Autovakanties
dagen

Ontsnap naar een Toscaans hotel tussen de heuvels incl. ontbijt

Il Ciocco
Barga, Castelvecchio Pascoli, Italië bekijk op kaart
4, 6, 8 of 15 dagen naar een Toscaans hotel genesteld tussen bosrijke heuvels incl. ontbijt

Il Ciocco Hotel in Barga bevindt zich op een berg en beschikt over een bosrijk park van 600 hectare. Met 42 km aan en beschikt over een bosrijk park van 600 hectare. Met 42 km aan fiets- en wandelroutes, is het een paradijs voor natuur- liefhebbers en sportievelingen. Bij Apuaanse Alpen en Tana che Urla geniet je van het natuurschoon van de omgeving, terwijl Fortezza delle Verrucole en Museo Etnografico Don Luigi Pellegrini hier twee van de culturele hoogtepunten zijn. Ga je met je kinderen op vakantie? Overweeg dan een bezoek aan Parco del Levigliese en Parco Levigliese. Ontdek de wateractiviteiten in de omgeving. Er zijn namelijk tal van faciliteiten in de buurt, bijvoorbeeld voor kajakken en raften. Je kunt ook de natuur in trekken en rotsklimmen en de grotten verkennen. Als je in Castelvecchio Pascoli bent, kun je misschien naar een van de restaurants op loopafstand Il Ciocco Hotel gaan, waaronder Osteria Pizzeria Zi' Meo en Zimeo. Il Ciocco Hotel heet je graag welkom in Castelvecchio Pascoli!

Autovakanties
dagen

Ontsnap naar een Toscaans hotel tussen de heuvels incl. ontbijt

Il Ciocco
Barga, Castelvecchio Pascoli, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks continentaal ontbijtbuffet
  • 1 x een 3 gangendiner in Locanda la Posta per verblijf per persoon (drankjes exclusief)
  • Het hotel is gelegen in een prachtige omgeving
  • Ontdek de watersportactiviteiten nabij het hotel
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Duomo Di S. Cristoforo
  • Tip: bekijk de mooie zonsondergang in Barga
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst

Bezienswaardigheden in Barga in Italië

Dwaal door de mooie straten van het oude deel in Barga
Barga in Italië bestaat uit 2 delen: een eeuwenoud ommuurd gedeelte en een nieuw deel. In het nieuwe deel vind je vooral moderne woonhuizen. In het oude deel voelt het alsof je even terug in de tijd reist. De smalle straten zijn een genot voor het oog en leiden je langzaam naar boven, richting de kathedraal. De kathedraal staat namelijk op de top van de heuvel waar Barga op is gebouwd. Barga ligt niet ver van steden zoals Lucca en Florence. Met name Florence had in de Middeleeuwen veel invloed in Barga. En dat is vandaag de dag nog steeds in de straten te zien. Je komt namelijk veel gebouwen in Renaissancestijl en met mooie decoratie tegen in het oude deel van Barga. Geen straf om hier te wandelen dus.

Hoogtepunt van Barga: de Duomo Di S. Cristoforo
Als je eenmaal bij de kathedraal bent gearriveerd word je getrakteerd op mooie uitzichten over de stad en de omringende bergen. De Duomo Di S. Cristoforo is al zo’n 1000 jaar oud en is op een strategische plek gebouwd. Al is het tegenwoordig vooral een plek met panoramische uitzichten over de omgeving. Het is heerlijk koel binnen in de kerk, wat ideaal is op een warme zomerdag. De kerk lijkt in eerste instantie sober ingericht. Maar kijk wat beter om je heen… en de kleurrijke glas-in-loodramen, de mysterieuze lampen en de eeuwenoude muurschilderingen hebben al snel je aandacht.

Zonsondergang: het beste moment om in Barga te zijn
De uitzichten in Barga zijn de hele dag prachtig. Maar als er slechts één moment is dat je in Barga kunt zijn, is dat tijdens de zonsondergang wel echt het mooist. In combinatie met de omringende bergen en de kleurrijke straten van Barga is dit een heerlijk moment om buiten te zijn. Vanaf de kathedraal heb je uitzicht op verschillende bergtoppen van de Apuaanse Alpen zoals de Pania della Croce, Monte Pisanino en Monte Sumbra. Om tijdens het avondeten te genieten van een mooi uitzicht is Caffe’ Capretz aan te raden. Dit restaurant vind je in het oude centrum van Barga. Je moet wel reserveren om een plekje op het balkon te krijgen, want er zijn slechts een paar tafels. Je kunt natuurlijk ook binnen of achter op het plein eten, maar daar is het uitzicht minder indrukwekkend.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 14 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Il Ciocco
Via Giovanni Pascoli,
Barga, Italië
Kaart
Via Giovanni Pascoli, Barga, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een Toscaanse Albergo Diffuso - een selectie van kamers in verschillende gebouwen verspreid over het landgoed met gecentraliseerde diensten (receptie, restaurant, sportfaciliteiten), en een adembenemend uitzicht op het groen van de Serchio Vallei: de ideale plek voor een eco-vriendelijke vakantie, in absolute vrijheid en omgeven door de natuur. Op het resort bevindt zich Hotel Monteceneri en Colllege Hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 p.d.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Viareggio

Steden
Viareggio

De jongste badplaats aan de Toscaanse Kust is het met pastelkleurige huizen en palmbomen versierde Viareggio. De stad kent een langgerekt zandstrand dat langzaam de Middellandse Zee inloopt.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 p.d.

Belangrijke informatie

De twee verschillende hotels hebben een centrale receptie /
ontbijtruimte en liggen op circa 50 m. afstand daarvan.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07:00- 20:00 uur, receptie is gesloten tussen 12:00 uur en 15:00 uur.

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau