Fly & Drive
dagen

Fly & drive Sicilië o.b.v. halfpension

Albatros Beach Hotel
Letojanni, Sicilië, Italië bekijk op kaart
8-daagse fly & drive naar Sicilië bezoek o.a. Taormina en Palermo o.b.v. halfpension

Ontdek prachtig Sicilië met deze 8-daagse fly & drive. Bij aankomst op het eiland staat er huurauto voor je klaar die je de vrijheid geeft om het eiland te ontdekken. Je verblijft de eerste 4 nachten in de omgeving van Taormina. Een prachtig uitgangspunt om de zuidoostelijke regio van het eiland te ontdekken. Op dag 5 reis je voor 2 dagen naar de indrukwekkende stad Palermo. Palermo is een stad die je blijft verbazen. Het is een interessante combinatie tussen cultuur en geschiedenis die werkelijk overal te vinden is. Voor de laatste nacht keer je terug naar de omgeving van Taormina, waarna je de volgende dag huiswaarts keert.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive Sicilië o.b.v. halfpension

Albatros Beach Hotel
Letojanni, Sicilië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht Catania vanaf luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • 5 overnachtingen in de buurt van Taormina
  • 2 overnachtingen in Palermo
  • Verblijf in verschillende 4*-hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis er uit?

Dag 1: Aankomst luchthaven Catania - Letojanni (ca. 65 km)
Overnachting in Albatros Beachhotel*** incl. ontbijt en diner

Aankomst op de luchthaven van Catania. Hier haal je je huurauto op waarna je verder reist naar het hotel in de omgeving van Taormina.

Dag 2 t/m 4: Omgeving Taormina
Overnachtingen in Albatros Beachhotel**** incl. ontbijt en diner

De omgeving van Taormina is een uitstekende uitvalsbasis om verschillende mooie plekjes van het eiland te bezoeken. Taormina zelf is natuurlijk een aanrader evenals de stad Catania. En nu je toch in de buurt bent, kun je ook een dagtrip naar de Etna plannen. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! Andere aanraders zijn Messina en Isola Bella. Wil je iets verder op pad? Bezoek dan Marsala, bekend van de Marsala-wijn!

Dag 5 en 6: Taormina - Palermo (ca. 270 km)
Overnachting in hotel Astoria Palace**** incl. ontbijt en diner

Vandaag reis je voor 2 nachten naar Palermo. De stad kent een schitterende architectuur en sfeervolle pleinen en genoeg bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan het kathedraal, het Palazzo dei Normanni en de markt Il Capo. Een leuke manier om de stad te ontdekken is met een ''Ape'', dit is een typisch lokaal transportmiddel. Of maak een mooie wandeling dankzij de verschillende routes.

Dag 7: Palermo - Taormina (ca. 195 km)
Overnachtingen in Albatros Beachhotel**** incl. ontbijt en diner

Reis terug richting Taormina en geniet nog een nachtje in deze prachtige omgeving. Ga je nog iets bezoeken of maak je er een relaxed strand dagje van? De keuze is aan jou!

Dag 8: Taormina - luchthaven (ca 65 km)
Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Catania en vlieg je terug naar huis.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Albatros Beach Hotel
Via Luigi Rizzo,
Letojanni, Italië
Kaart
Via Luigi Rizzo, Letojanni, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Albatros Beach Hotel ligt tegenover een eigen strand aan de promenade van Letojanni en biedt uitzicht over de Ionische Kust. Het werd onlangs gerenoveerd en beschikt over een restaurant en praktische kamers met airconditioning en balkon. Het restaurant van het Albatros Hotel is uitsluitend geopend voor het diner en gespecialiseerd in Siciliaanse klassiekers en internationale gerechten. Drankjes zijn verkrijgbaar in de Amerikaanse bar, die de hele dag door geopend is. Alle kamers zijn bereikbaar met 2 liften, hebben een tv en een volledig uitgeruste badkamer met bad of douche. De kamers kijken uit op zee of de bergen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, op basis van beschikbaarheid
Parkeerkosten
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Taormina

Steden
Taormina

Taormina is de mooiste badplaats op Sicilië. Hier vind je naast stranden met keien ook een paar zandstranden.

Vulkaan Etna

Natuur & Parken
Etna

De Etna is een actieve vulkaan aan de oostkant van Sicilië. Het is de hoogste vulkaan van Europa en hét symbool van Sicilië. Een bezoek is zeker de moeite waard.

Messina

Steden
Messina

Messina is omringd door mooie Peloritan bergen. Prominent in de haven aanwezig is een monument wat men het Maria kolom noemt. De kathedraal van de stad heeft een mooie klokkentoren.

Catania

Steden
Catania

Catania is gebouwd op de uitlopers van de Etna die vanuit de stad zichtbaar is. Het stadsbeeld is ook beïnvloed door deze vulkaan omdat zij in 1693 enkele buitenwijken van de stad heeft verwoest.

Vallei van de Tempels (Agrigento)

Bezienswaardigheden
Agrigento

De Vallei van de Tempels ligt net buiten Agrigento. De Vallei ligt onderaan de stad en is een overblijfsel van de bewoning in de 6e eeuw voor Christus.

Palermo

Steden
Palermo

Palermo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sicilië. Ervaar hier de authentieke sfeer in het prachtige oude centrum.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja, op basis van beschikbaarheid

Parkeerkosten

€ 10,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau