Autovakanties
dagen

Geniet van cultuur en historie in de bierstad Ehingen incl. ontbijt en bierproeverij

Best Western Plus BierKulturHotel Schwanen
Ehingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 5 dagen in de culturele bierstad van Duitsland, Ehingen incl. ontbijt en proeverij

Op zoek naar een leuke bestemming in Duitsland? Zoek dan niet al te ver en kom naar het gebied langs de Donau! Het juiste plaatsje waar je moet zijn is Ehingen! De stad staat bekend als dé bierstad dankzij de vele bierbrouwerijen en de geschiedenis hiervan. Neem deel aan een tour of bezoek het biermuseum. Buiten de stad kun je heerlijk genieten van de natuur. Zo kun je verschillende fiets- en wandelroutes volgen. Of zoek een plaatsje in het park van de Groggensee, waar een meer zich in het hart van de stad bevindt. Wil je lekker van de stad zelf genieten? Geniet dan van een lokaal biertje in één van de vele restaurants! Of beklim de Wolfertturm (toren) en geniet van een prachtig panoramisch uitzicht. Verder zit de stad vol cultuur en historische bezienswaardigheden. Wil je er een dagje op uit? Er zijn genoeg andere plaatsen in de omgeving waar je naartoe kunt! Denk aan Ulm en Tuttlingen, met de auto ben je er binnen 45 minuten en beide steden liggen langs de Donau!

Autovakanties
dagen

Geniet van cultuur en historie in de bierstad Ehingen incl. ontbijt en bierproeverij

Best Western Plus BierKulturHotel Schwanen
Ehingen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x digitale biercultuur stadstour met audiobeschrijving
  • 1 x Kleine bierproeverij en informatie over het brouwproces
  • Gratis gebruik van WiFi in het hotel
  • Tip: bezoek het biermuseum
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Best Western Plus BierKulturHotel Schwanen
Schwanengasse 18-20,
Ehingen, Duitsland
Kaart
Schwanengasse 18-20, Ehingen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het centrum van het mooie plaatsje Ehingen aan de Donau, ligt het moderne Best Western Plus BierKulturHotel Schwanen. De geschiedenis van dit hotel begint al in in de 17e eeuw. Het hotel beschikt over een eigen bierbrouwerij en brengt dit tot leven in het gehele hotel. De brouwerij maakt deel uit van de rijke geschiedenis in Ehingen. Aks je niet zo geïnteresseerd bent in bier is het verder een uitstekend hotel om in te verblijven. Verder is er nog een klassiek restaurant waar je heerlijk van de lokale gerechten kan proeven. De kamers beschikken over een televisie, kluisje, Wi-Fi en een eigen badkamer met douche en toilet. Ze zijn traditioneel en rustiek, maar toch ook modern zoals het hotel zelf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 4,00 per nacht
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

Legoland Deutschland

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Attractieparken
Legoland-Allee

Legoland Deutschland is het vierde park in de Legoland-keten. Het is gevestigd in Günzburg. Hier liggen in totaal 40 attracties, waarvan 3 achtbanen en 6 waterattracties.

Mercedes-Benz Museum

Musea
Mercedesstraße 100

Ben je een echte autoliefhebber? Dan ben je bij dit museum aan het goede adres! Er worden maar liefst 160 verschillende auto's van Mercedes-Benz tentoongesteld. Er vinden rondleidingen plaats waarbij je alles te weten komt over de geschiedenis van Mercedes-Benz.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 4,00 per nacht

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

06.00-23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau