Autorondreis
dagen

7- of 10-daagse wijntour door Veneto, Emilia en Umbrië incl. 4*-hotels en meer!

Villa Ca' Zane Martin
Sambruson, Veneto, Italië bekijk op kaart
7- of 10-daagse wijntour door Veneto, Emilia en Umbrië incl. top 4*-hotels, ontbijt en (wijn)proeverijen!

Combineer natuur, cultuur en uitstekende lokale wijnen in deze 7-, of 10-daagse rondreis door Italië. Ontdek de prachtige gebieden Veneto, Emilia en Umbrië. Tijdens je rondreis verblijf je in unieke, elegante en luxe hotels. Het zal je dan ook aan niets ontbreken! Geniet van proeverijen en maak kennis met de lokaal geproduceerde wijnen.

Let op: je reist met eigen vervoer naar Italië, waar je aan deze rondreis begint

Autorondreis
dagen

7- of 10-daagse wijntour door Veneto, Emilia en Umbrië incl. 4*-hotels en meer!

Villa Ca' Zane Martin
Sambruson, Veneto, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3 overnachtingen in Villa Ca' Zane Martin in Sambruson
  • 3 overnachtingen in Hotel Brogo Conde in Forli
  • 3 overnachtingen in Hotel Poggio Degli Olivi in Bettona (bij arrangement 9 nachten)
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 2 of 3 x 3-gangen proeverijdiner (bij elke accommodatie 1 diner)
  • Presentje op de kamer bij aankomst in Villa Ca' Zane Martin
  • 1 x wijnproeverij bij Villa Ca' Zane Martin of bij een wijnhuis in de omgeving
  • 1 x tour door de wijnvelden en wijnkelder met een gids en proeverij van 2 Condé wijnen bij Hotel Brogo Condo
  • 1 x proeverij van 6 oliën inclusief salami, crostini en een glas wijn (bij arrangement 9 nachten)
  • Toegang tot het zwembad en de wellnessfaciliteiten (indien aanwezig)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels
  • Tip: Breng een bezoek aan Venetië
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst

Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst Sambruson
De aankomende 3 nachten verblijf je in Villa Ca' Zane Martin in Sambruson incl. uitgebreid ontbijtbuffet

Vandaag kom je aan in Sambruson, waar je de aankomende 3 nachten in Villa Ca' Zane Martin verblijft. Villa Ca' Zane Martin is een elegant en historische Venetiaanse villa uit de 15e-eeuw. Het is gelegen in Sambruson Di Dolo, het hart van de elegante Riviera del Brenta. Je verblijft in een unieke kamer, waarbij de details in oude staat zijn gerestaureerd. Bij aankomst ligt er een leuk presentje op de kamer op je te wachten!

Dag 2: Sambruson
Vandaag staat er een wijnproeverij voor je op het programma bij Villa Ca' Zane Martin of bij een wijnhuis in de omgeving. Wanneer je tijd over hebt, ga dan op ontdekking en verken de omgeving. Maak een heerlijke wandeling en geniet van de prachtige natuur dat Veneto je te bieden heeft!

Dag 3: Sambruson
Breng vandaag een bezoek aan de trots van de provincie Veneto: Venetië. In deze romantische stad kijk je je ogen uit! Het Piazzo San Marco, de Canal Grande, de Ponte di Rialto en de eilandjes Murano en Burano. Je komt ogen en oren tekort! Neem een lekker Italiaans ijsje of bekijk Venetië vanaf het water via een gondeltocht.

Dag 4: Sambruson - Forli (154km)
De aankomende 3 nachten verblijf je in hotel Brogo Conde in Forli incl. ontbijtbuffet

Vandaag laat je het mooie Veneto achter je en reis je door naar Forli, een stad in het oostelijke deel van Italië, in Emillia-Romagna. Je verblijft de aankomende 3 nachten in Borgo Conde Wine Resort, gelegen op de prachtige heuvels van Flori. Tijdens je verblijf zal het je aan niets ontbreken! Omgeven door prachtige natuur, gecombineerd met de smaken van de traditionele keuken en vooral uitstekende wijn, zal dit verblijf je een unieke ervaring geven!

Dag 5: Forli
Laat je vandaag verrassen en meenemen over de 110 hectare aan wijngaarden die Borgo Conde Wine Resort bezit. Een gids verteld je hoe de wijn op Borge Conde gemaakt wordt. De uitstekende wijnen worden namelijk in de kelder van het Wine Resort gemaakt. Je ontdekt hoe de wijnen geproduceerd worden en naar de tour mag je, 2 Conde wijnen proeven in het hotel. Proost!

Dag 6: Forli
De Conde-ervaring betekend voor jezelf zorgen, omringen met luxe en ontspanning. Al wandelend door de wijngaarden vind je de spa. Een oase van rust, plezier en comfort zorgen ervoor dat je ervaring bij Borgo Conde een complete ervaring van pure ontspanning wordt. In de gloednieuwe spa van Borgo Conde kun je genieten in een binnen- en buitenzwembad, Turks stoombad en diverse sauna's.

Dag 7: terugreis naar huis
Helaas zit vandaag je reis er alweer op en reis je op eigen gelegenheid weer terug naar huis.

Bij het arrangement van 9 nachten reis je van Forli door voor 3 overnachtingen naar Hotel Poggio Degli Olivi in Bettona (108km). Tijdens je verblijf geniet je 1 x van een proeverij van 6 oliën inclusief salami, crostini en een goed glas wijn.

Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Villa Ca' Zane Martin
Via Argine Sinistro, 105,
Sambruson, Italië
Kaart
Via Argine Sinistro, 105, Sambruson, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Villa Ca' Zane Martin is gevestigd in een elegante 15-eeuwse villa omgeven door een prachtige grote tuin en ligt in Sambruson Di Dolo. Iedere ochtend staat er in het restaurant een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. s' Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner met als specialiteit verse visgerechten. Bij zomers weer neem je plaats op het terras. Iedere kamer is ingericht met een klassieke Venetiaanse sfeer. Daarnaast is elke kamer voorzien van airconditioning, maak je gratis gebruik van Wi-Fi, flatscreen-tv, minibar en een kluisje. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel, föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Hoogtepunten

Dorsoduro

Wijken
Dorsoduro

Dorsoduro is uitgegroeid tot een kunstzinnige wijk. Er bevinden zich twee grote musea en je kunt genieten van een gezellige, levendige sfeer.

Canal Grande

Boottochten en watersporten
Canal Grande

De Canal Grande is ca. 4 km. lang en loopt dwars door Venetië. Maak een boottocht en bewonder de prachtige huizen aan de waterkant.

Teatro La Fenice

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
Campo San Fantin

Teatro La Fenice behoort tot de meest bekende theaters van Europa. Je kunt het theater overdag (tegen betaling) bezoeken.

Venetië

Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur, Steden
St. Mark's Square

Venetië heeft meer dan 150 kanalen en honderden bruggetjes. Maak een romantische boottocht in één van de gondels of slenter door de steegjes waar u leuke winkeltjes en bars tegenkomt.

San Marcoplein

Bezienswaardigheden
Piazza San Marco

Het San Marcoplein vormt het centrale punt van de stad Venetië. Rondom het plein tref je o.a. het Dogepaleis en de basiliek San Marco.

De Rialtobrug

Bezienswaardigheden
Sestiere San Polo

Vanaf deze beroemde brug heb je een prachtig uitzicht over de Canal Grande. Op de brug bevinden zich leuke souvenirwinkeltjes.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau