Overnachting + belevenis
dagen

Onvergetelijke reis naar Fins Lapland incl. een nacht in een glazen iglo en vele excursies

Fins Lapland excursiereis
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Geniet van een onvergetelijke 5-daagse reis naar Fins Lapland incl. veel leuke excursies en een overnachting in een iglo

Deze geweldige reis wil je echt niet missen! Grijp je kans en boek deze fantastische 'once in a lifetime' ervaring! Een wintervakantie in Finland is een absoluut sprookje. Start je dag met een goed uitgebreid ontbijtbuffet. Heb je zin om Finland te ontdekken? Maak dan een sneeuwscootertocht over de toendra's en bevroren meren of ga sleeën achter de husky’s of rendieren door het mooie besneeuwde landschap. Trek 's avonds je sneeuwschoenen aan en hopelijk vang je een glimp op van het kleurrijke noorderlicht. De nachtelijke hemel van winters Finland is regelmatig in beweging. Dan zie je het noorderlicht in alle stilte dansen. Fascinerend en hypnotiserend. De laatste nacht verblijf je zelfs in een glazen iglo! Dus vanuit je bed kijken naar het noorderlicht! Dit wordt een reis om nooit te vergeten. Je zult terug keren met de prachtigste verhalen en de mooiste herinneringen!

Overnachting + belevenis
dagen

Onvergetelijke reis naar Fins Lapland incl. een nacht in een glazen iglo en vele excursies

Fins Lapland excursiereis
Rovaniemi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • Retourvlucht naar Rovaniemi vanaf Amsterdam Schiphol Airport
  • 3 overnachtingen in een hotel in Rovaniemi
  • 1 overnachting in een glas iglo
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Excursie dag 2: bezoek Santa Claus Village incl. transfer
  • Excursie dag 2: Arctic Crossing Ceremony (oversteken van de magische poolcirkel)
  • Excursie dag 2: rendier sledetocht (1 km)
  • Excursie dag 3: bezoek Husky park en Husky sledetocht (3 km)
  • Excursie dag 3: Ranua Wildlife Park (alleen woensdag of zaterdag) incl. transfer
  • Inclusief transfer van Rovaniemi naar het Glass Igloo resort
  • Inclusief een afscheidsdiner (dag 4)
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Dag tot dag omschrijving

Dag 1: aankomst in Rovaniemi
De komende 3 nachten verblijf je bij Sokos Vaakuna, Arctic City of Santa Claus Hotel (of vergelijkbaar) in Rovaniemi

Vandaag kom je aan in Rovaniemi, de hoofdstad van het Finse Lapland. Lapland is zo dicht bij de werkelijkheid voor wie droomt van een winterwonderland. De drukte van steden en skigebieden is slechts enkele minuten verwijderd van de rust en stilte van de wilde wildernis. Eenmaal aangekomen in Rovaniemi ga je op eigen gelegenheid naar het hotel (transfer optioneel bij te boeken). De rest van de dag heb je tijd om het hotel en de omgeving te ontdekken.

Dag 2: Santa Claus Village, Arctic Crossing Ceremony en rendier sledetocht

Santa Claus Village
Begin je dag met een lekker ontbijt! Vandaag staat in het teken van de excursies. De transfer staat al voor je klaar!
Je brengt vandaag een bezoek aan 'Santa Claus Village', het dorp van de Kerstman op de Poolcirkel.

Arctic Crossing Ceremony
Het oversteken van de magische poolcirkel wordt al decennia lang als een geweldige prestatie beschouwd. Tegenwoordig is het niet alleen mogelijk om de grens over te steken, maar om de ervaring nog gedenkwaardiger te maken met een echte Arctic Crossing Ceremony. De ceremonie vindt plaats in een traditionele Kota waarbij je rond het vuur zit en verhalen hoort over Lapland. Om de ceremonie te herdenken, ontvang je een origineel Arctic Crossing-certificaat.

Rendier sledetocht
Na de Arctic Crossing Ceremony beleef je een rendier sledetocht van 1 kilometer in Santa Claus Village en geniet je van een warm drankje rond het vuur.

Na de rendiertocht heb je nog de gelegenheid om op eigen gelegenheid door het dorp te lopen en de lokale ster 'Santa Claus' in zijn huis te ontmoeten. Bezoek het hoofdkantoor of het postkantoor van de Kerstman om een brief naar je geliefde te sturen met een officiële postzegel van de Kerstman. Slenter rond in de verschillende souvenirwinkels en geniet van de magische sfeer in het dorp.

De transfer brengt je aan het eind van de dag weer terug naar het hotel.

Dag 3: bezoek Husky farm, Husky sledetocht en Ranua Wildlife Park

Bezoek Husky farm en Husky sledetocht
Je wordt vandaag weer opgehaald door de transfer. De eerste stop vandaag is een Husky Farm, waar je alles leert wat je moet weten over husky's en hun manier van leven. Maak na de introductie en een korte show van de gelegenheid gebruik om een ​​ritje te maken tijdens een mini-Huskeysafari (3 km). Na de rit heb je wat tijd om deze prachtige honden te ontmoeten en te fotograferen en al je vragen te stellen over deze business en sport.

Ranua Wildlife Park
Je gaat vandaag tevens een bezoek brengen aan de Ranua Zoo. Deze meest Noordelijke dierentuin ter wereld mag je zeker niet missen. Maak een stevige wandeling in de buitenlucht om er Arctische wilde dieren te bewonderen in hun echte wildernis omgeving. Elanden, rendieren, veelvraten, poolvossen en natuurlijk de indrukwekkende ijsbeer kun je in deze ZOO vinden.

Chocolade liefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de shop van beroemde Finse Fazer chocolade. Leuk om iets lekkers mee te nemen voor het thuisfront (of gewoon om zelf lekker op te eten).

Dag 4: Rovaniemi - overnachten in een glazen iglo
De komende nacht verblijf je bij Santa Claus Igloo (of vergelijkbaar) in Rovaniemi

Begin je dag goed met een lekker ontbijt! Hierbij heb je even de tijd voor je zelf. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het prachtige Arktikum museum en leer meer over de Sami, het oorspronkelijke volk van Lapland. Een andere optie is om te genieten van de vele activiteiten die in omgeving te doen zijn. Je kan ervoor kiezen om een ritje op een sneeuwscooter te maken of om aan boord te gaan op legendarische ijsbreker Sampo (afhankelijk van beschikbaarheid). Anders kun je gaan winkelen in de stad, of een wandeling maken langs de oevers van de Ounasjoki rivier, om te genieten van de winterse landschappen van Lapland. Vraag jouw gids, hij is er om je te helpen genieten van Lapland! Tegen het einde van de middag word je opgehaald. Maak je klaar om een wereld te betreden van betovering. Vannacht slaap je in een glazen iglo onder de sterren en als de hemel het toelaat, heb je een eersteklas zicht vanuit je warme bed om getuige te zijn van het prachtige noorderlicht. 's Avonds heb je een heerlijk diner inclusief.

Dag 5: vertrek

Helaas is het alweer tijd om naar huis te gaan. Geniet van even van de laatste magische momenten van Lapland. Na het ontbijt ga je op eigen gelegenheid (of via de te boeken transfer) weer naar de luchthaven van Rovaniemi.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fins Lapland excursiereis
Rovaniemi Airport,
Rovaniemi, Finland
Kaart
Rovaniemi Airport, Rovaniemi, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Een reis om nooit te vergeten! Haal alles uit Lapland tijdens deze 5-daagse reis. Vele excursies en geweldige verblijven, waarvan zelfs een nacht in een glas iglo. Dat worden onvergetelijke herinneringen!

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Voorwaarden en vluchtinformatie
  • Definitieve vluchttijden komen op de reisbescheiden te staan.
  • Eventuele gecommuniceerde vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog gewijzigd worden.
  • Vluchttijden zijn afhankelijk van de vertrekdatum.
  • De vluchten worden uitgevoerd door Finnair of een gelijkwaardige vliegmaatschappij.
  • Voor bagage zijn alle voorwaarden en de daarbij behorende kosten van de betreffende vliegmaatschappij van toepassing.
  • Let op: de boeking is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Let op!

Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets.

Het is mogelijk dat er een overstap plaats vindt!

Klik hier voor de actuele informatie.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • De vlucht is met een tussenstop.
  • Retourtransfer luchthaven-hotel is exclusief. Het is mogelijk deze optioneel bij te boeken. De kosten hiervoor bedragen € 154,00 per taxi (voor heen en terug samen). Indien je dit wenst bij te boeken, kun je contact opnemen met het service center.
Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau