Autovakanties
dagen

Spa vakantie in een 5*-hotel in het Sloveense Moravske Toplice o.b.v. halfpension

Hotel Livada Prestige
Moravske Toplice, Pomurska, Slovenië bekijk op kaart
Geniet 3, 4, 6 of 8 dagen in een luxe 5*-hotel in Moravske Toplice in de spa-regio Terme 3000 o.b.v. halfpension

In het centrum van het Moravske Toplice vind je Hotel Livada Prestige. Het in het noordoosten van Slovenië gelegen Moravske Toplice staat vooral bekend om zijn warmwaterbronnen en het hotel maakt deel uit van de spa-regio Terme 3000. Hotel Livada Prestige heeft dan ook veel te bieden voor water- en wellness liefhebbers. Het beschikt bijvoorbeeld over een grootst waterpark. Er zijn diverse verwarmde binnen- en buitenbaden, waaronder speciale kinderbaden. De watertemperaturen liggen rond de 30 graden Celsius. Voor avontuurlijke zwemmers beschikt het buitenzwembad over meerdere uitdagende glijbanen. Je vindt hier bijvoorbeeld de 22 meter hoge Kamikaze-glijbaan en de Aqualoop, die tot de snelste van Europa behoort. Het zwemparadijs heeft ook enkele minder steile familieglijbanen met lengtes van 140 en 170 meter. Buiten het hotelterrein is eveneens genoeg te doen. Aan de overkant ben je welkom op het golfterrein en in de omgeving van Moravske Toplice zijn goede wandel- en fietsmogelijkheden. Hotel Livada Prestige heeft een eigen fietsenverhuur. Ontspannen doe je op de zonneterrassen rond de buitenbaden of in het wellnessgedeelte van het hotel. Behalve thermale mineraalbaden vind je er sauna’s, een kneipp- of massagebad, massageruimtes en een beautysalon. Om de inwendige mens te verwennen heeft het hotel verschillende restaurants en bars. Met zoveel mogelijkheden zou je bijna vergeten dat je ook nog een comfortabele kamer met een heerlijk balkon tot je beschikking hebt!

Autovakanties
dagen

Spa vakantie in een 5*-hotel in het Sloveense Moravske Toplice o.b.v. halfpension

Hotel Livada Prestige
Moravske Toplice, Pomurska, Slovenië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks dinerbuffet
  • Toegang tot de zwembaden en sauna van het hotel
  • Gratis gebruik van zwembaden en glijbanen in waterpark Terme 3000
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Thermaal park Terme 3000

Het gerenoveerde overdekte gedeelte van Terme 3000 Thermal Park nodigt je uit in zijn frisse en lichte ruimte, waar het lagere niveau bedoeld is voor levendige en actieve gasten en ook geschikt is voor gezinnen. Ben je opzoek naar rust en ontspanning? Dan is de bovenste etage met ontspanningsplekken en sauna's helemaal wat voor jou! Liefhebbers van adrenaline zullen in de zomer dol zijn op het openluchtwaterpark met snelle en leuke waterglijbanen. Er is ook voldoende ruimte voor gasten die hun slag willen oefenen, terwijl de hoge bomen een koele ontsnapping bieden aan de hete zon. De dapperste en meest bekwame gasten kunnen de duikplanken uitproberen voor veilige sprongen in de zwembaden.

De kracht van zwart water uit de Moravci-bronnen
Het zwarte thermale mineraalwater van Terme 3000 – Moravske Toplice, dat in 1964 werd uitgeroepen tot natuurlijk geneesmiddel, is afkomstig van bronnen die zich 967 tot 1.467 meter onder de grond bevinden in het Mura-Zala-bekken. De bron van thermaal mineraalwater werd meer dan 60 jaar geleden bij toeval ontdekt, toen het bedrijf Nafta Lendava olie aan het winnen was in het gebied en het geneeskrachtige water uit het boorgat gutste. Dit was ook de reden waarom dit water zwart thermaal mineraalwater werd genoemd, namelijk vanwege de hoge concentratie aan geneeskrachtige stoffen die een gunstig effect hebben op de gezondheid, en ook om de naam zwart goud te rechtvaardigen.

Hotel Livada Prestige
Kranjčeva ulica 12,
Moravske Toplice, Slovenië
Kaart
Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice, Slovenië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In dit elegante hotel geniet je van een ontspannen sfeer. De grote kamers zijn voorzien van tv, een minibar, een kluis en een eigen badkamer met een bad of een douche en een föhn. Badjassen en badhanddoeken worden gratis verstrekt. Elke kamer beschikt over een balkon. Het hotel beschikt over 3 bars. In de Panorama Bar kunt u in het weekend terecht voor live pianomuziek. Het restaurant van Hotel Livada Prestige serveert traditionele Sloveense gerechten, specialiteiten uit de regio Prekmurje en internationale maaltijden. Ontspan in het binnenzwembad, twee buitenzwembaden, waarvan één gevuld met zwart thermaal mineraalwater. Voor de kinderen is er een zwembad met glijbaan. Ook zijn er maar liefst zes sauna's.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Ptuj

Bezienswaardigheden, Steden
Ptuj

Ptuj is de oudste stad van Slovenië met goed intact gebleven bouwwerken en een bijzonder sfeervolle binnenstad. Ontdek de oude straatjes, het indrukwekkende kasteel, de mooie pleinen en de vele religieuze gebouwen.

Marburg an der Drau

Bezienswaardigheden, Steden
Marburg An Der Drau

Maribor is de gezellige hoofdstad van de regio Štajerska. Geniet hier van monumentale gebouwen, statige straten en pleinen, kastelen, musea, middeleeuwse torens en mooie stadsparken

Rogaška Slatina

Steden, Spa en Wellness
Rogaška Slatina

Dit kuuroord aan de uitlopers van de Alpen was in de oudheid bekend vanwege zijn weldadige bronnen. Je kunt hier genieten van vele badhuizen en thermaalbaden.

Thermen Olimia

Spa en Wellness, Waterparken
Zdraviliška Cesta 24

Thermen Olimia beschikt over meerdere zwembaden met glijbanen en een prachtig wellnesscentrum. Het resort is leuk voor jong en oud!

Balatonmeer

Boottochten en watersporten, Stranden
Balatonmeer

Dit prachtige meer is een populaire vakantiebestemming in Hongarije. Naast zwemmen in het meer kun je in de omgeving ook prachtige wandeltochten maken.

Keszthely

Steden
Keszthely

Kaszthely is de grootste en oudste stad aan het Balatonmeer. De stad heeft een strand en vele bezienswaardigheden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau