Mystery hotels
dagen

Ontdek Rotterdam en verblijf in een 5*-Mystery Hotel incl. ontbijt

Mystery 5*-Hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Verblijf 2 of 3 dagen in een 5*-Mystery Hotel in Rotterdam incl. ontbijt

Wil jij er eindelijk weer eens tussenuit? Lekker even genieten van een overnachting in een uniek verblijf op een fijne, sfeervolle locatie? En waar je ook gewoon kunt aanschuiven voor een goed ontbijt? Verras jezelf met een heerlijk verblijf in een stijlvol en centraal gelegen 5*-Mystery hotel in Rotterdam! Ga lekker winkelen, maak er een onbezorgde dag van of snuif de cultuur in de vele musea die Rotterdam te bieden heeft.

Mystery hotels
dagen

Ontdek Rotterdam en verblijf in een 5*-Mystery Hotel incl. ontbijt

Mystery 5*-Hotel Rotterdam
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachting
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van de 24/7 Fitness
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: beklim de Euromast
Leuke tips in de omgeving

Beeldenroute Westersingel
Als je de ‘Beeldenroute Westersingel’ volgt dan brengt deze je via de Kruiskade naar de Westzeedijk. Onderweg kun je 17 beelden bewonderen. Een daarvan is gemaakt door Pablo Picasso. In ‘Sylvette’ herken je meteen de abstracte stijl van deze meester. Meer concreet maakt de ‘Beeldenroute Westersingel’ deel uit van de Culturele As in Rotterdam. Op drie na behoren de beelden tot de ‘Internationale Beelden Collectie’ van de stad. Het doel van deze straatexpositie is om kunst voor iedereen mogelijk te maken.

Markthal
De Markthal is een architectonisch hoogstandje gebouwd in 2009. Het dient als marktplaats en kantoorgebouw. Het ontwerpen is uniek met een grote halfronde façade met aan de binnenkant ramen die uitkijken op de binnenplaats. De binnenkant van de markthal heeft een aantal fantastische kunstwerken van Arno Coenen en toont verschillende kleurrijke vruchten, planten, insecten en bloemen. Het marktsegment van de Markthal bevat een enorm scala aan winkels, kraampjes, restaurants en bars, zoals een theebar, een tapasbar, en meer dan 70 andere verschillende bedrijfjes. Het is levendige plek om te verkennen en lekker te proeven van al het eten en drinken.

Kubuswoningen
Nabij de Oude Haven bij de Blaak van Rotterdam bevinden zich 38 kubusvormige paalwoningen en 13 bedrijfskubussen. De woningen hebben de vorm van een gekantelde kubus en ze zijn gebouwd op een paal. Daarom worden ze ook wel paalwoningen of boomwoningen genoemd. De kubus bestaat uit drie verdiepingen. Op de onderste verdieping bevindt zich de woonruimte, met een vloer in de vorm van een driehoek. Eén van de hoeken van de driehoek is de keuken. De andere twee hoeken zijn een toilet met werkplek en een zitgedeelte. De tussenetage bestaat uit twee slaapkamers, een badkamer en een halletje. De bovenste ruimte is een driezijdige piramide met rondom ramen met een wijds uitzicht op de omgeving. Het ontwerp komt van Piet Blom. De unieke bouwwerken zijn gebouwd tussen 1982 en 1984.

Mystery 5*-Hotel Rotterdam
Stationssingel 10,
Rotterdam, Nederland
Kaart
Stationssingel 10, Rotterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Rotterdam is een gelweldige stad! Laat je verrassen in de stad die zichzelf blijft vernieuwen. Boek een Mystery Hotel in Rotterdam en omring jezelf met urban art, architectuur en design. In deze grote stad kom je diverse bezienswaardigheden zoals de Erasmusbrug of het Maritiem Museum tegen. Winkelen kun je naar hartenlust in het centrum. Rotterdam op bijzondere wijze verkennen? Breng een bezoek aan de Euromast en geniet van een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt ook een prachtige vaartocht met de watertaxi maken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Rotterdam

Steden
Stationsplein 1, Rotterdam

In de grote havenstad Rotterdam kan er eindeloos geshopt worden. Voor jong en oud is dierentuin Diergaarde Blijdorp 7 dagen per week open.

Koopgoot

Shoppen
Koopgoot

Deze winkelstraat (goot) ligt deels onder de grond van de hoger gelegen Coolsingel. Hierdoor wordt het verkeer in de binnenstad minder opgehouden door het winkelend publiek.

Diergaarde Blijdorp

Dierentuinen en aquaria
Blijdorplaan 8

Diergaarde Blijdorp is één van de grotere dierentuinen van Nederland. Bizons in Noord-Amerika, wolven in Europa en de kamelen op de Mongoolse steppe: ze zijn er allemaal.

Boijmans van Beuningen Depot

Musea
Museumpark 18

Stap binnen in het eerste publiek toegankelijk kunstdepot ter wereld. Hier zijn meer dan 150.000 kunstwerken verzameld en tentoongesteld. Scan via de app QR-codes van kunstwerken, sla ze op en maak je eigen kunstverzameling.

Maritiem Museum Rotterdam

Musea
Leuvehaven 1

Wandel door zes eeuwen Nederlandse Maritieme geschiedenis. Met een gigantische collectie en vele activiteiten is er voor zowel grote als kleine avonturiers veel te beleven.

Markthal Rotterdam

Bezienswaardigheden, Eten en drinken
Dominee Jan Scharpstraat 298

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte marktvloer van Nederland. Het is een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van de mooiste en lekkerste producten.

Belangrijke informatie

Nadat je de definitieve reserveringsbevestiging hebt ontvangen, ontvang je op een later moment nog een aparte mail waarin staat aangegeven in welk hotel je zal overnachten.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à 6.5% per accommodatie per verblijf. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau