Wintersportvakanties
dagen

Wintersport in het pittoreske Les Diablerets o.b.v. halfpension

Eurotel Victoria les Diablerets
Les Diablerets, Les Diablerets, Zwitserland bekijk op kaart
4, 6 of 8 dagen in een 4*-hotel in het pittoreske dorpje Les Diablerets o.b.v. halfpension

Les Diablerets is een rustig dorp in een schitterende omgeving. Het dorp ligt in het hart van de Alpes Vaudoises en is omringd door hoge alpentoppen. Het dorp biedt meer dan genoeg faciliteiten voor de wintersporter. Zo is er ruime keuze aan pistes en voor langlaufers tientallen kilometers aan loipen in het gebied. Daarnaast is er een 7,5 kilometer lange sleebaan, die 's avonds verlicht is. Je verblijft in het 4*-hotel Eurotel Victoria les Diablerets. Geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijt en 's avonds van een heerlijk diner. Even ontspannen? Dat kan in het binnenzwembad of maak gebruik van de wellnessfaciliteiten die het hotel biedt. Wat wil je nog meer?

Wintersportvakanties
dagen

Wintersport in het pittoreske Les Diablerets o.b.v. halfpension

Eurotel Victoria les Diablerets
Les Diablerets, Les Diablerets, Zwitserland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks luxe 4-gangen keuzediner
  • Gratis gebruik van het binnenzwembad, de fitnessruimte en de wellnessfaciliteiten
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Skigebied Villars - Gryon - Les Diablerets

Les Diablerets is een traditioneel dorp en een modern wintersportoord in één. Samen met Sankt Moritz kan het strijden om de eer het oudste wintersportoord van Zwitserland te zijn. Op een driesprong van wegen - naar Villars, Aigle en Gstaad - wordt het dorp tevens omringd door drie skigebieden. Vanuit het dorp gaat een lift naar het gebied Meilleret, wat aangesloten is op het skigebied Villars-Bretaye door een lift. Aan de noordoostkant van het dorp vertrekt een lift naar het gebied Isenau. Net iets buiten het dorp in Col du Pillon is de cabinelift naar het skigebied op de gletsjer Les Diablerets; Glacier 3000.

Skipas prijzen 2021/2022 (onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen)
Dag/ Volwassenen/ Jeugd/ Kind
1 dag/ € 55,60/ € 49,95/ € 36,75
2 dagen/ € 104,61/ € 94,24/ € 67,85
3 dagen/ € 163,98/ € 147,96/ € 106,49
4 dagen/ € 211,10/ € 190,37/ € 136,65
5 dagen/ € 254,45/ € 229,01/ € 165,87
6 dagen/ € 292,15/ € 262,93/ € 190,37
7 dagen/ € 329,85/ € 296,86/ € 213,93

Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Eurotel Victoria les Diablerets
Chemin du Vernex 3,
Les Diablerets, Zwitserland
Kaart
Chemin du Vernex 3, Les Diablerets, Zwitserland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het superior 4-sterrenhotel Eurotel Victoria Les Diablerets wordt al meer dan 30 jaar beheerd door dezelfde familie. Het ligt in het hart van het pittoreske dorpje Les Diablerets. WiFi is gratis beschikbaar in het gehele gebouw. De accommodatie beschikt over een restaurant, een bar, een zwembad, een sauna, een sanarium en conferentiefaciliteiten. Op aanvraag en tegen een toeslag kan je ook genieten van een ontspannende massage. De kamers van Eurotel Victoria Les Diablerets zijn ruim. De meeste kamers zijn voorzien van een balkon met een spectaculair uitzicht op de bergen. Het ontbijtbuffet is bij de kamerprijs inbegrepen. Eurotel Victoria Les Diablerets ligt naast een schaatsbaan in de winter. De dichtstbijzijnde skipiste ligt op 5 minuten lopen. De skigebieden Glacier 3000 en Isenau zijn in 5 tot 8 minuten met de pendelbus te bereiken.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
16 CHF per dag
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Kabelbaan Mottarone

Bezienswaardigheden, Natuur & Parken
Mottarone

De kabelbaan brengt u in 20 min. naar de top van de Mottarone. De berg wordt beschouwd als een natuurlijk balkon door het 360° panoramisch uitzicht over de Povlakte naar de Alpen.

Isola Bella

Bezienswaardigheden
Isola Bella

Isola Bella is het beroemdste van de 3 Borromeïsche eilanden in het Lago Maggiore. Debarokke Italiaanse tuinen zijn aangelegd op 10 terrassen die samen een stompe piramide vormen.

Pallanza

Steden
Via Crocetta 8

Pallanza is een gemoedelijk stadje met een mooie boulevard en op de Piazza Garibaldi een grote keus aan cafe's, restaurants en winkeltjes.

Parco Villa Pallavicino

Natuur & Parken
Via Sempione Sud 8

In Stresa ligt het Parco della Villa Pallavicino, een Engels park met eeuwenoude bomen en bloemen (rozen, azalea's, rododendrons en magnolia's).

Varese

Steden
Via Carlo Giuseppe Veratti 11

Varese heeft een heel eigen stedenbouwkundig plan doordat het is ontstaan uit een reeks van kastelen die geleidelijk om de stad heen werden gebouwd.

Grotte di Rescia

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
Via Porlezza 63

Grotte di Rescia is een grot ontstaan door de natuurlijke slijtage van het water. Het is een goed onderhouden grot die u naar de waterval st. Gulia leidt.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

16 CHF per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau