Zonvakanties
dagen

Halfpension op het Italiaanse eiland Ischia incl. vlucht en overtocht

Hotel Terme Colella
Forio, Ischia, Italië bekijk op kaart
Geniet 6, 8 of 15 dagen van de zon op het Italiaanse eiland Ischia o.b.v. halfpension en incl. vlucht

Forio is een gemeente dat op het kleurrijke eiland Ischia ligt. Het eiland is een voormalige vulkaan en ligt voor de kust van Napels. Net als Forio zijn er andere gemeenten op het eiland en elke plaats heeft zijn eigen charme. Forio is een schilderachtig stadje en heeft onder andere een prachtig pittoreske kerk en het oudste standbeeld van het eiland: een kruisbeeld dat uit de 15e eeuw komt. Ischia wordt ook wel 'l’isola verde' genoemd, wat 'groene eiland' betekent vanwege de altijd groene Monte Epomeo (met 800 meter de hoogste berg van Ischia). De flanken kleuren het hele jaar door in honderd tinten groen, met uitgestrekte bossen en zelfs een aantal wijngaarden. Het bovenste stukje wordt bedekt door witte lava, een herinnering aan de vulkaan die Ischia ooit was.

Zonvakanties
dagen

Halfpension op het Italiaanse eiland Ischia incl. vlucht en overtocht

Hotel Terme Colella
Forio, Ischia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Napels vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven – Napels haven
  • Retour overtocht naar het eiland Ischia
  • Retourtransfer Ischia haven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks diner
  • Vrij gebruik van het zwembad
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de gelijknamige stad Ischia!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Ischia (stad)
Geniet in dit stadje van de prachtige haven, de Riva Destra met restaurants en bars en de winkelstraat Corso Vittoria Colonna. Bezoek in dit unieke plaatsje vele plekken met verhalen en geheimen, zoals de bekendste: Castello Aragonese. Vaak vanaf de ferrytocht naar Ischia kun je deze bezienswaardigheid al bewonderen. Maar je hebt ook de Torre di Michelangelo/Torre di Guerva. Afkomstig uit 1433 toen koning Alfonso deze liet bouwen. Het schijnt ook dat Michelangelo er enige tijd gewoond heeft. Vandaag de dag worden de toren en de tuin gebruikt voor exposities.

Barano
Ook al is het plaatsje Barano niet zo heel groot, toch is een stop hier echt de moeite waard. Vooral vanwege het fijne strand, Maronti, met goudkleurig zand en kristalhelder water. Ook is Barano een aanrader voor wie houdt van een bezoekje aan natuurlijke thermen, met de bronnen van Nitrodi, waarvan het water een heilzame werking zou hebben, en de natuurlijke ‘sauna’ van Cavascura.

Serrara Fontana
In het zuiden van het eiland, ligt Serrara Fontana. Het is het hoogst gelegen stadje van Ischia, verdeeld over meerdere frazioni. Het mooiste stukje is het pittoreske Sant’Angelo, een vissersgemeenschap aan zee, die deels op het vasteland ligt en deels aan de voet van een hoge rots die door middel van een smalle zandstrook met Ischia is verbonden. Net als in Barano zijn hier mooie stranden in de buurt waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de Italiaanse sfeer.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Terme Colella
Via Monterone 55,
Forio, Italië
Kaart
Via Monterone 55, Forio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Op het Italiaanse eiland Ischia vindt je het sfeervolle Hotel Terme Colella. Dankzij de sfeervolle inrichting en de locatie ben je even weg van de dagelijkse sleur. De medewerkers heetten je van harte welkom wanneer je binnen komt. Geniet van verschillende faciliteiten in het hotel zoals van een drankje aan de bar en in het restaurant van de lokale Italiaanse gerechten. Ook is er een binnen- en buitenzwembad, fitnessruimte en diverse wellness faciliteiten. De kamers zijn sfeervol en comfortabel ingericht en beschikken over televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Op aanvraag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Castel Nuovo

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Castello

Castel Nuovo is het belangrijkste symbool van de stad Napels. In 1279 is men al begonnen aan de bouw en in de loop der eeuwen is het kasteel behoorlijk veranderd.

Duomo van Napels

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Duomo

De Kathedraal van Napels is een katholieke kathedraal en wordt ook wel de kathedraal van Santa Maria Assunta genoemd. Het is de belangrijkste van Napels.

Vulkaan Vesuvius

Bezienswaardigheden, Cultuur
Napels

Vesuvius is een indrukwekkende vulkaan bij Napels en zeker een bezoekje waard. De vulkaan is tot op de dag van vandaag nog steeds actief, maar er komt niet meer dan een beetje stoom uit.

Pompeii

Steden
Pompeii

In Pompeii vindt u prachtige archeologische opgravingen uit de romeinse tijd. Een prachtige wandeling door dit unieke historische stadje is zeker de moeite waard.

Paleis van Caserta

Bezienswaardigheden
Viale Douhet 2/a

Het koninklijke paleis van Caserta is een buitengewone bijzondere erfenis. Keer op keer doet een bezoek aan dit paleis u verbazen. Het complex werd door Luigi Vanvitello ontworpen.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Op aanvraag

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 6.00 per accommodatie per nacht. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau