Autovakanties
dagen

Halfpension aan de voet van de Sommerberg in het Zwarte Woud

Hotel Bergfrieden
Bad Wildbad, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 3, 4 of 6 dagen aan de voet van de Sommerberg in het Zwarte Woud o.b.v. halfpension

In het zuidwesten van Duitsland ligt de mooie, bruisende plaats Bad Wildbad, gelegen midden in het Zwarte Woud. Bad Wildbad staat vooral bekend om haar kuuroorden, maar ook voor de prachtige locatie midden in het Zwarte Woud. Trek je wandelschoenen aan of spring op je fiets en ga er op uit om de omgeving te ontdekken! Het variërende landschap van bossen, valleien in combinatie met verschillende wandelpaden maken de natuurbeleving compleet. Maak een rit met de kabelbaan naar de top van de Sommerberg, gelegen boven de stad. De kabelbaan is een van de modernste kabelbanen van Duitsland. Sommerberg is een uniek wandelgebied en zeer geliefd onder wandelaars! Wil je er een dagje op uit om cultuur te snuiven? Breng dan een bezoek aan Pfzorzheim (24km). De stad is ontstaan uit een Romeinse nederzetting. In het centrum van Bad Wildbad (9km) zijn leuke winkels, sfeervolle restaurants en cafés.

Autovakanties
dagen

Halfpension aan de voet van de Sommerberg in het Zwarte Woud

Hotel Bergfrieden
Bad Wildbad, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks een 3-gangendiner keuzemenu
  • Inclusief KONUS card voor gratis gebruik van openbaar vervoer en vele leuke kortingen op attracties en bezienswaardigheden in de regio
  • Ideaal gelegen voor mooie wandel- en fietstochten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: maak een rit met de kabelbaan naar de top van de Sommerberg
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 17 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Bergfrieden
Baetznerstraße 78,
Bad Wildbad, Duitsland
Kaart
Baetznerstraße 78, Bad Wildbad, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Bergfrieden is gelegen aan de voet van de Sommerberg in het Zwarte Woud. Iedere ochtend staat er in het restaurant een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je hier terecht voor een heerlijk diner. Hotel Bergfrieden is voorzien van spafaciliteiten, de spafaciliteiten vind je op 100 meter van het hotel in een apart gebouw. Je maakt gratis gebruik van de sauna's, het stoombad en de thermale baden. Je maakt gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel. De kamers zijn een tv, een telefoon, een radio en een zitje. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja gratis o.b.v. beschikbaarheid bij het hotel
Parkeerkosten
Parkeren in de garage €18,00 per week.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Pooltafel
Ja
Terras
Ja
Speelkamer
Ja
Hoogtepunten

Baden-Baden

Spa en Wellness, Steden
Werderstraße

Uit een diepte van maar liefst 2 duizend meter borrelt hier heet bronwater omhoog. De stad biedt wel twaalf verschillende thermen.

Freudenstadt

Steden, Bezienswaardigheden, Eten en drinken, Cultuur
Stuttgarter Strasse 80

In Freudenstadt vind je het grootste marktplein van Duitsland. Historische bouwwerken en prachtige huizen bevinden zich rondom het plein.

Schloss Solitude

Bezienswaardigheden, Musea, Natuur & Parken
Solitude 21

Het Schloss Solitude werd gebouwd in de 18e eeuw als jachtslot voor de hertog van Württemberg. Door de jaren heen heeft het slot op vele manieren dienst gedaan.

Schillerplatz Stuttgart

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schillerplatz

Schillerplatz is een groot plein met twee bekende bezienswaardigheden: de Stiftskirche en de Fruchtkasten. Midden op het plein staat een groot monument als centraal punt.

Stuttgart

Steden
Schillerplatz 6

Stuttgart, staat ook wel bekend als autostad vanwege de namen Carl Benz, Ferdinand Porsche en Gottlieb Daimler. De heuvels en wijnbergen zorgen voor een prachtig panorama over Stuttgart. Stuttgart heeft verschillende populaire pleinen en paleizen, maar ook voor een levendig uitgaansleven bent u aan het goede adres.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja gratis o.b.v. beschikbaarheid bij het hotel

Parkeerkosten

Parkeren in de garage €18,00 per week.

Inchecken

Vanaf 12:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.30 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau