Feestdagen
dagen

Onbezorgd kerst vieren in luxe in Gouda incl. kerstontbijt en -diner

Best Western Plus City Hotel Gouda
Gouda, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Vier 2 of 3 dagen onbezorgd kerst in luxe in Gouda incl. kerstontbijt en 4-gangen kerstdiner

Say cheese! De kaasstad van Nederland heet jou van harte welkom tijdens de sfeervolle kerstdagen. De prachtige, historische stad zit vol met gezellige plekken, sfeervolle horecagelegenheden en bijzondere gebouwen. Je kunt in Gouda alles, maar dan ook alles ontdekken. De kaasstad is veel meer dan alleen maar kaas (of stroopwafels). Vind verstopte spa's en maak leuke wandelingen over de grachten. Gouda is ook een heerlijke stad om te winkelen, vooral de kleinere zijstraatjes hebben een fantastisch aanbod. Overdag besteed je lekker in de stad, wat eigenlijk een dorp is. Gouda heeft echt een fantastische ligging dus met de auto of trein ben je in een mum van tijd in bijvoorbeeld Leiden, Den Haag, Rotterdam of Utrecht. Daarnaast ben je ook zo in de natuur, of lekker op het strand voor een winterse wandeling.

Feestdagen
dagen

Onbezorgd kerst vieren in luxe in Gouda incl. kerstontbijt en -diner

Best Western Plus City Hotel Gouda
Gouda, Zuid-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachtingen
  • 1 of 2 x verlaat kerstontbijt (tot 12.30 uur!)
  • 1 x heerlijk 4-gangen kerstdiner op 1e Kerstdag
  • Per kamer ontvang je bij vertrek een fles speciaal geselecteerde Prosecco
  • Bij 2 overnachtingen: ontvangst met koffie of thee en kerstlekkernij
  • Verblijf in een stijlvol hotel met uitzicht op de grachten
  • Hotel gelegen op loopafstand van het centrum van Gouda
  • Tip: vind rust in Spa Gouda
Wat ga jij doen tijdens de kerstdagen in Gouda?

Kerst... de leukste, warmste (maar ook koudste) en gezelligste tijd van het jaar. Tijdens deze geweldige periode is alles schitterend versierd, worden tradities herhaald en is de wereld even een sprookje. En wat is er nu beter dan kerst vieren met een geliefde?

Laten we maar eerst met de Goudse Kaas beginnen
Als je hier door de straten loopt, kan je er bijna niet omheen. Het is één van de bekendste en meest gegeten kaassoorten ter wereld en heeft een geschiedenis die terug gaat tot aan de 14e eeuw. Natuurlijk stap je een kaaswinkel in om de échte Goudse kaas te proeven. Ben je echt een kaasliefhebber en wil je wat meer over de historie van Goudse Kaas te weten komen, loop dan naar de authentieke Goudse Waag in het prachtige monumentale pand!

Gewoon lekker slenteren door het centrum
Genieten! Door rond te slenteren zie je veel. Gelukkig ligt alles in Gouda wel dichtbij elkaar dus je hebt binnen een mum van tijd alles kunnen zien. Ontdek via deze manier de hofjes, straatjes en winkeltjes. In december is het stadhuis verlicht met prachtige en gezellige lichtjes en wordt er een grote kerstboom gebouwd op het plein.

Best Western Plus City Hotel Gouda
Hoge Gouwe 201,
Gouda, Nederland
Kaart
Hoge Gouwe 201, Gouda, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Best Western Plus City Hotel Gouda kenmerkt zich door haar ligging aan de Gouwe en de frisse en moderne uitstraling van het hotel. In het design interieur is ook de rijke historie van Gouda niet vergeten. De geluiddichte kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten. Na een kleine 10 minuten lopen bevind je je in het historische stadshart van Gouda met de bekende Goudse kaasmarkt.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 13,00 per 24 uur
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Mindervalidekamers
Nee
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Hoogtepunten

Spa Gouda

Spa en Wellness
Lange Groenendaal 79

Midden in de prachtige binnenstad van Gouda bevindt zich achter een authentieke gevel in de stijl van de Amsterdamse School dé mooiste stads-spa voor totale ontspanning. In 1922 is het pand gebouwd als badhuis en exact negentig jaar later openen de deuren zich opnieuw.

Gouda kaasmarkt

Bezienswaardigheden, Cultuur
Markt 35

De Gouda Kaasmarkt is een bijzonder historisch schouwspel. Voor de Waag onderhandelen boeren met de handelaren over de prijs.

Het stadhuis Gouda

Bezienswaardigheden
Markt 1

Zowel van binnen als van buiten is het Stadhuys indrukwekkend om te zien. Buiten zijn het bordes, de luiken, het carillon en de beelden van toonaangevende hoofdrolspelers in de Goudse geschiedenis echte eyecatchers.

Gouda

Steden
Gouda

Gouda is altijd een rijke stad geweest en dit is nog steeds merkbaar in het historische centrum. De stad staat bekend om zijn Goudse kaas.

De Goudse Waag

Bezienswaardigheden
Markt 35

De Goudse Waag is een historisch gebouw uit 1668. Eerder werden hier de Goudse kazen gewogen. Tegenwoordig is dit het Kaas- en Ambachten museum, waar u van alles te weten komt over de historie van de Goudse Waag en de producten, die hier gewogen en verhandeld werden.

Sint-Janskerk

Bezienswaardigheden
Achter De Kerk 16

De kerk is met 123 meter de langste kerk van Nederland. Deze kerk is een beschermd monument uit de 16e eeuw en de gebrandschilderde ramen vallen meteen op.

Belangrijke informatie
  • Bij het arrangement is een verlaat kerstontbijt inbegrepen. Dat wilt zeggen dat het mogelijk is om tot ca. 12.30 uur te ontbijten.
  • Neem vooraf contact op met het hotel om de gewenste tijd voor het diner te reserveren. Het restaurant is op Tweede Kerstdag gesloten.
Mindervalidekamers

Nee

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 13,00 per 24 uur

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.87 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau