Natuur
dagen

4*-hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt

Vilotel Oberkochen
Oberkochen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Verblijf 2, 3, 4, 5 of 6 dagen in een 4*-hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt

Het populaire vakantiegebied Baden-Württemberg is gelegen in het zuidwesten van Duitsland en is versierd met het Zwarte Woud, pittoreske dorpen en prachtige bezienswaardigheden. De oase van rust en groen gecombineerd met watervallen en bergen zijn een ware eye-catcher. Het maakt niet uit wat jouw favoriete ding is om te doen, in Oberkochen kan het allemaal. Oberkochen heeft veel verborgen parels die je zeker moet bezoeken tijdens je verblijf. Het Itzelberger See en het Felsenmeer beim Wental zijn een echte highlight... dus zeker de moeite waard om even doorheen te wandelen. Unieke natuurbelevenissen, bizarre kalkstenen en indrukwekkende rotsformaties zal jij tijdens je trip tegenkomen. Ontdek de cultuur van Oberkochen en breng een bezoekje aan het Limes-Therme en Limes Museum. Kom meer te weten over de lokale geschiedenis van Heidenheim an der Brenz met een dagje in Schloss Hellenstein.

Natuur
dagen

4*-hotel in het Zwarte Woud incl. ontbijt

Vilotel Oberkochen
Oberkochen, Baden-Württemberg, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3, 4 of 5 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Inclusief gebruik van de sauna en fitnessruimte
  • Verblijf middenin het Zwarte Woud
  • Hotel gelegen nabij de bergen Tierstein en Schwarzer Kocher
  • Fietsen te huur bij het hotel (€ 7,00 per dag)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak tijd voor een bezoek aan de kerken en de spa's terwijl je de omgeving bezoekt
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst

Schloss Hellenstein - Heidenheim an der Brenz

Het museum toont werken uit uit de collecties van de historische musea van de stad Heidenheim in verschillende kamers van de "Benedenburcht", dat rond 1600 werd gebouwd. Stap via de entree, dat zich bevindt in de voormalige wapenkamer, het museum binnen. Al snel kom je de kasteelkerk tegen, dat aan het westelijke uiteinde van het 'Benedenkasteel' zit. Van buitenaf is deze kasteelkerk te herkennen aan de gotische stijl. Eenmaal binnen word je omgeven door galerijen die rusten op Toscaanse zuilen en versierd zijn met stucwerkkisten. Op de begane grond zijn de laatgotische en barokke sculpturen te zien, evenals schilderijen uit de Thea Voith-collectie, afkomstig uit Neder-Oostenrijk en Zuid-Duitsland. Het was ooit het hoofdkwartier van de familie von Hellenstein.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 9 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Vilotel Oberkochen
Eugen-Bolz-Platz 2,
Oberkochen, Duitsland
Kaart
Eugen-Bolz-Platz 2, Oberkochen, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Met veel passie is het 4-hotel Vilotel Oberkochen in 2018 geopend. Een overnachting in dit 4-hotel voelt dan ook als een droom. Er heerst een huiselijke gezelligheid! Ontspan in de lounge, het hart van het hotel, of neem plaats bij de bar en bestel een lekkere cocktail. In het restaurant proef je culinaire hoogstandjes uit de Duitse en Europese keuken. Alle 74 hotelkamers zijn individueel voorzien van airconditioning, kluisje, zithoek en eigen badkamer met douche en föhn. De blikvanger van de hotelkamer is het eiken frame op het raam, een decoratief element! De panoramasauna op het dak van het hotel biedt een fantastisch uitzicht op de natuur van de Oostelijke Alb. De sportschool biedt verschillende cardio- en spiermachines.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 8,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 10,00 per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Fitnessruimte
Ja
Fietsverhuur
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Mindervalidekamers
Ja
Fietsenstalling
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Legoland Deutschland

Bezienswaardigheden, Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Attractieparken
Legoland-Allee

Legoland Deutschland is het vierde park in de Legoland-keten. Het is gevestigd in Günzburg. Hier liggen in totaal 40 attracties, waarvan 3 achtbanen en 6 waterattracties.

Ulm

Steden
Ulm

Ulm is een groot universitair centrum en één van de mooiste steden van Duitsland. Mensen worden aangetrokken door de unieke bezienswaardigheden, gezellige restaurants en een brede selectie van winkels.

Mercedes-Benz Museum

Musea
Mercedesstraße 100

Ben je een echte autoliefhebber? Dan ben je bij dit museum aan het goede adres! Er worden maar liefst 160 verschillende auto's van Mercedes-Benz tentoongesteld. Er vinden rondleidingen plaats waarbij je alles te weten komt over de geschiedenis van Mercedes-Benz.

Rothenburg ob der Tauber

Steden
Marktplein 1

Rothenburg ob der Tauber is één van de steden langs de bekende toeristische route van 'De Romantische Straße'. Rothenburg ob der Tauber behoord tot één van de mooiste dorpjes van Duitsland. De straten, pleinen, stadsmuren en torens zorgen ervoor dat Rothenburg ob der Tauber de uitstraling heeft van een middeleeuwse stad.

Neues Schloss

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schloßplatz 7

Het Neues Schloss is een groot kasteel in laat-barokke stijl. Vroeger werd hier gewoond door de graven van Württemberg. Rondleidingen in het gebouw worden bij uitzondering gegeven.

Schloss Ludwigsburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Schlossstraße 30

Schloss Ludwigsburg is één van de grootste barokke paleizen in Europa en dateert uit de 18e eeuw. Binnen bevinden zich prachtige barokke zalen en buiten mooie paleistuinen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 10,00 per dag

Mindervalidekamers

Ja

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 8,00 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.53 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau