Rondreizen
dagen

Ontdek de rijkdommen van Rusland incl. privé chauffeur, vlucht en ontbijt

Rijkdommen van Rusland rondreis
Moskou, Moskou, Rusland bekijk op kaart
Ontdek de rijkdommen van Rusland tijdens een 7-daagse rondreis incl. privé chauffeur, vlucht en ontbijt

Altijd al eens Rusland willen bezoeken? Met deze unieke rondreis vanuit Moskou is dit je kans! Bezoek plaatsen met een rijk verleden en schitterende historische binnensteden vol indrukwekkende kerken en kathedralen. De rondreis is inclusief privéchauffeur waardoor jij ultiem kan genieten. Doormiddel van verschillende city tours die op het programma staan zal je langs alle bijzondere bezienswaardigheden gaan. Je bezoekt de steden Moskou, Suzdal, Bogolubovo, Vladimir, Kostrome, en Yarsoslavl wat een deel uitmaakt van de rode draad, of beter gezegd gouden draad, van de beroemde Gouden Ring. Het ‘openluchtmuseum’ Suzdal. Kostroma, trots op haar St. Ipaty abdij. Yaroslavl, misschien wel de allermooiste stad van het oude Rusland. Ook de pracht en praal van Moskou komen allemaal aan bod. Heb jij je spullen al gepakt? Deze rondreis wil je voor geen goud missen!

Rondreizen
dagen

Ontdek de rijkdommen van Rusland incl. privé chauffeur, vlucht en ontbijt

Rijkdommen van Rusland rondreis
Moskou, Moskou, Rusland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 6 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • Retourvlucht naar Moskou vanaf een luchthaven naar keuze
  • Inclusief chauffeur tijdens de reis
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dag tot dag programma

Dag 1: Aankomst Moskou
Vandaag zal je aankomen in Moskou. Moskou is de grootste en belangrijkste stad van Rusland, een echte hoofdstad. Moskou is een stad met een negatief imago, waarbij mensen denken aan een grauwe enge stad met communistische trekjes. Natuurlijk is de oude Sovjet-Unie nog steeds zichtbaar door de kolossale oude socialistische gebouwen, maar Moskou is inmiddels ook een moderne metropool. De straten zijn schoon, breed en worden afgewisseld met stroken groen en kleurrijke parken. Veel gebouwen zijn het hele jaar door verlicht, er zijn hippe koffietentjes, de winkels zijn tot laat open en je vindt er moderne kantoorgebouwen. Zeker in het centrum zijn veel gebouwen gerestaureerd. Een van de bekendste plekken van Moskou is het Rode plein. Miljoenen toeristen komen jaarlijks naar het Rode plein, en veel historische gebeurtenissen speelden zich hier af.

Dag 2: Moskou
Na een heerlijk ontbijt bij het hotel ga je op excursie naar de Sint-Basiliuskathedraal. De Sint-Basiliuskathedraal is het beroemdste artistieke bouwwerk van Moskou. Ook wel "Pokrovsky-kathedraal" of "De kathedraal van voorbede van de Maagd bij de gracht" genoemd, is het het meest herkenbare Russische gebouw. Deze kathedraal betekent voor de Russen hetzelfde als de Eiffeltoren voor de Fransen, omdat het een eervol symbool is van hun verleden, heden en toekomst. Na de Sint-Basiliuskathedraal bezocht te hebben is het tijd voor de lunch. In de namiddag wacht er nog een excursie naar de Kremlin en de prachtige kathedralen op je! Na deze excursie heb je vrije tijd. Je kan het oude centrum van Moskou bezoeken of de beroemde straten Tverskaya en Arbat.

Dag 3: Moskou - Suzdal
Vandaag start je de dag weer met een heerlijk ontbijt bij het hotel. Na uitgecheckt te hebben start de rondreis naar de steden van de Gouden Ring. Je wordt vanuit Moskou naar Suzdal gebracht en om 15:00 uur start de stadtour door Suzdal met onder andere het Kremlin van Moskou, Krestovaya palata, Icon museum en Pokrov monastery. De tour zal rond 18:00 uur eindigen.

Dag 4: Suzdal - Bogolubovo - Vladimir - Suzdal
Vanuit Suzdal wordt je naar Bogolubovo gebracht voor een stadstour. Na deze onvergetelijke stadstour ga je door naar Vladimir waar je ook een stadtour zal krijgen. Tijdens deze stadstour zal je onder andere de kathedraal van St. Demetrius en de Golden Gate bezoeken. Overnachten doe je weer in Suzdal.

Dag 5: Suzdal - Kostroma - Yaroslavl
Vandaag staat een stadstour door Kostroma op het schema inclusief een excursie naar het Ipatjev-klooster. Kostroma is een gezellige en gastvrije Russische stad met een unieke sfeer en de geest van het Russische rijk. Het staat aan de oevers van de rivieren Wolga en Kostroma en heeft prachtige oevers en talrijke historische bezienswaardigheden. Het Ipatiev-klooster ligt tussen de Wolga en de Kostroma-rivier. Het klooster, gesticht in 1330, was een soort fort aan de Wolga. In de 16e eeuw werd het klooster omringd door stenen muren en werden ook een aantal kloostergebouwen van steen gemaakt.

Dag 6: Yaroslavl - Moskou
De stadstour door Yaroslavl start rond 14:00 uur en zal eindigen rond 18:00 uur. De historische stad Yaroslavl ligt op de plek waar de rivieren Wolga en Kotorosl samenvloeien, ongeveer 250 kilometer ten noordoosten van Moskou. De historische stad ontwikkelde zich tot een belangrijk commercieel centrum gedurende de 11e eeuw. Yaroslavl staat bekend om zijn vele 17e-eeuwse kerken en is een goed voorbeeld van de stedenbouwkundige hervorming die keizerin Catharina de Grote in 1763 verordonneerde in heel Rusland De stad kent echter ook elementen uit de 16e eeuw zoals bijvoorbeeld het Spassky klooster, een van de oudste kloosters in de Boven-Wolga regio. Na de stadtour keer je weer terug naar Moskou.

Dag 7: Vertrek Moskou
Vandaag zal je terugvliegen naar Nederland. Vanuit het hotel wordt je naar het vliegveld van Moskou gebracht.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rijkdommen van Rusland rondreis
Khimki,
Moskou, Rusland
Kaart
Khimki, Moskou, Rusland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Ontdek de rijkdommen van Rusland tijdens deze unieke rondreis inclusief privéchauffeur, vlucht en ontbijt. Je bezoekt de steden Moskou, Suzdal, Bogolubovo, Vladimir, Kostrome, en Yarsoslavl. Deze steden zijn deel van de beroemde Gouden Ring. De Gouden Ring is een verzameling van 20 historische steden, gelegen op zo’n 100 à 250 kilometer buiten de hoofdstad. Plaatsen met een rijk verleden en schitterende historische binnensteden vol indrukwekkende kerken en kathedralen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je wat mist, want tijdens deze unieke rondreis komen alle bezienswaardigheden aan bod die je gezien moet hebben! Sit back, relax and enjoy!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Rode Plein

Pleinen
Rode Plein

Dit wereldberoemde plein trekt jaarlijks miljoenen toeristen die op zoek zijn naar de toverachtig mooie gebouwen van deze Russische stad. Ook is dit plein beroemd om zijn historische gebeurtenissen die in dit machtscentrum van Rusland hebben plaats gevonden.

Kremlin

Bezienswaardigheden
Kremlin

De naam ‘Kremlin’ betekent eigenlijk ‘versterkte stadskern’. Dit is dan ook het kloppend hart en tevens historisch centrum van de stad. Hier is niet alleen de zetel van de Russische Federatie te vinden. Er is namelijk ook een theater, museum, congresgebouw, verschillende kathedralen en Tsarenkanonen.

Mausoleum van Lenin

Bezienswaardigheden
Mausoleum Van Lenin

Dit mausoleum bevindt zich op het Rode Plein. Hier ligt het gebalsemde lichaam van de eerste leider van Rusland, Vladimir IIjitsj Lenin ofwel Vladimir IIjitsj Oeljanov. In tegenstelling tot de andere gebouwen op en aan dit Rode Plein is het Mausoleum van Lenin overwegend sober van vorm en uitstraling.

Nevsky Prospect

Bezienswaardigheden, Shoppen
Nevsky Prospect

Nevsky Prospect is de belangrijkste en bekendste straat van Sint-Petersburg. De straat heeft vele winkels en een aantal belangrijke bezienswaardigheden, zoals het Rastrelliesque Stroganov Paleis.

Mariinsky Palace

Bezienswaardigheden, Theater & concerten
St Isaac's Square 6

Grote meesters uit de muziek- opera- en balletwereld hebben in dit theatergebouw, wat werd geopend in 1860, hun première mogen beleven.

St. Isaac’s Kathedraal

Bezienswaardigheden, Cultuur
St Isaac's Square

De prachtig Russisch-orthodoxe kathedraal met gouden koepel behoort tot de meest bezochte toeristische attracties van St. Petersburg. Al van ver doemt de markante koepel op. Rondom de koepel zijn nog eens twaalf beelden van engelen geplaatst die werden ontworpen door Josef Hermann.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

LET OP!
Entreegelden zijn NIET inbegrepen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau