Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op een 4*-familiecamping in de Ardeche

Ardèche Camping
Privas, Ardèche, Frankrijk bekijk op kaart
Geniet met het hele gezin 4, 5, 8, 11 of 15 dagen in een luxe villatent de Ardeche o.b.v. logies

De Ardèche Camping is de ideale vakantiebestemming om de Zuid-Franse streek beter te leren kennen! De camping is gelegen aan de rand van het leuke stadje Privas aan de oevers van de rivier de Ouvéze. De omgeving biedt een rijke historie aan middeleeuwse steden, grotten met druipstenen en prachtige kastelen. Aan sportieve activiteiten is in de Ardéche ook geen gebrek, er is namelijk ontzettend veel te doen! Voor de actievelingen is het op en top genieten van de mooie omgeving. Maak een afdaling op de rivier de Ardéche, ga bergbeklimmen, canyoning of maak een mountainbike- of trektochten door de bergen van de Ardéche. Ook op de camping is er genoeg te doen! Langs de camping loopt een riviertje, waar kinderen in kunnen spelen. Bouw een dam, ga pootje baden, neem je schepnetje mee of hou een kleine botenrace. Terwijl jij geniet van een goed boek in de hangmat of van een verkoelend drankje op het terras. Vermaken de kinderen zich uitstekend in het zwembad, in de speeltuin of bij de kidsclub. Wil je er een dagje op uit? Breng dan een bezoek aan de typische Franse markt in Privas of neem deel aan een proeverij van biowijnen uit de streek op de Domaine des Accoles (op loopafstand van de camping).

Campingvakanties
dagen

Luxe villatent op een 4*-familiecamping in de Ardeche

Ardèche Camping
Privas, Ardèche, Frankrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 7, 10, 14 of 21 overnachtingen
  • Verblijf in een gloednieuwe Villatent Wood
  • Animatieteam aanwezig in het hoogseizoen
  • Een ideale plek voor sportieve activiteiten
  • Omgeven door prachtige natuur
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de openbare ruimtes
  • Tip: breng een bezoek aan het middeleeuwse dorpje Balazuc
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Ardèche Camping
Achemin du Camping,
Privas, Frankrijk
Kaart
Achemin du Camping, Privas, Frankrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De Zuid-Franse streek de Ardèche ligt ten wensten van de Rhone. De camping is gelegen aan de rand van het leuke stadje Privas en aan de oevers van de rivier de Ouvéze. Op de camping is genoeg te doen. De Ardèche Camping beschikt over een groot zwempark met een verwarmd buitenzwembad met een waterglijbaan en een overdekt zwembad. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig die zorgt voor leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een kidsclub voor de allerkleinsten, er worden sportieve activiteiten georganiseerd, en iedere avond is er een minidisco. Daarnaast worden er regelmatig leuke avondentertainment, zoals concerten, karaoke en bingo. Bij de ingang van de camping vind je de receptie, het restaurant, de snackbar en een gezellige bar. Je verblijft in een luxe villatent voorzien van een keuken en 2 slaapcabines en een terras met luifel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 40,00 per huisdier per verblijf
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Wasserette
  • Kidsclub / animatie
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
Hoogtepunten

Les Plaisirs Gourmets

Eten en drinken
Place De La Fontaine

Fijnproevers worden bijzonder warm onthaald in Les Plaisirs Gourmets. Zij kunnen hier terecht voor lokale biersoorten, koekjes en andere regionale producten.

Arles

Steden
Arles

Het door de Grieken gestichte Arles aan de voet van Les Alpilles werd door de Romeinen verder uitgebouwd tot een klein ‘Rome’. Er zijn verschillende bezienswaardigheden.

Aix en Provence

Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur
3 Rue Des Cordeliers

Aix en Provence is een levendige studentenstad en tevens zeer geliefd bij de Fransen. Dagelijks is er in het historische centrum een Provencaalse markt op het prachtige plein.

Le Panier

Wijken
Le Panier

De vele gangsterfilms die in de smalle steegjes van het oude kwartier Le Panier zijn gedraaid, hebben het imago van de stad geen goed gedaan. Maar dit is niet het rauwe Marseille. Het is veel gevaarlijker in de noordelijke betonwijken, de cités waar kleine Zinedine Zidanes opgroeien. Le panier is nu een levendige wijk met smalle sfeervolle straatjes.

Le Vieux Port

Bezienswaardigheden
Le Vieux Port

Le Vieux Port is tegenwoordig een jachthaven, met aan weerszijden van de havenmond de eeuwenoude forten die de grandeur van weleer markeren. De oude haven vormt het epicentrum van alle toeristische activiteit en ondanks talloze restaurantjes, terrassen, winkeltjes en hotels is het er aangenaam rustig.

Marseille

Eten en drinken, Steden, Bezienswaardigheden, Shoppen, Cultuur, Musea
17 Square Belsunce

Marseille is de tweede grootste stad van Frankrijk. Bezoek de Notre Dame de la Garde, Vieux-Port, de Basilique le Sacré-Coeur of Longchamp Palace.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplichtte kosten dienen ter plaatse betaald te worden:

  • Waarborgsom € 150,00 per accommodatie
  • Toeristenbelasting € 0,90 p.p.p.n.
Optionele kosten

De volgende kosten zijn optioneel. Indien je hiervan gebruik wenst te maken kun je contact opnemen met ons Service Center.

  • Babypakket € 25,00 per verblijf
  • Bedlinnen € 15,00 per persoon
  • Kachel € 50,00 per verblijf
  • Voorkeursboeking € 20,00 per aanvraag
  • Huisdieren € 40,00 per huisdier per verblijf
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 40,00 per huisdier per verblijf

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.90 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau