Fly & Drive
dagen

Fly & drive Madeira incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Orquidea
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Fly & drive op het bloemeneiland Madeira incl. verblijf in uitstekende hotels, huurauto en ontbijt

Een geweldig klimaat, indrukwekkende natuur en prachtige wandelroutes. Het eiland Madeira is een echt paradijs! Kom tot rust, geniet van de zon en ontdek de prachtige dorpen en steden. Op het eiland vind je veel bergen, tropische wouden, watervallen en exotische bloemsoorten. Het wordt dan ook niet voor niets het bloemeneiland genoemd. De kustlijn van Madeira bestaat voornamelijk uit rotswanden en mooie stranden. Tijdens je fly & drive ontdek je de prachtige natuur en rijd je langs de kust het volledige eiland rond.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive Madeira incl. vlucht, huurauto en ontbijt

Hotel Orquidea
Funchal, Madeira, Portugal bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Funchal vanaf luchthaven naar keuze
  • Transfer luchthaven – hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • 7 dagen huurauto incl. basisverzekering (in ontvangst nemen bij het hotel, retourneren bij de luchthaven)
  • Verblijf in 3-, 4- en 5*-hotels!
  • Ontdek de mooiste dorpen en steden
  • Tip: maak een Toboggan rit!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven in Funchal
Je verblijft de aankomende twee nachten in Hotel Orquidea*** in Funchal inclusief ontbijt

Het aftellen is niet meer nodig. Vandaag is dan eindelijk de dag dat je op je welverdiende vakantie gaat! vanaf de luchthaven Funchal wordt je naar je hotel gebracht. Pak je koffers uit en ontspan met een drankje op het dakterras van Hotel Orquidea. We raden het aan om Funchal te voet te ontdekken. Mis de boerenmarkt niet en maak een wandeling door de smalle straatjes van de oude stad. Loop over de promenade langs de zee richting het centrum en bezoek de kathedraal. Als je tijd over hebt, geniet dan van een bezoek aan de Blandy's Wine Lodge en proef de Madeira-wijn. Je huurauto wordt vandaag bij het hotel afgeleverd.

Dag 2: Funchal
Begin je reis met een bezoek aan de uitkijkpunten Pico dos Barcelos en Eira do Serrado boven Curral das Freiras. Rijdt naar Curral das Freiras en geniet van een overheerlijke lunch in een van de plaatselijke restaurants. Rijd verder naar het dorp Monte, waar je Monte Tropical Garden kunt bezoeken. Je hebt de gelegenheid om de flora en fauna van over de hele wereld te ontdekken, de prachtige kunstwerken en geglazuurde tegels te zien en door de twee oosterse tuinen, het museum en

Dag 3: Funchal - Arco da Calheta (ca. 35 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Savoy Saccharum***** in Arco da Calheta inclusief ontbijt

Vandaag rijd je naar Arco da Calheta. Een kustplaatsje in het zuidwesten van Madeira. Bezoek de Igreja de Arco da Calheta kerk en maak een boottocht over de Atlantische Oceaan. Tijdens de boottocht heb je een grote kans om walvissen te spotten. Tegenover het luxe 5*-hotel vind je een strand waar je een duik kunt nemen in de Atlantische Oceaan! Trek het dorpje van Arco da Calheta in en neem een kijkje bij de bezienswaardigheden.

Dag 4: Arco da Calheta
Neem de tijd om de omgeving van Arco da Calheta te ontdekken. Ga langs bij prachtige bezienswaardigheden en verborgen pareltjes.

Dag 5: Arco da Calheta - Porto Moniz (ca. 35 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Aqua Natura Hotel**** in Porto Moniz inclusief ontbijt

Binnen een klein uurtje ben je in het vissersdorpje Porto Moniz en arriveer je in het 4*-hotel Aqua Natura. Het hotel ligt vlakbij het strand en leuke natuurzwembaden!

Dag 6: Porto Moniz - São Vicente (ca. 20 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Solar de Boaventura*** in São Vicente inclusief ontbijt

Op deze prachtige dag ga je langs São Vicente. Een mooi plaatsje gelegen in een dal in het noorden van Madeira. De grotten van São Vicente kunnen niet aan je lijstje ontbreken! Deze grotten zijn lange gangen waar vroeger lava doorheen stroomde.
In São Vicente geniet je voornamelijk van de prachtige natuur. Maak een wandeling door de stad of in de omgeving.

Dag 7: São Vicente - Santa Cruz (ca. 50 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Vila Galé Santa Cruz**** in Santa Cruz inclusief ontbijt

De volgende stop is bij Santa Cruz. Eén van de mooiste dorpjes van het eiland. Slenteren over de boulevard en op het terras zitten nabij het strand. Rondom het strand en de boulevard zijn behoorlijk wat bars, restaurants en cafés te vinden. Zoek ontspanning bij de golfbaan nabij de stad of verkoeling in het Palm Beach Lido zwembad of in de zee. Aan de boulevard vind je tevens een overdekte markt.

Dag 8: Santa Cruz - terugreis naar huis

Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Funchal en vlieg je terug naar huis.

Let op: Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Orquidea
R. dos Netos 69-71,
Funchal, Portugal
Kaart
R. dos Netos 69-71, Funchal, Portugal
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Orquidea is gelegen op slechts 600 meter van de jachthaven van Funchal en de kust. Alle kamers van het hotel zijn standaard voorzien van een telefoon, flatscreen-televisie, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche en toilet. Daarnaast biedt het hotel een extra groot dakterras, met uitzicht op Funchal en de Atlantische Oceaan.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Marcado dos Lavradores

Eten en drinken
R. Latino Coelho 38

De grootste markt in de hoofdstad Funchal van Madeira is de ‘Marcado dos Lavradores’. Naast allerlei verse groenten en heerlijk fruit worden alle andere streekproductie van de regio hier aangeboden.

Funchal

Bezienswaardigheden
Funchal

De stad heeft veel bezienswaardigheden in de vorm van botanische tuinen, parken en historische gebouwen. Het paleis van São Lourenço en de Sé do Funchal behoren tot de topattracties.

Rabacal

Natuur & Parken
Rabacal

De plaats Rabacal is zeer populair onder wandelaars. Vooral om de 25 waterbronnen die je tijdens de wandeling passeert.

Porto Santo

Eilanden
Porto Santo

Het eiland Porto Santo is onderdeel van de regio Madeira en wordt ook wel ‘gouden eiland’ genoemd. Porto Santo telt in het zuiden maar liefst 9 kilometer aan “goud” zandstrand.

San Andrés

Wijken
San Andrés

De vroegere havenplaats San Andrés is een trekpleister in het noordwesten van het eiland. Het dorp heeft de herkenbare Canarische kinderkoppen steegjes en typische herenhuizen.

La Zarza

Bezienswaardigheden
Carrtera General Lp-1

Wie graag eens een sprookjesachtige wandeling wil maken, moet zeker een bezoek brengen aan laurierbossen op het eiland La Palma. Deze bossen bevinden zich in het noord-oosten van het eiland op ongeveer tussen de 600 en 1200 meter hoogte.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op: Er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die u gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau