Winterzon
dagen

Geniet van de winterzon op Fuerteventura incl. vlucht en huurauto

Livvo Corralejo Beach Fuerteventura
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Geniet 8 of 15 dagen van de winterzon en verblijf in een studio op Fuerteventura incl. vlucht en huurauto

Appartementen The Corralejo Beach bevindt zich midden in het levendige centrum van het Spaanse vissersdorpje Corralejo en op slechts enkele passen van het strand. Fuerteventura staat bekend om zijn Sahara-achtige omgeving, prachtige stranden en azuurblauwe zee. In het centrum van Corralejo vind je leuke boetiekjes en authentieke restaurants waar je de beste tapas proeft. Heb je zin in beweging en natuur? Dan kun je via Corralejo over het strand naar het prachtige natuurpark wandelen; prachtige uitzichten gegarandeerd! De grote trekpleisters van Corralejo zijn natuurlijk de Grandes Playas, 16 kilometer uitgestrekte, witte stranden met daarachter prachtige duinen die je wellicht doen denken aan de Saharawoestijn. Mocht je iets anders willen dan het strand, dan kun je met de boot een dag naar Lanzarote of het vlakbij gelegen nationale park Lobos Island. Natuurlijk is een dag met de auto het eiland rondcrossen ook een fantastische ervaring, want er is ontzettend veel moois te ontdekken!

Winterzon
dagen

Geniet van de winterzon op Fuerteventura incl. vlucht en huurauto

Livvo Corralejo Beach Fuerteventura
Corralejo, Fuerteventura, Spanje bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Retourvlucht naar Fuerteventura vanaf luchthaven naar keuze
  • 8 dagen huurauto incl. basisverzekering (Categorie A)
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: bezoek de Sahara-achtige omgeving van Corralejo
  • Tip: ga met de boot naar Lanzarote
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Duikvakantie Isla de Lobos
Ben je tijdens een vakantie in Corralejo ook wel benieuwd wat er zich onder het wateroppervlak allemaal afspeelt? Dan kun je tijdens een duikvakantie op Fuerteventura een bezoek brengen aan het eiland het Isla de Lobos vlak voor de kust van Corralejo. Ga op zoek naar tonijn, tandbaarzen en felgekleurde juffertjes in de grotten van dive site La Lagunita. Of spot met een beetje geluk octopussen en en enorme roggen tussen de vulkanische rotsformaties van dive site Marrajo. Om ook de kleurrijke papegaaivissen niet te vergeten. Ben je weer boven water? Zoek dan een gezellig terrasje uit aan de Calle Marítima voor verse tapas. Of boek een appartement in Corralejo en doe in de kitchenette zelf een poging om de typisch Spaanse hapjes te bereiden. Wel zo voordelig. En lekker natuurlijk.

Verrassende wandelvakantie op Fuerteventura
Is het na al dat zwemmen en duiken nog geen tijd om rustig op een strandbedje van de rest van de vakantie in Corralejo te genieten? Dan kun je tijdens een wandelvakantie op Fuerteventura het Parque Natural de Corralejo verkennen. Te midden van de glooiende gouden zandduinen waan je je tijdens een vakantie in Spanje toch echt even in de Sahara. Leuk voor een selfie, om het thuisfront mee te verrassen! Heb je goede schoenen aangetrokken? Maak dan de klim naar de ruim 300 meter hoge top van de Montaña Roja. Vanaf de krater van deze vulkaan heb je tijdens een zonvakantie in Fuerteventura een panoramisch uitzicht over het grillige roodbruine vulkaanlandschap, dat prachtig afsteekt tegen de azuurblauwe Atlantische Oceaan. En bij helder weer zie je ook de eilanden Lanzarote en La Graciosa liggen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Livvo Corralejo Beach Fuerteventura
C. Victor Grau Bassas 1,
Corralejo, Spanje
Kaart
C. Victor Grau Bassas 1, Corralejo, Spanje
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je hoeft de deur niet uit om een hapje te eten! Dit kan namelijk in het buffetrestaurant van Hotel The Corralejo Beach. Het restaurant beschikt over een terras, waardoor je ook buiten kunt gaan zitten. Snacks en drankjes bestel je aan de pool-/snackbar. Neem een duik in het zwembad van Hotel The Corralejo Beach. Voor de kleintjes is er een apart kinderbad. Rondom ligt een zonneterras met ligbedden en parasols. Ook kun je gebruik maken van een handdoekenservice. Tegen betaling boek je een ontspannende massage. Voor extra vermaak daag je je vrienden of familie uit tijdens een wedstrijdje tafeltennis. Tegen betaling speel je een potje biljart in Hotel The Corralejo Beach. In de openbare ruimtes van Hotel The Corralejo Beach is gratis Wi-Fi beschikbaar. Tegen betaling maak je gebruik van de was service en parkeer je jouw huurauto op één van de parkeerplaatsen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Magnetron
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Corralejo

Bezienswaardigheden, Steden
Corralejo

In het noordoosten van Fuerteventura liggen de allermooiste witte stranden. De grote stranden (Grandes Playas) maken deel uit van het grotere natuurpark dat je hier vindt. Deze stranden van Corralejo worden veel bezocht door surf en kite liefhebbers.

El Cotillo

Bezienswaardigheden, Steden, Stranden
El Cotillo

De oude haven van het vissersdorp El Cotillo was vroeger zeer belangrijk als exporthaven van Fuerteventura. Tegenwoordig heeft het dorp twee havens, namelijk de oude en nu een nieuwe ‘Puerto Commercial’.

Rancho Texas Lanzarote Park

Recreatie en spellen
Alcalde Cabrera Torres

Je kunt in dit familiepark meedoen met verschillende activiteiten zoals ponyrijden, zwemmen met zeehonden, kanoën of zoeken naar goud. Ook zijn er vele dieren van dichtbij te bewonderen.

Castillo San Buenaventura

Bezienswaardigheden
Castillo

Castillo San Buenaventura is een prachtig verdedigingsfort uit de achttiende eeuw.

Oceanarium Explorer

Attractieparken, Outdooractiviteiten, Waterparken
Urb. Barceló Club El Castillo

Bij Oceanarium Explorer is alles op het gebied van water aanwezig. Bezoek mooie shows, maak boottochten of race over de stormbaan.

Centro Comercial Atlántico

Shoppen
Carretera De Jandía 11

Dit grote overdekte winkelcentrum biedt o.a. moderne winkels en een goede bioscoop.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op: er is een geldige credit card nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De credit card die je gebruikt bij de boeking dient u ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die u bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere credit card wordt niet geaccepteerd. De credit card moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De credit card dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of credit cards (bijv American Express).

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau