geniet je van een heerlijk 3-gangendiner vanuit de Italiaanse keuken!

Autovakanties
dagen

Verblijf in Lido Di Jesolo nabij het strand incl. ontbijt

Hotel Marco Polo
Jesolo VE, Veneto, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Inclusief 2 strandstoelen en een parasol
  • Hotel gelegen op c.a. 200 meter van het strand
  • Hotel scoort een 9.0 op Zoover!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek historisch Venetië
Tips voor tijdens je verblijf

Venetië
Venetië is één van de meest bezochte steden van Italië. De combinatie van een rijke historie en daardoor veel interessante bezienswaardigheden maken van Venetië een populaire bestemming. De vele kanalen en de prachtige Venetiaanse gondels hebben een enorme aantrekkingskracht op toeristen van over de hele wereld. Niet voor niets dat zoveel mensen Venetië tenminste één keer in hun leven gezien willen hebben. Bezichtig het San Marcoplein, het Dogepaleis, het operatheater Teatro La Fenice en de Teatro La Fenice.

Lido Di Jesolo
Lido Di Jesolo is een bruisende badplaats aan de Adriatische kust in Italië. Het is een heerlijke vakantiebestemming voor jong en oud. Lido Di Jesolo betekend letterlijk ‘de kust van Jesolo’. Flaneer over de lange boulevard. En struin in de schaduw van de platanen door de smalle straten van het gezellige plaatsje. Je vindt hier een 12 km lange winkelstraat, shopliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Er is werkelijk van alles te doen: van lekker bakken op de prachtige zandstranden tot cultuur snuiven.

Caribe Bay
Meerdere malen bekroond als het “beste waterpretpark in Italië”. Met een oppervlakte van meer dan 80.000 vierkante meter hoef je je geen moment te vervelen. Geniet van ontspanning en entertainment voor alle leeftijden, van kleine kinderen tot tieners en volwassenen. Je vindt er maar liefst 27 waterattracties, een fijn zandstrand en je kan van de hoogste bungeejumptoren van Europa. Er zijn bars, restaurants, winkels en picknickplaatsen. Alles wat je nodig hebt om een geweldige dag in het park door te brengen.

Hotel Marco Polo
Via Bafile, 113,
Jesolo VE, Italië
Kaart
Via Bafile, 113, Jesolo VE, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Marco Polo ligt midden in het centrum van Lido di Jesolo. Winkels en restaurantjes liggen op loopafstand. Wil je liever tot rust komen en genieten van de zon? Het strand ligt op 150 meter afstand van het hotel. De kamers hebben een moderne uitstraling en zijn voorzien van bed, tv, opbergruimte en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. Tevens zijn de kamers voorzien van koffie en thee faciliteiten.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Hoogtepunten

Tropicarium Park

Dierentuinen en aquaria
Via Aquileia 123

In Tropicarium Park vindt u een aquarium en reptielenhuis. In het aquarium zijn o.a. 24 verschillende soorten haaien te vinden. Met één toegangskaartje heeft u toegang tot beide exposities.

Aqualandia

Waterparken
Via M.buonarroti 15

Dit waterpark is al meerdere keren als nummer één waterpark van Italië gekozen. Er zijn zeven themagebieden verdeelt over een oppervlakte van ca. 80.000 m² .

Murano

Bezienswaardigheden
Murano

Het wereldberoemde Venetiaanse glas is afkomstig van het eiland Murano. Bezoek hier het bekende Glasmuseum.

Basiliek van San Marco

Bezienswaardigheden, Cultuur
San Marco

Aan het San Marco Plein vindt u de Basiliek van San Marco. De San Marcobasiliek is een kerk met een mix van verschillende stijlen en is hierdoor zeer uniek.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau