Autovakanties
dagen

Naar het historische Chatham in Zuidoost-Engeland incl. ontbijt en overtocht per trein

Bridgewood Manor
Chatham, Medway, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
3-, 4- of 5-daagse autovakantie naar het historische Chatham in Zuidoost-Engeland incl. ontbijt en overtocht met de auto op de trein

Chatham is een fascinerende maritieme bestemming met een geschiedenis die meer dan 400 jaar teruggaat. De beroemde zeevaarders Hawkins, Drake, Nelson en Gillingham zouden het gebied goed hebben gekend. Altijd bang voor een invasie, bouwde Henry VIII een werf in Chatham, nu een belangrijke bezoekersattractie in Medway, bekend als The Historic Dockyard Chatham. Op een steenworp afstand van de Dockyard zijn de militaire connecties van de stad duidelijk. Tijdens de Napoleontische tijd werd Fort Amherst gebouwd om de Royal Dockyard te verdedigen tegen landinwaartse invasies en werd het gebruikt tot aan de Tweede Wereldoorlog. In een pittoresk dorpje aan de overkant van de rivier de Medway staat Upnor Castle. Het kasteel werd gebouwd om de oorlogsschepen van koningin Elizabeth 1 en de marinewerf te beschermen. Andere dingen die je in Chatham kan doen, zijn een bezoek aan het Huguenot Museum, genieten van de groene ruimte van Capstone Country Park of het testen van je kartvaardigheden in Buckmore Park.

Autovakanties
dagen

Naar het historische Chatham in Zuidoost-Engeland incl. ontbijt en overtocht per trein

Bridgewood Manor
Chatham, Medway, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Ontvangst met een fles prosecco op de kamer
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief retour overtocht Calais – Folkstone voor een auto en twee passagiers op de trein
  • 1 x entree tot Hever Castle & Gardens t.w.v. €18,00 per persoon
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Overtocht door de Eurotunnel

Je start je reis in Calais. Hiervandaan ga je met de auto (inclusief 2 passagiers) de trein op, welke door de Eurotunnel naar Folkstone gaat.

LET OP:
Om de reservering voor de overtocht compleet te kunnen maken, dien je het kentekennummer van je auto aan ons door te geven. Dit kun je in de opmerkingen kwijt tijdens het boekingsproces.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Bridgewood Manor
Bridgewood Roundabout, Walderslade Woods,
Chatham, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Bridgewood Roundabout, Walderslade Woods, Chatham, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bridgewood Manor Hotel is een charmant 4*-hotel in Chatham. Het hotel ligt in een schilderachtige omgeving met uitstekende voorzieningen en een gunstige locatie in de nabijheid van Maidstone en niet te ver van Leeds Castle. Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van het historische Rochester en het kasteel (5,9 km), The Historic Dockyard Chatham (8,8 km), Leeds Castle (17 km), het winkelcentrum Bluewater (24,8 km) en het racecircuit Brands Hatch (28 km). Bridgewood Manor biedt gratis Wi-Fi en 24-uursroomservice. Daarnaast beschikken ze over een luxe spa en Squires Restaurant en Bar, waar ze een à-la-cartemenu en een menu met afternoontea, snacks voor de lunch en avondmaaltijden serveren. Tevens is er gratis parkeergelegenheid bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Bad
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Leeds Castle

Bezienswaardigheden
Maidstone

Leeds Castle is een middeleeuwse burcht omgeven door een gracht. Bezoek het museum en in de zomermaanden worden er middeleeuwse spelen gehouden.

Royal Tunbridge Wells

Steden
Royal Tunbridge Wells

Royal Tunbridge Wells werd vroeger een populaire toeristische bestemming vanwege de vondst van thermale bronnen. Uit die periode stammen ook mooie gebouwen, waaronder the Pantiles.

Hever Castle

Kastelen
Hever Rd

Hever Castle is een 13e-eeuws kasteel en staat bekend om de indrukwekkende tuin.

Canterbury

Steden
Canterbury

Canterbury is een stad in Graafschap Kent met een prachtige kathedraal en een middeleeuws centrum. Maak ook een rondvaart door de stad in één van de kleine roeibootjes.

Towerbridge

Bezienswaardigheden
Tower Bridge Rd

De meest beroemde brug over de rivier de Theems is toch wel de 244 meter lange Tower Bridge van Londen. Vooral ‘s avonds als de lichten aan gaan is het een plaatje om te zien.

The Tower of London

Bezienswaardigheden
St Katharine's & Wapping

The Tower of Londen is één van de beroemdste bouwwerken ter wereld. Bewonder hier de kroonjuwelen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP:
Om de reservering voor de overtocht compleet te kunnen maken, dien je het kentekennummer van je auto aan ons door te geven. Dit kun je in de opmerkingen kwijt tijdens het boekingsproces.

Parkeren

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau