Autorondreis
dagen

Autorondreis door 3 regio's in Oostenrijk incl. ontbijt en extra's

Autorondreis langs de hoogtepunten van West-Oostenrijk
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Prachtige individuele 7-daagse autorondreis door 3 regio's in Oostenrijk incl. ontbijt en vele extra's

Tijdens deze 7-daagse rondreis bezoek je 3 regio's van Oostenrijk in 1 week! 3 indrukwekkende bergbanen die je de bergen inleiden in de regio's Serfaus-Fiss-Ladis, Fusch/Zell am See en Gosau/Bad Goisern. Je kijkt je ogen uit! Je verblijft in uitstekende 3*-hotels waar iedere ochtend een uitgebreid ontbijt voor je klaar staat.

Let op: deze reis begint in Serfaus en is gebaseerd op eigen vervoer. Je reist op eigen gelegenheid naar Oostenrijk waar je aan deze rondreis begint.

Autorondreis
dagen

Autorondreis door 3 regio's in Oostenrijk incl. ontbijt en extra's

Autorondreis langs de hoogtepunten van West-Oostenrijk
Serfaus, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen in uitstekende 3*-hotels
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x afscheidsdiner met een 3-gangenmenu op de laatste avond
  • Incl. Super Sommer Card Serfaus (o.a. gratis gebruik van kabelbanen, Beleveniswereld Serfaus, korting op diverse parken en gebruik van de wandelbus)
  • Incl. Salzkammergut Adventure Card (kortingen voor vele attracties in de regio Salzkammergut, o.a. attractieparken, zwembaden, spa's en kabelbanen)
  • Incl. Nationalpark-zomerkaart met gebruik van gondels en recreatieve voorzieningen
  • Inclusief entree tot Großglockner high Alpine Road
  • 1 x Bergtocht gondel Zwieselalm, Gosau
  • Kinderen t/m 5 jaar verblijven GRATIS!
  • Voor kinderen van 6 t/m 15 jaar gelden HOGE kortingen!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de hotels o.b.v. beschikbaarheid
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Beschrijving rondreis

Dag 1 en 2: Aankomst in Serfaus
Je verblijft de aankomende 2 nachten in een 3*-hotel in Serfaus incl. ontbijt

Je begint deze reis in het prachtige Serfaus. Bij aankomst in het hotel ontvang je de reisdocumenten en verdere informatie. Ga eropuit en verken de omgeving met prachtige wandelroutes.

Dag 3 en 4: Serfaus - Fusch (ca. 250 km)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in een 3*-hotel in Fusch incl. ontbijt

Na het ontbijt check je uit en reis je door naar de volgende bestemming in of nabij Fusch. Ook hier kun je weer prachtige wandelingen maken en de omgeving verkennen. Vergeet ook zeker niet een bezoek aan de prachtige Großglockner Hoogalpenstraat. Het hooggebergte en de Großglockner: Wat vroeger alleen maar was weggelegd voor geoefende bergbeklimmers, is sinds de constructie van de Großglockner Hoogalpenstraat een belevenis voor groot en klein, die nog steeds inspireert en fascineert.

Dag 5 en 6: Fusch - Gosau (ca. 100 km)
Je verblijft de aankomende 2 nachten in een 3*-hotel in Gosau incl. ontbijt

Vandaag reis je door naar de volgende bestemming in Gosau. Na het ontbijt check je uit en vertrek je, onderweg zie je al veel van de mooie natuur! Ga ook zeker met de gondel, of als je actiever bent ingesteld, lopend de Zwieselalm op, bovenop deze berg geniet je van de mooiste vergezichten! In de avond op dag 6 is een afscheidsdiner (3-gangenmenu) inbegrepen.

Dag 7: Einde rondreis
Na het uitchecken zit deze rondreis er op en ben je een mooie ervaring rijker. Je reist weer op eigen gelegenheid terug naar huis.

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Autorondreis langs de hoogtepunten van West-Oostenrijk
.,
Serfaus, Oostenrijk
Kaart
., Serfaus, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis op eigen gelegenheid ontdek je de hoogtepunten van West-Oostenrijk en verblijf je in 3 verschillende 3*-hotels. 's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijtbuffet, waarna je op pad gaat. Er zitten verschillende extra's inbegrepen zoals kortingskaarten in alle gebieden, entree tot Großglockner high Alpine Road en één keer een afscheidsdiner.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Serfaus

Outdooractiviteiten, Steden
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Ladis

Outdooractiviteiten, Steden, Cultuur
Dorfstrasse 13

Aan de rand van het zonneplateu ligt het pittoreske Ladis. De prachtige burcht Laudegg, die al vanuit het dal te zien is, kenmerkt Ladis.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Outdooractiviteiten, Natuur & Parken
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

AREA 47 Aqua Park

Attractieparken
Ötztaler Achstrasse 1

AREA 47 Aqua Park is een groot waterpark waar vele buitenactiviteiten gedaan kunnen worden. Naast raften en bunjeejumpen kun je hier ook terecht in het buitenzwembad met vele spectaculaire glijbanen.

Silvretta Hochalpenstraße

Natuur & Parken
Silvretta-Bielerhöhe

Deze panoramische route is een must voor liefhebbers van mooie autoritten. De weg slingert zich door de Alpen en biedt spectaculaire uitzichten. Onderweg kun je stoppen bij de Silvretta-stuwmeer voor een picknick of een korte wandeling. Vergeet niet om regelmatig te stoppen bij de uitkijkpunten voor enkele onvergetelijke foto's.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Let op:

  • Bijkomende kosten tijdens de reis, zoals tol, parkeren etc. zijn niet inbegrepen.
  • Alle genoemde bezienswaardigheden in de reisbeschrijving hierboven zijn suggesties, mocht je dit willen doen dan zijn de kosten hiervan voor eigen rekening, tenzij anders vermeldt.
Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau