Fly & Drive
dagen

Fly & drive: ontdek de hoogtepunten van Schotland incl. vele extra's

Lumsdaine house b&b
Linlithgow, West Lothian, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Fly & drive: ontdek in 8 dagen de hoogtepunten van Schotland incl. ontbijt, huurauto, whiskyproeverij en meer extra's

Opzoek naar veel prachtige landschappen, waanzinnige bezienswaardigheden, ontspanning en heel veel lekker eten en drinken? Tijdens deze fly & drive kom je alles tegen! Je komt langs unieke meren en natuurgebieden, maar natuurlijk ook langs de meest gezellige dorpjes en steden. Schotland is de plek dat bekend staat om de whisky en de doedelzakken. Wandelen, kajakken, vissen. Vervelen zal je zeker niet! Het is een unieke ervaring die jij nooit zult vergeten. En alles op je eigen gemak, dankzij de huurauto welke bij je reis is inbegrepen.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive: ontdek de hoogtepunten van Schotland incl. vele extra's

Lumsdaine house b&b
Linlithgow, West Lothian, Verenigd Koninkrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Edinburgh vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Whisky- en chocolade proeverij in Dalwhinnie Distillery
  • Overtocht met de ferry van Armadale naar Mallaig incl. auto en passagiersgelden
  • 8 dagen huurauto (Ford Fiesta of gelijkwaardig) incl. basisverzekering
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodaties
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven in Edinburgh - Linlithgow (ca. 35 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Lumsdaine house b&b in Linlithgow inclusief ontbijt

Het is zo ver! Vandaag kom je aan op de luchthaven in Edinburgh. Hier haal je je huurauto op en rijd je door naar Linlithgow, een historische stad dat oud en nieuw perfect combineert. Slenter door de stad en rust uit van de heenreis.

Dag 2: Linlithgow

Vandaag heb je de tijd om Linlithgow te bezoeken en te ontdekken. De stad biedt een scala aan prachtige bezienswaardigheden en evenementen. Bezoek de Royal Burgh of Linlithgow, een prachtig paleis van het Schotse Koninkrijk. Het paleis is nu een ruïne. Grenzend aan het paleis staat de Sint-Michielskerk. Deze parochiekerk is gebouwd in de 15e eeuw en laat een periode van de middeleeuwen zien.

Dag 3: Linlithgow - Carrbridge (ca. 225 km)
Je verblijft de aankomende nacht in An-sealgiar b&b in Carrbridge inclusief ontbijt

Het kleine maar levendige dorpje Carrbridge is omgeven door een waanzinnig landschap en ligt aan het Cairngorms National Park. Het is dé plek voor het verkennen van de omgeving. Je zult hier het echte Highland ervaren. Bossen en bergen omringen het dorp. Ook vind je er verschillende paden en interessante dieren in het wild, zoals de Schotse kruisbekken, kuifmeten en rode eekhoorns. Je bezoekt vandaag Dalwhinnie Distillery en geniet van een heerlijke whisky- en chocolade proeverij.

Dag 4: Carrbridge - Ullapool (ca. 130 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Foinaven b&b in Ullapool inclusief ontbijt

Aan de noordwestkust van Schotland ligt het kleine dorpje Ullapool. Breng een bezoekje aan de Corrieshalloch Gorge, een bosrijke kloof met unieke wandelpaden en een 45 meter hoge waterval, de Falls of Measach. In het dorpje kun je het lokale museum bezichtigen.

Dag 5: Ullapool - Fort William (ca. 180 km)
Je verblijft de aankomende nacht in Balcarres b&b in Fort William inclusief ontbijt

Via een ferry ga je van Armadale naar Mallaig. Rijd verder naar Fort William, een kuststadje in de hooglanden van Schotland. Het ligt aan het grote Loch Lihne dat met de zee verbonden is. Het stadje wordt omgeven door de prachtige landschappen van Glen Nevis, Glen Coe en de Great Glen. Maak een ritje met de historische stoomlocomotief Jacobite. Tijdens de rit kom je bij de kust waar o.a. het spoorwegviaduct uit Harry Potter te vinden is.

Dag 6: Fort William - Strathaven (ca. 210 km)
Je verblijft de aankomende twee nachten in Bamflatt Farm b&b in Strathaven inclusief ontbijt

Het is tijd om verder te rijden naar Strathaven! Een middeleeuwse stad met een prachtig plein. Het stadscentrum heeft nog steeds een aantal ambachts- en cadeauwinkels. In Strathaven zijn verschillende wandelroutes, wandel dus ook zeker even langs de Spectacle E'e waterval. Tip: heb je geboekt in augustus? Dan raden wij het aan om naar het jaarlijkse ballonfestival te gaan!

Dag 7: Strathaven

Vandaag heb je de mogelijkheid om de stad en de omgeving te ontdekken. Leuke tips in de omgeving zijn o.a. het museum Wanlockhead in Dumfries and Galloway of ga naar het Strathaven Park!

Dag 8: Terugreis naar huis

Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Edinburgh en vlieg je terug naar huis.

Let op: wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, verblijf je in een andere, maar gelijkwaardige accommodatie.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Lumsdaine house b&b
Lanark Road,
Linlithgow, Verenigd Koninkrijk
Kaart
Lanark Road, Linlithgow, Verenigd Koninkrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, o.b.v. beschikbaarheid
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Edinburgh Castle

Bezienswaardigheden, Cultuur
Castlehill

Het Edinburgh Castle is al in de 12de eeuw gebouwd. Je hebt hier een prachtig uitzicht over de stad.

Op naar de top - wandelen door Edinbugh

Outdooractiviteiten
-

In de omgeving van Edinburgh kun je overal terecht met je wandelschoenen. De weg naar de toppen van Caerketton en Allermuir Hills is een geliefde route onder wandelaars die houden van uitdaging. Eenvoudiger is bijvoorbeeld de Blackford Hill Loop. Met een rondje Holyrood Park, het koninklijke park van Schotland, kun je sowieso niet de mist in gaan. Hier vind je ook Arthur's Seat.

St. Giles Cathedral

Kerken en kathedralen
High Street

De stad staat vol met bijzondere oude architectuur. Eén daarvan is de St. Giles Cathedral. De toren is een opvallend kenmerk van de stad.

Edinburgh

Steden
Edinburgh

Edinburgh is de hoofdstad van Schotland. In deze mooie stad is genoeg te zien. Bezoek bijvoorbeeld het Dugald Stewart Monument, het Kasteel van Edinburgh en de City Chamber.

Royal Mile

Shoppen
Royal Mile

De hoofdstraat van het oude centrum wordt ook wel Royal Mile genoemd. De straat loopt van Edinburgh Castle naar Holyrood Palace.

Cycle Scotland

Outdooractiviteiten
29 Blackfriars St.

Voel de wind in je haren en spits je oren. Turlough vertelt je alle spannende verhalen over Edinburgh vanaf de e-bike. Zoef naar boven op je elektrische fiets en voel de kriebels in je buik als je afdaalt naar beneden. Deze ervaring en vertelsels vergeet je nooit meer. Boek je tour bij Cycle Scotland en vraag naar Turlough.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Een creditcard is verplicht in verband met de huurauto. Vergeet deze dus niet mee te nemen.
  • Borg auto ca. 1200 pond.
  • Bestuurder enkel in leeftijd tussen 25 tot 70 jaar.
Parkeren

Ja, o.b.v. beschikbaarheid

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau