Wintersportvakanties
dagen

Verblijf in het prachtige Tirol nabij Innsbruck o.b.v. halfpension

Hotel Krone
Oberperfuss, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 6 of 8 dagen in het prachtige Tirol nabij de stad Innsbruck incl. halfpension

Oberperfuss is een klein dorpje dat op een plateau ligt boven het Inntal. Het heeft hierdoor een zonnige ligging en zorgt ervoor dat je uit de drukte van Innsbruck bent. Het aangrenzende skigebied Rangger Köpfl biedt vooral vertier voor families en mensen die geen uitdagend skigebied nodig hebben om zich te vermaken. Daarnaast ligt Innsbruck slechts vijftien kilometer verderop. Met een comfortabele 8-persoons gondel ga je naar boven naar Stiglreith, dat op een hoogte van 1.400 meter is. Vervolgens word je met twee sleepliften naar de top van de 2.000 meter hoge Rangger Köpfl gebracht. Vanaf daar geniet je van een prachtig uitzicht op Innsbruck en het Inntal. Lichte tot middelzware afdalingen lopen tot in het dal. Dankzij de uitstekende kunstsneeuwinstallaties is de dal afdaling meestal open. Voor beginners is hier ook een korte transportband en een babylift. Pauzeren kan je in de gezellige Rosskogelhütte, Gasthof Sulzstich en het Panoramarestaurant Stiglreith. Op dinsdag- en vrijdagavond kan er op de verlichte pistes worden geskied. Bovendien kunnen niet-skiërs genieten van een 10 kilometer lange rodelbaan met echte sneeuw.

Wintersportvakanties
dagen

Verblijf in het prachtige Tirol nabij Innsbruck o.b.v. halfpension

Hotel Krone
Oberperfuss, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner incl. saladebuffet
  • Inclusief welkomstkaart met vele kortingen en (gratis) activiteiten
  • Gratis gebruik van parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de stad Innsbruck
Goed om te weten

Het skigebied Rangger Köpfl – Oberperfuss ligt in het Sellraintal (Oostenrijk, Tirol, Regio Innsbruck). Er is 13 km piste om te skiën en te snowboarden. De wintersporters hebben de beschikking over in totaal 5 liften. Dit wintersportgebied ligt op een hoogte van 820 tot 2.000 m.

Aantal en soorten liften - Gondelliften: 2 - Sleepliften: 3

Aantal en soorten pistes - Blauwe piste (7km) - Rode piste (4km) - Zwarte piste (2km)

Plaatsen nabij het skigebied (afstand tot centrum):
- Oberperfuss (0,8 km)
- Kematen in Tirol (4 km)
- Zirl (7 km)
- Inzing (9 km)

Richtlijnen skipasprijzen (onder voorbehoud van prijswijzigingen voor komend seizoen)
- 1 dag: Volwassenen € 35,50 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 28,00 p.p.
- 2 dagen: Volwassenen € 66,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 51,00 p.p.
- 3 dagen: Volwassenen € 96,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 75,00 p.p.
- 4 dagen: Volwassenen € 123,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 100,00 p.p.
- 5 dagen: Volwassenen € 149,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 122,00 p.p.
- 6 dagen: Volwassenen € 176,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 143,00 p.p.
- 7 dagen: Volwassenen € 199,00 p.p. Kinderen t/m 17 jaar € 162,00 p.p.

Hotel Krone
Riedi 31,
Oberperfuss, Oostenrijk
Kaart
Riedi 31, Oberperfuss, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Krone is gelegen in het centrum van Oberperfuss in Tirol. Het hotel is gelegen op slechts 1 kilometer van de kabelbaan en op slechts 20 minuten rijden met de auto van het skigebied Axamer Lizum. Het skigebied Kühtai bereik je binnen 30 minuten rijden. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar. 's Avonds kun je in het moderne restaurant terecht voor Oostenrijkse en Italiaanse gerechten. Voor en drankje neem je plaats aan de bar. Voor ontspanning kun je terecht in de sauna en in het stoombad. Daarnaast is er tafeltennis en tafelvoetbal. De ruime kamers zijn voorzien van een alpine stijl. De kamers beschikken over een flatscreen-tv met satellietzenders, een zithoek, een bureau en een telefoon. De badkamer is uitgerust met een douche en/of baden wastafel, föhn en een toilet. Daarnaast kan je voor ongeveer €1 per dag gebruik van Wi-Fi in het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, openbaar
Parkeerkosten
Geen

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Sauna
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Axams

Steden
Axams

Het gezellige dorpje Axams is bekend geworden toen in 1964 voor de Olympische Winterspelen een skigebied is gebouwd boven het dorp. In dit knusse dorp vind je diverse winkels, restaurants en gezellige bars.

Axamer Lizum

Outdooractiviteiten
Axamer Lizum 16

Dit populaire skigebied is in 1964 voor de Olympische Winterspelen gebouwd. Het gebied is populair omdat het voor zowel de gevorderde skiër als voor de beginnende genoeg te bieden heeft.

Hoadl Haus

Eten en drinken
Hoadl Haus

Het Panoramarestaurant Hoadl Haus is gelegen op 2340 m op het Bergstation 'der Olympiabahn'. In het Hoadl Haus heb je naar een prachtig uitzicht ook heerlijk eten. Geniet van traditionele Oostenrijkse gerechten op een van het grootste overdekte zonneterras in de Alpen.

Konditorei Café Munding

Eten en drinken
Kiebachgasse 16

Het beroemdste koffiehuis van Innsbruck. Vroeger woonde hier de familie Gumpp, de belangrijste barokstijl-architecten in Innsbruck. Sinds 1803 is het een 'konditorei' vol zoete lekkernijen. Ben je er in de adventstijd? Kijk dan voordat je naar binnengaat even naar boven: elke dag gaat er een extra raampje open.

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Innsbruck

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Museumstrasse 26

In het hart van de Alpen ligt Innsbruck. Ontdek de oude binnenstad van Innsbruck met zijn beroemde Goldenen Dachl, de Maria-Theresien-strasse en de keizerlijke Hofdbrug.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja, openbaar

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

7.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau