Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de wereldstad New York incl. vlucht en 4*-hotel

NH Collection New York Madison Avenue
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Ontdek de wereldstad New York en verblijf 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel incl. vlucht

Het bruisende New York ontdekken? Dan ben je bij NH Collection New York Madison Avenue aan het juiste adres. Het hotel ligt in het centrum van New York en dichtbij verschillende bezienswaardigheden zoals de Empire State Building. New York bestaat uit vijf verschillende wijken die allemaal het bezoeken waard zijn. Manhattan is het centrum van de stad en met zijn 'concrete jungle' het meest bekend van films en series. Brooklyn is het dichtstbevolkt en wordt via de iconische Brooklyn Bridge verbonden met Manhattan. Queens staat bekend om haar sportevenementen zoals de US Open Marathon van New York en het stadion van de New York Mets. The Bronx is een erg multicultureel stadsdeel en Staten Island kennen toeristen vooral door het mooie uitzicht op Manhattan. Altijd al een keer New York willen bezoeken? Maak dan nu jouw droombestemming werkelijkheid!

Stedentrips
dagen

Stedentrip naar de wereldstad New York incl. vlucht en 4*-hotel

NH Collection New York Madison Avenue
New York, New York, Verenigde Staten bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Retourvlucht naar New York John F. Kennedy International Airport vanaf een luchthaven naar keuze
  • Optioneel: Inclusief ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Tip: ga naar Coney Island
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Ontdek New York op de fiets
Eén van de leukste dingen om te doen in New York: fietsen. Waar fietsen door deze wereldstad jaren geleden ondenkbaar was, is New York steeds meer een fietsstad aan het worden. De geschiedenis van deze stad heeft niet voor niets Nederlandse wortels. Lang niet overal liggen al goede fietspaden, maar het is zonder twijfel de leukste manier om je een local te voelen in deze stad. Het leuke aan fietsen in New York is dat je je eigen route creëert, maar zorg dat je in ieder geval Manhattan en Brooklyn combineert. Fiets over de 1.825 meters lange Brooklyn Bridge én de Manhattan Bridge, langs de Hudson River en kijk vanuit Battery Park uit op het Vrijheidsbeeld. Ook het fietspad door Central Park (van zo’n 10 kilometer) is heel tof om te nemen. Neem een rugtas mee met picknickspullen om een lunch in het beroemdste park ter wereld ook vanaf je bucketlist te kunnen afvinken. Stop regelmatig voor een pretzel of een hotdog, het zijn echte iconen van NYC. De lekkerste eet je gewoon bij een kraampje op de hoek op straat.

Shoppen in New York City
Er is geen stad ter wereld waar je zo goed kunt shoppen als in New York City. En eigenlijk kan dat ook in de hele stad. 5th Avenue is wereldberoemd en met warenhuizen zoals Saks, Bergdorf Goodman en Macy’s kun je er eindeloos winkelen. Veel leuker is het om te winkelen in Soho, waar je minder warenhuizen en meer boetieks zult vinden. Neem de metro naar Prince Street of Spring Street en duik de kleine straatjes van Soho in, waar hip, vintage, modern, goedkoop en exclusief elkaar afwisselen. Blijf om te shoppen in New York zeker niet alleen in Manhattan, want in Brooklyn kan er zeker ook heel goed geshopt worden. Vlooienmarkt Brooklyn Flea is zeer geliefd maar Bedford Avenue is dé straat waar je moet zijn.

Four Freedoms Park
Een van de dingen die veel mensen overslaan, maar die zeker de moeite waard is om te doen is het Four Freedoms Park. Stap op de Roosevelt Island Tramway, een gondel die je meeneemt naar een langgerekt eilandje tussen Manhattan en Brooklyn in. Hier heb je fantastisch uitzicht op de skyline van Manhattan. Aan het ene uiteinde vind je het fraaie Four Freedoms Park, aan het andere uiteinde kun je een kijkje nemen bij de 19e-eeuwse vuurtoren in gotische stijl.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
NH Collection New York Madison Avenue
22 East 38th Street,
New York, Verenigde Staten
Kaart
22 East 38th Street, New York, Verenigde Staten
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

NH Collection New York Madison Avenue, gelegen op slechts 200 meter van de Openbare Bibliotheek van New York, biedt een unieke stedelijke ervaring met zijn fitnesscentrum, bar en adembenemend uitzicht op de stad. Dit hotel, dat zich kenmerkt door gratis Wi-Fi in het hele pand en 24-uursreceptie en roomservice, biedt comfortabele familiekamers, allen voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, en sommige zelfs met een gezellig zitgedeelte. De kamers zijn uitgerust met privébadkamers, inclusief beddengoed en handdoeken, om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Gelegen nabij iconische bezienswaardigheden zoals het Empire State Building, Chrysler Building en Bryant Park, is het de ideale uitvalsbasis om New York te verkennen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Fitnessruimte
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Empire State Building

Bezienswaardigheden
350 5Th Ave

Met een hoogte van 381 meter staat Het Empire State Building op de vijfde plek van hoogste gebouwen in New York.

Times Square

Wijken
Manhattan

Times Square is de grote binnenstad van New York. Hier vindt u grote neonreclame, gele taxi's, vele winkels en heel veel mensen.

Fifth Avenue

Shoppen
5Th Avenue

Fifth Avenue is de place to be om lekker een dagje te shoppen! Aan deze straat vindt u alle bekende modewinkels.

Central Park

Natuur & Parken
Great Lawn Oval

Central Park wordt ook wel het groene hart van New York City genoemd. In het park vindt u meerdere vijvers, theaters en fonteinen.

Chinatown

Wijken
Wong Soman Mary Md

Een bezoek aan Chinatown moet zeker op uw lijstje staan. Chinatown is de grootste Chinese wijk ter wereld buiten China zelf.

Het Vrijheidsbeeld

Bezienswaardigheden
Liberty Island

Dit geschenk uit Frankrijk als teken van vriendschap, dateert uit 1886. Dit 'Statue of Liberty' ofwel vrijheidsbeeld is onder andere te bezoeken met een veerboot vanaf Battery Park.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 5.88% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau