Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een hotel in het hartje van Belfast incl. vlucht

Hotel ETAP Belfast
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
347,74
totaal: 735,93 *
Incl. vliegticket
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 3 dagen en voor 1 aankomstdag beschikbaar!
Geniet 3, 4, 5 of 6 dagen in een hotel in het hartje van Belfast incl. vlucht

Ben jij nog op zoek naar een leuke stad voor jouw stedentrip naar Noord-Ierland? Breng dan een bezoekje aan Belfast! Deze stad is sinds 1922 de hoofdstad van Noord-Ierland, en is zeker een bezoekje waard. Binnen 1,5 uur kun je al in Belfast staan! In deze bruisende stad vind je gave musea, een hele hoop pubs, lekker eten, een leuk shopgedeelte en ook voornamelijk een bijzondere historie. Begin de dag goed met een echt Iers Ulster fry als ontbijt, en ga de stad verkennen. Deze stad wordt omringd door heuvels, en het omliggende landschap heeft indrukwekkende kliffen, prachtige landschappen en kletterende watervallen. Belfast is ook een goed startpunt voor een bezoek aan de filmlocaties van de serie Game of Thrones! Voor de echte liefhebbers van de serie is het bezoeken van de Linen Mill Studios (de originele opname locatie van Game of Thrones) écht een must! Eén ding is zeker, in Belfast zal je je niet snel vervelen!

Stedentrips
3, 4, 5 of 6 dagen
Kinderkorting

Geniet in een hotel in het hartje van Belfast incl. vlucht

Hotel ETAP Belfast
Belfast, Ulster, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Incl. vliegticket
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Inclusief retourvlucht Belfast vanaf een luchthaven naar keuze
  • Ook te boeken inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel gelegen op loopafstand van de binnenstad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: neem een kijkje bij de originele opname locatie van Game of Thrones!
Deze bezienswaardigheden moet je gezien hebben:

Bezoek Titanic Belfast
Iedereen ken het legendarische verhaal van de Titanic wel. Maar wil je dit nou eens echt met je eigen ogen zien? Bezoek dan het Titanic Belfast museum, op de voormalige scheepswerf van Harland & Wolff. Dit museum is volledig gewijd aan de geschiedenis, de bouw en de ondergang. Dit is te zien in verschillende tentoonstellingen, foto's, projecties, speciale effecten en virtuele ervaringen. een betere plek om meer te weten te komen over de Titanic is er niet!

Bewonder The Salmon of Knowledge
Het gigantische beeldhouwerk Big Fish, ook wel bekend als the Salmon of Knowledge, is een sculptuur gemaakt van een mozaïek van keramische tegels. Hij is te vinden langs de oevers van de rivier de Lagan, en werd in 1999 gebouwd om te terugkeer van verschillende vissen naar de Lagan te vieren. Het kunstwerk is 10 meter lang en bevind zich aan de Donegall Quay in Belfast. Het is een plaatselijke tijdcapsule met informatie en afbeeldingen met betrekking tot de geschiedenis van de stad.

Waan je in een sprookje bij Belfast Castle
Dit is een van de populairste gratis bezienswaardigheden van Belfast! Een bezoek aan het kasteel is echt een must voor liefhebbers van historie. Het huidige kasteel is het derde Belfast Castle, en heeft een hoop verhalen te vertellen. Ook heb je hier een prachtig uitzicht over de stad. Ook voor kinderen is hier genoeg leuks te beleven, je vind hier namelijk ook een speeltuin. Je kunt hier gratis parkeren en ook voor de toegang hoef je niet te betalen

Neem een kijkje bij de originele opname locatie van Game of Thrones!
Ben jij nou een echte Game of Thrones-fan? Dan is het bezoeken van de Linen Mill Studios (de originele opname locatie van Game of Thrones) écht een must! Deze opnamelocatie is gelegen in Banbridge, op ca. 20 minuten rijden van Belfast. Bewonder hier de filmsets, originele props en de welbekende kostuums. Stap hier achter de schermen van The Seven Kingdoms en ervaar de wereld van Game of Thrones als nooit tevoren.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Hotel ETAP Belfast
35 Dublin Road,
Belfast, Verenigd Koninkrijk
Kaart
35 Dublin Road, Belfast, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het ETAP Belfast hotel is gelegen in het stadscentrum van Belfast, op loopafstand van de bezienswaardigheden en het winkelcentrum. Ook is de luchthaven op ca. 10 minuten rijden vanaf het hotel. Overnacht hier in een van de kamers, die beschikken over onder andere een flatscreentelevisie met digitale zenders, bureau, kledingrek en een badkamer met bad of douche, toilet en handdoeken. Ook heb je gratis toegang tot Wi-Fi, toegang tot computers en een fotokopieerapparaat. De extra faciliteiten die dit hotel biedt, zijn onder meer een 24-uurs receptie, een excursiebalie en een bagageopslag. Geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet in de eetzaal van het hotel. Naast heerlijk verse broodjes, ontbijtgranen en extra's zijn er ook warme dranken, vruchtensappen en zuivelproducten beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
geen mogelijkheid
Oplaadpunt elektrische auto
Nee
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Cruise faciliteiten

  • Bar
  • Lift

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Stadhuis van Belfast

Bezienswaardigheden
Donegall Square N

Het stadhuis van Belfast is het prachtige middelpunt van de stad. Je kunt simpelweg niet om het indrukwekkende gebouw mee. De binnenkant is echter ook de moeite, met bijzondere kunst en tentoonstellingen. Je kunt ‘s middags om 2 en 3 uur meer met een rondleiding door het stadhuis. Het enige wat je hoeft te doen is een kwartiertje voor de start van de tour aanwezig te zijn en jezelf in te schrijven.

St. George’s Market

Eten en drinken
St George's Market, East Bridge St

Smulpapen opgelet! Denk namelijk maar niet dat Noord-Ierland saai is op culinair gebied. In tegendeel. Noord-Ierland staat bekend om haar uitmuntende vis, schelpdieren, oesters, kazen, whiskey en nog veel meer lekkernijen. Op vrijdag en zaterdag proef je het beste van Noord-Ierland in de St. George’s Market, waar lokale producenten hun lekkers komen verkopen. Je loopt vanaf het stadhuis van Belfast binnen enkele minuten naar St. George’s Market.

Titanic Belfast

Musea
1 Olympic Way, Queen's Road

Tijdens een stedentrip Belfast mag je een bezoek aan het Titanic Belfast absoluut niet missen. Het is zo veel meer dan een museum, want tijdens je bezoek aan het Titanic Belfast kom je niet alleen alles te weten over het beroemde schip en haar dramatische einde, maar ook alles over Belfast en hoe de stad en de maatschappij er uit zag .

Dublin Docklands

Wijken
North Dock

Het oude havengebied tussen Talbot Memorial Bridge en Point Depot is het nieuwste ‘hip and happening’ gebied van de stad.

Millennium Spire

Bezienswaardigheden
O'connell Street Upper

De Spire of Dublin, ook wel de 'Monument of Light' genoemd, is een 120 meter hoog kunstwerk. Het werk was bedoeld ter ere van het millennium in 2000.

General Post Office

Bezienswaardigheden, Cultuur
O’Connell St Lower

Het postkantoor in O’Connell Street is waarschijnlijk het meest indrukwekkende monument van de stad Dublin.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

De kinderkortingen zijn reeds in de kamerprijs verwerkt.

Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

geen mogelijkheid

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau