Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen

Luxe 4*-Van der Valk Hotel in het Friese Drachten optioneel incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Drachten
Drachten, Friesland, Nederland bekijk op kaart
specialdeal
  v.a. p.p.
44,50
totaal: 111,95 *
* Deze vanaf-prijs is incl. alle toeslagen o.b.v. 2 personen, 2 dagen en voor 3 aankomstdagen beschikbaar!
Verblijf 2, 3, 4 of 5 dagen aan de rand van het Friese Drachten in luxe 4*-Van der Valk Hotel optioneel incl. ontbijt

Een warm welkom in Van der Valk Hotel Drachten! In dit luxe 4*-hotel zal het je aan niets ontbreken! Geniet in het prachtige en sfeervolle restaurant van een heerlijke lunch of diner. In de Brasserie kun je terecht voor een vers kopje koffie of borreltje onder het genot van een lekker hapje en een goed gesprek. De kamers in het hotel zijn stuk voor stuk prachtig en van alle gemakken voorzien. Rondom het hotel kun je genieten van de prachtige natuur zoals de duinen van Bakkeveen of de bossen van Appelscha!

Van der Valk specials
2, 3, 4 of 5 dagen

Luxe 4*-Van der Valk Hotel in het Friese Drachten optioneel incl. ontbijt

Van der Valk Hotel Drachten
Drachten, Friesland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ook te boeken inclusief: dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Extra korting bij een verblijf van 3 of 4 nachten incl. ontbijt!!
  • Laadpalen voor elektrische voortuigen aanwezig
  • Aan de rand van Drachten
  • Gratis WiFi en parkeren bij het hotel
  • Bowlingbanen aanwezig in het hotel
Wat je kunt doen in de omgeving

De natuur rondom Drachten
In de buurt van Drachten bevindt zich rondom het dorp Earnewâld Nationaal park De Alde Feanen. Dit is een van de grootste moerasgebieden van West Europa. Met een divers landschap, veel water, rietlanden en flora en fauna is dit een mooi startpunt voor een heerlijke wandeling! Als je liever met een boswachter op pad gaat kun je in het gebied De Leyen bij Rottevalle een route van Staatsbosbeheer lopen langs een beschermd vogelgebied.

De historische binnenstad van Leeuwarden
De historische binnenstad van Leeuwarden is een bezienswaardigheid op zich. De binnenstad ademt echt geschiedenis. Het mooiste en oudste stuk vind je rond de Nieuwestad en de Voorstreek. Het rijke verleden zie je terug in prachtige historische panden, waaronder de paleizen het Stadhouderlijk Hof en het Princessehof. Bij de Nieuwestad vind je de stadsgracht, waar diverse kleine winkelstraatjes met opgeknapte oude gevels en boetiekjes op uitkomen.

Sneek
Sneek staat bekend als een bruisende watersportstad. Maar Sneek is meer! Naast watersport en het Sneekermeer heeft de stad nog veel meer te bieden. De stad is rijk bedeeld met monumenten en oude stadsgezichten, heeft diverse musea, een gezellig en gevarieerd winkelcentrum en is rijk aan terrassen, cafés en gezellige restaurants. Je kunt een dagje Sneek op vele manieren beleven. Via een stadswandeling, via een stadsrondvaart of per fiets. Je vindt hier vele bezienswaardigheden, zoals de Waterpoort, het Stadshuis, de Martinikerk, het Fries Scheepvaart Museum en het Nationaal Modelspoormuseum.

Van der Valk Hotel Drachten
Lavendelheide 4,
Drachten, Nederland
Kaart
Lavendelheide 4, Drachten, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het viersterren Van der Valk Hotel in Drachten is van alle gemakken voorzien. Culinair genieten doe je in het restaurant en de brasserie. Hier kan je ook terecht voor een drankje aan de bar. Voor vermaak ga je naar de bowlingbaan en voor activiteit kan je terecht in de fitnessruimte. Voor de elektrische auto's zijn er laadpalen aanwezig. In het gehele hotel heb je gratis toegang tot de Wi-Fi. Bij het hotel is het mogelijk om fietsen te huren. De kamers zijn voorzien van flatscreen-televisie, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, airconditioning, koelkastje, bureau, zitje en een badkamer met bad en/of inloopdouche, föhn en toilet. Wil je een kamer met ligbad, aparte douche en een terras of balkon, dan kies je voor de Comfort kamer.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Gratis
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Nee
Sauna
Nee
Solarium
Nee
Stoombad
Nee
Fitnessruimte
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Nee
Oplaadpunt e-bike
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Drachten

Steden
Noorderbuurt 2-4

In Drachten kun je gezellig winkelen, een bezoek brengen aan Museum Drachten of een culturele avond beleven in Schouwburg De Lawei.

Hunebed D01 (portaalgraf)

Bezienswaardigheden
Zuiderdrift

Dit is een portaalgraf, de ingang hiervan bestaat uit twee zijstenen.

Gevangenismuseum

Musea
Oude Gracht 1

Dit voormalige dwanggesticht is omgebouwd tot een museum. Ben je altijd op het rechte pad gebleven, maar ben je benieuwd hoe de boeven in ons land leefden? Bezoek dit museum!

Aqua Zoo Friesland

Dierentuinen en aquaria
De Groene Ster 2

AquaZoo Friesland heeft een breed aanbod aan dieren. Sta neus aan neus met zeehonden, laat je omringen door los klauterende dwergapen en wandel over het strand met pinguïns.

Speelgoedmuseum Kinderwereld (Toy Museum Children's World)

Musea
Brink 31

In dit speelgoedmuseum is veel te zien voor jong en oud, van antiek speelgoed als poppen, treinen, auto's en LEGO tot aan oude speelautomaten.

Blokhuispoort

Bezienswaardigheden
Blokhuisplein 40

De Blokhuispoort; een voormalig Huis van Bewaring en is nu een cultureel bedrijvencentrum in Leeuwarden. Je kunt een rondleiding krijgen en er zijn leuke winkeltjes met creatieve spullen.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Gratis

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur geopend per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau