Zonvakanties
dagen

Geniet van de zon in Malta incl. vlucht, transfer en ontbijt

Calypso Hotel Malta
Gozo, Malta, Malta bekijk op kaart
6, 8, 11 of 15 dagen heerlijk genieten van de zon in Malta incl. vlucht, transfer en ontbijt

Ook toe aan de vakantie in de zon? Dan is Malta dé perfecte zon bestemming. Je verblijft op het prachtige eiland Gozo, ook wel het kleine zusje van Malta genoemd. Dit eiland is wat rustiger dan Malta zelf, maar vervelen is hier geen optie. Eet een vers visje in de haven van Mgarr, maak een dagtrip naar Comino of ervaar één van de beste duiken ter wereld in de Inland Sea. Relaxen doe je aan het zwembad bij Het Calypso Hotel en de Sunset Bar is de gehele dag geopend voor cocktails en nog veel meer lekkere drankjes! Hoe goed klinkt dat?

Zonvakanties
dagen

Geniet van de zon in Malta incl. vlucht, transfer en ontbijt

Calypso Hotel Malta
Gozo, Malta, Malta bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 5, 7, 10 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Malta vanaf een luchthaven naar keuze
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: doe een Jeep Safari op Gozo
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Maak je vakantie compleet

Neem een duik in de Blue Hole
De Blue Hole is een natuurlijk zwembad van 15 bij 10 meter. Omgeven door rotsen, waardoor je er gerust een duik in kunt nemen. Onderwater is de Blue Hole overigens via tunnels verbonden met de zee. Hierdoor stroomt er continu vers water in en uit dit bijzondere ‘zwembad’.

Naast dat je er een verfrissende duik kunt nemen, is het ook één van de populairste plekken op Malta om te duiken.

Proef de Gozitaanse pizza
Aardappels, kaas, tomaten, olijven en kappertjes; deze ingrediënten vormen samen een uniek gerecht zoals je deze alleen kunt eten op Gozo. Ja echt, een pizza met aardappels! Of eigenlijk is het niet echt een pizza. Het heet hier een ftira, een dichtgeslagen flatbread met een gat in het midden.

Bezoek een van de oudste megalithische tempels
De Maltezer archipel staat betekend om de vele megalithische tempels. Deze vrijstaande stenen zijn stok- en stokoud. Sterker nog; ze zijn ouder dan de bekende Stonehenge in Engeland. Alleen de Turken schijnen oudere tempels te hebben...

Ga cultuur snuiven in de hoofdstad
Laten we om met de deur in huis te vallen meteen even wat verwarring voorkomen; de hoofdstad van Gozo is bekend onder twee namen. Aan de ene kant heb je de naam Victoria, vernoemd naar de Engelse koningin. De inwoners zelfs gebruiken echter graag de oorspronkelijke Maltees-Arabische naam, Rabat.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Calypso Hotel Malta
Marsalforn Bay,
Gozo, Malta
Kaart
Marsalforn Bay, Gozo, Malta
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Calypso Hotel beschikt over een zwembad op het dak met een zonneterras en een cocktailbar. Het hotel ligt op het eiland Gozo, op 10 km van de veerhaven waar de boot naar Malta vertrekt. Je kijkt uit over Marsalforn Bay. De eenvoudige kamers hebben een eigen balkon en gratis Wi-Fi. Elke kamer beschikt daarnaast over airconditioning en een volledig uitgeruste badkamer met een bad of een douche. Sommige kamers kijken uit op de Middellandse Zee, andere op de heuvel waarop de plaats Xaghra ligt. Er zijn 2 restaurants in het hotel, die een scala aan mediterrane, Italiaanse en lokale gerechten serveren. De Sunset Bar is de hele dag geopend voor cocktails, drankjes en snacks. Het hotel biedt een autoverhuur service en het personeel is beschikbaar om je advies te geven over excursies en boottochten. Het hotel regelt vervoer naar de haven van Mgarr en naar de internationale luchthaven van Malta. Je kunt jouw auto gratis parkeren in de buurt van het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Openbaar parkeren is gratis, er is geen privé parkeerplaats bij het hotel
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Independece Square Victoria

Pleinen
32 Pjazza L-Indipendenza

's Ochtends is er een open markt die het plein deelt met verschillende openluchtcafés.

Cittadella

Kerken en kathedralen
It-Telgħa Tal-Belt, Ir-Rabat Għawdex, Malta

Met zijn kenmerkende skyline en imposante militaire architectuur valt Cittadella, de oude vestingstad, op als het belangrijkste herkenningspunt van Gozo, een baken dat zichtbaar is vanaf het hele eiland.

Blue Lagoon Malta

Outdooractiviteiten
Blue Lagoon

Tussen de eilanden Malta en Gozo ligt de blauwe lagune. Een dagtocht naar deze adembenemende lagune behoort tot de top excursies van Malta.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Openbaar parkeren is gratis, er is geen privé parkeerplaats bij het hotel

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24-uursreceptie

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 0.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau