Wintersportvakanties
dagen

Onvergetelijke wintersportvakantie in Tirol incl. ontbijt

Hotel Tyrol-Alpenhof
Seefeld in Tirol, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 5, 6 of 8 dagen van een onvergetelijke wintersportvakantie in Tirol incl. ontbijt

Tirol is de meest populaire wintersportregio van de Alpen. Ieder type wintersporter zal zich zeker gaan vermaken: de regio heeft steile pistes, een bruisende après-ski en is kindvriendelijk. Het tijdloze en klassieke vakantieparadijs Seefeld ligt in het hart van de Tiroler Alpen. Je kunt in Seefeld in Tirol optimaal gebruik maken van het langlaufparadijs, perfect geprepareerde loipes die door de hele Olympiaregion Seefeld lopen. Geniet van zonnige ski-pret te midden van een indrukwekkend bergpanorama. Voor kinderen is er een eigen kinderparadijs waar zij hun eerste sporen door de sneeuw kunnen trekken. Beleef een geweldige rodelervaring op talloze natuurrodelbanen in de regio. Schaatsen en ijsstokschieten bieden veel plezier voor het hele gezin! De natuur- en kunstijsbanen bieden voldoende ruimte voor vertier op het ijs.

Familiekamers met HOGE kinderkortingen

Wintersportvakanties
dagen

Onvergetelijke wintersportvakantie in Tirol incl. ontbijt

Hotel Tyrol-Alpenhof
Seefeld in Tirol, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Langlaufloipes of ca. 500 meter van het hotel
  • Skibushalte direct naast het hotel
  • Afstand tot skilift circa 400 meter
  • Mogelijkheden voor iedere wintersporter
  • Nabij 266 kilometer dubbel gespoorde langlaufloipes
  • Gezellige après-ski, veel winkels en talrijke bars op loopafstand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst

Olympiaregion Seefeld

Het zonnig gelegen skigebied van Seefeld heeft drie verschillende gedeeltes; de Geigenbühel, direct in het centrum, voor de beginners, de Rosshütte en de Geschwandtkopf voor de gevorderde skiër. In het gebied zorgen sneeuwkanonnen voor een goede sneeuwzekerheid. Seefeld is hierdoor de ideale plek voor een wintersportvakantie.

Aantal en soorten liften - Gondelliften: 2
- Stoeltjesliften: 5
- Sleepliften: 29
- Lopende banden: 2

Aantal en soorten pistes - Blauwe piste (21,9km)
- Rode piste (8,9km)
- Zwarte piste (3km)

Bekijk via deze link de actuele skipasprijzen.

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 33 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Hotel Tyrol-Alpenhof
Münchner Str. 114,
Seefeld in Tirol, Oostenrijk
Kaart
Münchner Str. 114, Seefeld in Tirol, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Tyrol-Alpenhof is gelegen in het centrum van Seefeld, op steenworp afstand van het voetgangersgebied. Alle kamers van het hotel zijn ingericht in traditioneel Tiroolse stijl en beschikken standaard over een televisie, kluisje en badkamer met bad en/of douche en toilet. Ieder ochtend kun je in het restaurant genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. 's Avonds worden er Oostenrijkse en internationale gerechten geserveerd. Tevens kun je gratis gebruik maken van Wi-Fi.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Axams

Steden
Axams

Het gezellige dorpje Axams is bekend geworden toen in 1964 voor de Olympische Winterspelen een skigebied is gebouwd boven het dorp. In dit knusse dorp vind je diverse winkels, restaurants en gezellige bars.

Konditorei Café Munding

Eten en drinken
Kiebachgasse 16

Het beroemdste koffiehuis van Innsbruck. Vroeger woonde hier de familie Gumpp, de belangrijste barokstijl-architecten in Innsbruck. Sinds 1803 is het een 'konditorei' vol zoete lekkernijen. Ben je er in de adventstijd? Kijk dan voordat je naar binnengaat even naar boven: elke dag gaat er een extra raampje open.

Met de Hungerburgbahn

Bezienswaardigheden, Tours & activiteiten
Rennweg 3

Zoef met de Hungerburgbahn en de Seegrubenbahn (met de Innsbruck Card gratis) in 25 minuten naar het dak van de Nordkette. Neem bij Restaurant Karstube plaats aan de buitenbar of op de heerlijke strandstoelen. Dit is dé hang-out van de lokale freestylers. In de wintermaanden geven ze complete shows weg op hun twin-tip ski's of snowboards.

Innsbruck

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Museumstrasse 26

In het hart van de Alpen ligt Innsbruck. Ontdek de oude binnenstad van Innsbruck met zijn beroemde Goldenen Dachl, de Maria-Theresien-strasse en de keizerlijke Hofdbrug.

Axamer Lizum

Outdooractiviteiten
Axamer Lizum 16

Dit populaire skigebied is in 1964 voor de Olympische Winterspelen gebouwd. Het gebied is populair omdat het voor zowel de gevorderde skiër als voor de beginnende genoeg te bieden heeft.

Hoadl Haus

Eten en drinken
Hoadl Haus

Het Panoramarestaurant Hoadl Haus is gelegen op 2340 m op het Bergstation 'der Olympiabahn'. In het Hoadl Haus heb je naar een prachtig uitzicht ook heerlijk eten. Geniet van traditionele Oostenrijkse gerechten op een van het grootste overdekte zonneterras in de Alpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.80 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau