Autovakanties
dagen

4*-hotel op het prachtige eiland Elba incl. ontbijt

Hotel Fabricia
Portoferraio, Elba, Italië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel op het prachtige eiland Elba incl. ontbijt

Geniet van een zonovergoten vakantie op het schitterende eiland Elba in de Mediterraanse Zee. Vanaf Italië vaar je met de veerboot naar Elba. Mooie stranden, ongerepte natuur, historische stadjes en schilderachtige dorpjes. Elba is klein maar fijn en heeft het allemaal! In de nabijgelegen stad Cavo bevindt zich een haven, en verschillende restaurantjes waar je kunt genieten van lokale delicatessen. Napoleon Bonaparte bracht een jaar door op Elba en liet de nodige voetsporen na. Bezoek bijvoorbeeld zijn imposante buitenhuis Villa di Sanmartino tussen Portoferraio en San Martino. Hier is een museum in gevestigd. Voor (water)sportliefhebbers is het op Elba zeer goed toeven: zo kun je hier naar hartelust duiken, snorkelen, wandelen, klimmen, kanoën of paardrijden. Liever de koele bergen in om te wandelen of van het panoramische uitzicht te genieten? Ga dan met de kabelbaan naar de hoogste berg van Elba: de Monte Capanne (1019 m).

Let op: Deze reis is exclusief overtocht. Deze dien je zelf te reserveren.

Autovakanties
dagen

4*-hotel op het prachtige eiland Elba incl. ontbijt

Hotel Fabricia
Portoferraio, Elba, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Hotel direct aan zee met privéstrand!
  • Hotel ligt 10 minuten rijden van Portoferraio en op 15 minuten rijden van Porto Azzurro
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in openbare ruimtes
  • Gratis parkeren bij het hotel
  • Tip: breng met de kabelbaan een bezoek aan de top van de Monte Capanna
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Tips voor tijdens je verblijf!

De beroemdste voormalig bewoner van Elba is Napoleon. Hij verbleef van 1814 tot 1815 in ballingschap op het eiland. Na 10 maanden wist hij te ontsnappen en trok zich terug naar Frankrijk. Er zijn nog steeds herinnering aan Napoleon's tijd terug te zien op het eiland. Breng een bezoek aan Villa dei Mulini in Portoferraio, een riant woonhuis van Napoleon. Ontdek hier de luxe waar Napoleon in verbleef en bewonder de vele kamer, uitgebreide bibliotheek en de balzaal.

Fietsen op Elba
Een ideale manier om Elba te verkennen is per fiets! Fiets midden in de natuur en tussen de geuren van verschillende flora en fauna, langs pittoreske dorpjes en schilderachtige panoramische plekjes op de top van de bergen. Op Elba wisselen hellingen en afdalingen elkaar continu af. Of je nu een uitdagende route zoekt, een route voor het hele gezin of een prachtige tocht langs de kust. Voor ieder wat wils. Onderweg geniet je van de prachtige natuur en de azuurblauwe zee die het eiland omringt.

De berg de Monte Capenne
Meer dan 1000 meter boven de Middellandse zee ligt Monte Capenne. De berg is onderdeel van he Arcipelago Toscano National Park en is de hoogste berg van het Italiaanse eiland Elba. Vanuit Marciana brengt een kabelbaan je in 18 minuten naar de top van de berg. Onderweg heb je 360 graden uitzicht over Elba. Hou je wel van wat uitdaging? Maak dan een wandeling naar de top van de berg.

Ontdek de onderwaterwereld van Elba
Elba is een paradijs om te snorkelen en te duiken. Vanwege de prachtige flora en fauna. In de wateren rondom het eiland groeit Posidonia, een plantensoort die veel in de Middellandse voorkomt. De begroeiing trekt vele soorten vis aan. Ook kun je wrakduiken rond het scheepswrak bij Sant'Andrea.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Fabricia
Località Magazzini,
Portoferraio, Italië
Kaart
Località Magazzini, Portoferraio, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Fabricia is gelegen op het eiland Elba. Het hotel ligt direct aan zee, op 10 minuten rijden van Portoferraio. Het hotel is voorzien van een grote tuin met een zwembad, ligbedden en parasols. Daarnaast beschikt het hotel over twee tennisbanen, een zwembad bar en een privéstrand. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar in de tuin. 's Avonds kun je terecht in het restaurant voor Toscaanse specialiteiten en Italiaanse klassiekers. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv met satellietzenders en een minibar. De badkamer is uitgerust met een douche en/of bad, een wastafel een föhn en een toilet. In de openbare ruimtes maak je gratis gebruik van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Tennisbaan
Ja
Golfbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Livorno

Steden
Livorno

Livorno is een gezellige havenstad. Geniet hier van leuke winkeltjes, gezellige bars en heerlijk Italiaans eten.

San Gimignano

Steden
San Gimignano

San Gimignano is een middeleeuws, ommuurd stadje. Het is het bekendste bergdorp van Toscane.

Siena

Steden
Siena

Siena is misschien wel de meest fotogenieke stad van Toscane, met het schelpvormige Piazza del Campo en de prachtige Duomo

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

National Museum of the Royal Palace

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Lungarno Antonio Pacinotti 46

Het nationaal museum van Pisa bevat een interessante collectie kunst en standbeelden. Zeker de moeite waard om te bezoeken als je in Pisa bent.

Bastia

Steden
4 Rue Cardinal Viale Prelà

Bastia is de tweede grote stad van Corsica. Deze mooie oude stad heeft een indrukwekkende haven. Ook de parochiekerk is niet te missen, met de mooie barokke gevel steekt hij overal boven uit.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden

Belangrijke informatie

Let op: Deze reis is exclusief overtocht. Deze dien je zelf te reserveren.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau