Kerstmarkten
dagen

Kersthoppen in kerststad Valkenburg incl. ontbijt

Hotel Valkenburg by Mercure
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
2, 3 of 4 dagen kerstshoppen in Valkenburg incl. verblijf in een designhotel met ontbijt

Zet je schrap voor hét kerstspektakel van het jaar! Verblijf 2, 3 of 4 dagen in het prachtige Hotel Valkenburg by Mercure, gelegen op een toplocatie. Vanuit hier loop je zo het centrum in met de sfeervolle kerstmarkt van Valkenburg. Het mergelstadje is een trekpleister voor vele toeristen. In de donkerste tijd van het jaar brengt Kerststad Valkenburg licht! Bezoek het kerststadje voor het ultieme kerstgevoel en geniet van de sfeer, de gezelligheid en al het moois dat dé kerstbestemming van Nederland te bieden heeft! Bij terugkomst in het hotel kun je heerlijk dineren in het restaurant.

Kerstmarkten
dagen

Kersthoppen in kerststad Valkenburg incl. ontbijt

Hotel Valkenburg by Mercure
Valkenburg, Limburg, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Kerststad Valkenburg: bezoek de kerstmarkt!
  • Gelegen in het centrum van Valkenburg
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip! Breng ook een bezoek aan de kerstmarkt in Maastricht
Kerstmarkt in Valkenburg

Kerststad Valkenburg
Van 18 november 2022 t/m 8 januari 2023 is het Geulstadje Valkenburg weer van onder tot boven in kerstsferen gehuld. Geniet van de gezellige en vele lichtjes, de muziek en al het lekkers, boven- én ondergronds! In Kerststad Valkenburg valt zoveel te beleven! Laat je meevoeren door de ondergrondse betovering in de kerstgrotten met de gezelligste kraampjes, sfeervolle lichtjes, het kerstverhaal verteld in groot en klein en meterslange miniatuurdorpjes. Het hele stadje is in kerstsferen gehuld voor dat onvervalste kerstgevoel.

Kerstmarkt Gemeentegrot Valkenburg
Kerstmarkt in de Gemeentegrot – gelegen onderaan de bekende Cauberg – is de grootste, oudste en meest bezochte ondergrondse kerstmarkt van Europa. Laat je verrassen door de mooie setting en decors die harmonisch overgaan in stands met mooie kerst- en cadeauartikelen. De ruime, lange gangen die de Gemeentegrot typeren, nodigen je uit voor een urenlang verblijf in een muzikale en met uitstekende voorzieningen uitgeruste kerstgrot.

Meer informatie over de kerstmarkt en het kopen van tickets vind je hier.

Hotel Valkenburg by Mercure
De Leeuwhof 10,
Valkenburg, Nederland
Kaart
De Leeuwhof 10, Valkenburg, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Valkenburg by Mercure is gelegen in het centrum van Valkenburg, op loopafstand van de bijzondere grotten en kasteelruïne. Alle kamers van het hotel hebben een moderne inrichting en zijn standaard voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten waaronder een Espressoapparaat, airconditioning en een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet en föhn. Iedere ochtend kun je genieten van een lekker ontbijt in restaurant RUW. Bovendien kun je hier ook terecht voor drinks en bites. Wanneer je na een drukke en leuke dag terug komt naar het hotel kun je genieten van een drankje in de bar of op het grote zomerterras. "Design met karakter" is het motto van het hotel en dit geeft goed weer wat je kunt verwachten van een overnachting in dit hotel. Heb je een fiets die je hier graag wilt stallen? Het hotel beschikt over een inhouse beveiligde fietsenstalling met oplaad punten, waar jou (elektrische) fiets 24/7 veilig staat.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja, in de omgeving
Parkeerkosten
€ 9,00 p.d.
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Huisdieren toeslag/voorwaarden
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Klimaatbeheersing
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Thermae 2OOO

Spa en Wellness
Cauberg 25-27

Met een oppervlakte van zo’n 60.000 m2 is dit wellnessresort één van de grootste wellness centers van Nederland. Je kunt er o.a. genieten van binnen- en buitenbaden, sauna’s en stoombaden.

Gemeentegrot

Bezienswaardigheden, Cultuur
Cauberg 4

In deze Gemeentegrot onder Valkenburg maak je kennis met het verleden. Je krijgt hier een beeld van hoe men leefde in de Gemeentegrot.

Kasteel Valkenburg

Bezienswaardigheden, Cultuur
Grendelplein 13

Deze kasteelruïne torent boven Valkenburg uit en is een overblijfsel van de tachtigjarige oorlog en kun je bezichtigen.

De Grotestraat

Eten en drinken, Shoppen
Grotestraat Centrum

Deze straat in het oude centrum van Valkenburg vormt het centrum van het uitgaansleven van de stad. De kroegen en restaurants wisselen elkaar hier af.

Valkenburg

Steden
Valkenburg

Valkenburg is een toeristisch stadje in het zuiden van Limburg. Door het heuvelachtige landschap is de stad al lange tijd erg populair.

Stadswandeling met gids

Cultuur
Limburg

Time flies when you're having fun! Haal alles uit je weekend door de Limburgse steden te ontdekken tijdens een stadswandeling met een gids. Zo krijg je véél meer mee van de eigenheid van een stad en kom je op plekken waar je anders nooit gekomen was.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

Geen

Parkeren

Ja, in de omgeving

Parkeerkosten

€ 9,00 p.d.

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 4.95 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau