Autovakanties
dagen

Genieten in een appartement nabij het Gardameer

Domina Borgo Degli Ulivi
Gardone Riviera, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Verblijf 6, 8 of 15 dagen in een appartement in Gardone Riviera nabij het Gardameer

Een vakantie dichtbij het Gardameer voor ontspanning of voor actie? Dan zit je in de appartementen van het 4*-Domina Borgo Degli Ulivi op de juiste plek! In de omgeving geniet je van de heerlijke wandelingen of fietstochten langs het water of door de bergen. Ook kun je elkaar uitdagen voor een potje golf, tennis of beoefen een van de vele watersporten bij het Gardameer. Voor een dag heerlijk relaxen kun je terecht bij het zwembad of ga je heerlijk op het strand van het Gardameer liggen. Wil je een dagje erop uit? Bezoek dan het centrum van Brescia. De stad is te bereiken in ca. 1 uur rijden. De stad biedt een breed aanbod aan winkelstraten en bezienswaardigheden. Het is dus zeker de moeite waard om hier een dagje heen te gaan!

Autovakanties
dagen

Genieten in een appartement nabij het Gardameer

Domina Borgo Degli Ulivi
Gardone Riviera, Gardameer, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Inclusief gas, water en elektriciteit
  • Nabij het Gardameer
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: bezoek het centrum Brescia
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst

Tips in de omgeving

Gardaland
Gardaland is het grootste en populairste pretpark van Italië. Het pretpark bestaat uit verschillende thema's: Fantasy, Energy en Adrenaline. Pretpark Gardaland is het perfecte uitje voor het hele gezin. Ieder thema staat garant voor fun! Meer dan 50 attracties, waaronder spectaculaire achtbanen, dark rides, waterattracties en shows zorgen ervoor dat je je hier geen moment verveelt! En wist je dat er ook een Garda SEA LIFE Aquarium is waar je kennis maakt met de wonderlijke onderwaterwereld?

Parco Giardino Sigurtà
Parco Giardino Sigurtà wordt beschouwd als één van de vijf mooiste parken en tuinen ter wereld. Dit is een plek waar geschiedenis, cultuur en natuur in perfecte harmonie zijn. Een bezoek aan het park is niet alleen een leuke dag in een prachtige natuurlijke omgeving. Je wandelt er namelijk ook door een zes eeuwen lang dagboek en leest fragmenten van de geschiedenis van Italië. Parco Giardino Sigurtà kan op verschillende manieren worden verkend: te voet, in een golfkarretje met GPS audiogids systeem, met fun treinen of voor de sportievelingen: op de fiets. Fietsen zijn te huur in het park. Er is ook een elektrische shuttle service voor degenen die meer willen weten over de geschiedenis en de bezienswaardigheden tijdens een rondleiding van een uur.

Parco Grotta Cascata Varone
In Vavore vind je de Parco Grotta Cascata Varone. Deze waterval werd in 1874 geopend als attractie. Je wandelt hier tussen steile rotswanden en door twee grotten en je kan op twee niveaus de spectaculaire waterval zien. De waterval valt door een loodrechte kloof honderd meter de diepte in. Over een kronkelend pad ga e 55 meter diep de grot in. Zo’n 40 meter verder kom je via een trap en een tunnel bij de Grotte Superiore, de bovenste grot. Deze ligt ongeveer 18 meter dieper in de rots dan de onderste grot. De kloof is hier nog fascinerender want hier zie je waterval in zijn gehele omvang van 98 meter.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 18 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Domina Borgo Degli Ulivi
Via Panoramica 8,
Gardone Riviera, Italië
Kaart
Via Panoramica 8, Gardone Riviera, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Domina Borgo Degli Ulivi is ondergedompeld in een prachtig park van maar liefst 2 hectare. Vanaf het Domina Borgo Degli Ulivi heb je een prachtig panoramisch uitzicht over het Gardameer. Het beschikt o.a. over 2 bars, een terras, buitenzwembad, kinderzwembad, en een lounge. De appartementen zijn standaard voorzien van een balkon/terras met tuinmeubilair, airconditioning, keuken met koffie- en theefaciliteiten en magnetron, woonkamer met zithoek en televisie en eigen badkamer die is uitgerust met bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen (m.u.v. garage: € 7,00 per dag)
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Faciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Grotten van Catullus

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Orti Manara 4

U vindt er geen grotten zoals de naam doet vermoeden, maar de overblijfselen van een grote Romeinse villa gelegen in een enorme olijfgaard.

Sirmione

Steden
Via Caio Valerio Catullo 7

Dit gezellige dorp is één van de drukst bezochte plaatsjes aan het Gardameer. Het is gelegen op een schiereiland. Bezoek Castello de Sirmione en klim naar de top voor een prachtig uitzicht.

Rocca Scaligera

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Castello 34

Rocca Scaligera is een kasteel in Sirmione aan het Gardameer. Het kasteel wordt omringd door een slotgracht en bevindt zich op het smalste stukje van het schiereiland Sirmione.

Brescia

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea, Steden, Eten en drinken
Corso Giuseppe Garibaldi

Brescia bezit ondanks zijn overwegend moderne uiterlijk, een aantrekkelijk oud centrum, waarin de Middeleeuwen en Renaissance de toon aangeven.

Riva del Garda

Bezienswaardigheden, Cultuur, Steden
Viale Liberazione 1

Bij Riva del Garda ligt een burcht aan het water die alleen maar via een brug te benaderen is: de Rocca. Vroeger een belangrijke vesting, tegenwoordig doet het dienst als stadsmuseum.

Castelvecchio

Cultuur
Corso Castelvecchio 2

De burcht gebouwd met rode bakstenen stamt uit de veertiende eeuw na Christus en ligt aan de Adige. Een groot deel is ingericht als museum, waar vooral veel kunst te bewonderen is.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende verplichte kosten dienen ter plaatse te worden voldaan:

  • Waarborgsom € 130,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting: € 1,80 per persoon per nacht. Vanaf 14 jaar en ouder

  • Waarborgsom: € 130,00 per accommodatie per verblijf (borg)

Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons service center:

  • Babybedje € 15,00 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen (m.u.v. garage: € 7,00 per dag)

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 18.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 19.20 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau