Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur nabij Thiersee o.b.v. halfpension

Das Thiers - (Adult Only)
Thiersee, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Verblijf 3, 6, 8 of 15 dagen in de natuur nabij Thiersee o.b.v. halfpension

Geniet van een ontspannen vakantie te midden van prachtige berglandschappen, bergmeren en adembenemende uitzichten. In de omgeving van het Thiersee-meer ligt een van de meest pittoreske regio's van Oostenrijk. Het Thiersee-gebied is ideaal voor natuurliefhebbers die willen ontspannen en tot rust willen komen. Verken de omgeving te voet en ontdek de betoverende paden die je leiden langs bossen, kabbelende beekjes en prachtige uitzichten. Je kunt ook genieten van de rust van het Thiersee-meer, waar je kunt ontspannen aan de waterkant of een rustige wandeling kunt maken langs de oevers. In de buurt van het hotel zijn er gezellige winkels, restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale gerechten en specialiteiten. Na een dag vol ontdekkingen kun je heerlijk ontspannen in de sauna van het hotel en genieten van welverdiende rust.

Autovakanties
dagen

Verblijf in de natuur nabij Thiersee o.b.v. halfpension

Das Thiers - (Adult Only)
Thiersee, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid koud & warm ontbijtbuffet (07.00 – 10.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangen keuzemenu met salade
  • Dagelijks gratis gebruik van het wellnesscentrum (200m2)
  • Inclusief KufsteinerlandCard voor leuke extra's en vele kortingen in de regio
  • Let op! Dit betreft een Adult Only hotel (vanaf 14 jaar).
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren in het hotel
  • Tip: ontdek de Tiroler dorpen
Tips voor tijdens je verblijf

Wandelen en fietsen
In de omgeving van het Kaisergebergte zijn er talloze wandel- en fietspaden die geschikt zijn voor alle niveaus. Of je nu op zoek bent naar ontspannen wandelingen door het bos of uitdagende bergbeklimmingen, er is voor elk wat wils. Tijdens je tochten zul je betoverd worden door de prachtige natuur en adembenemende uitzichten die het gebied te bieden heeft. Geniet van het rustgevende geluid van kabbelende beekjes, ontdek watervallen en laat je verrassen door de diversiteit aan landschappen die je onderweg tegenkomt.

Thiersee
Breng een bezoek aan het Thiersee-meer, gelegen in een betoverend Alpenlandschap. Maak ontspannen wandelingen rond het meer en geniet van de rustige sfeer en de reflectie van de bergen in het glinsterende water. Huur een boot en verken het meer op je eigen tempo, omgeven door de prachtige natuur. Of geniet gewoon van een rustige picknick aan de waterkant terwijl je luistert naar het rustgevende geluid van de natuur om je heen.

Tiroler dorpen
Verken charmante Tiroler dorpen in de buurt, zoals Kufstein, Ellmau of Söll. Deze dorpen ademen een authentieke sfeer uit en bieden een glimp van de traditionele Tiroolse cultuur. Wandel door smalle straatjes, bewonder historische gebouwen en ontdek lokale ambachten. Maak kennis met de gastvrije lokale bevolking en geniet van de traditionele gastronomie in gezellige restaurants en biergartens. Breng een bezoek aan Kufstein Fortress, een imposante vesting die een panoramisch uitzicht biedt over de omliggende bergen en de stad.

Das Thiers - (Adult Only)
Hinterthiersee 93,
Thiersee, Oostenrijk
Kaart
Hinterthiersee 93, Thiersee, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

In het rustig gelegen, pittoreske dorpje Hinterthiersee ligt Das Thiers (Adults Only). Het hotel heeft uitzicht over het Kaisergebirge. Het hotel beschikt over een restaurant, gratis Wi-Fi en een wellnesscentrum voorzien van sauna, zwembad en stoombad. Wekelijks is er een animatieavond met o.a. een muziek avond, Tiroolse avond en een dansavond met live muziek. De kamers zijn modern ingericht in aplone stijl. Een combinatie van veel lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen. De kamers zijn voorzien van badkamer met douche of bad, toilet en föhn. Verder beschikt de kamer over een kluis, flatscreen-tv, radio en telefoon.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toeslag/voorwaarden
op aanvraag, honden zijn alleen toegestaan ​​in de kamertypes Wilder Kaiser en Pendling
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Lift
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Buitenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Tennisbaan
Ja
Fietsverhuur
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Hoogtepunten

Bad Häring

Spa en Wellness, Steden
Dorfstrasse 16-76

Bad Häring is een klein stadje. In Bad Häring staat de spa ‘Kurzentrum’, waar bezoekers van de lokale zwavelbaden kunnen genieten.

Söll

Outdooractiviteiten
Dorf 77

Vakantie in Europa's mooiste bloemendorp. In de winter wordt Söll een witte arena aan de voet van de Hohe Salve met twee verlichte rodelbanen en de langste nachtskipiste van Oostenrijk.

Verlichte rodelbaan Kirchholz - Hopfgarten

Outdooractiviteiten
Dorf 84, Söll

Met een lengte van circa 2 kilometer en dagelijkse verlichting tot 24.00 uur, is rodelbaan Kirchholz geweldig voor jong en oud

Ambachtelijk museum in Scheffau

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Dorf 53

In dit particulier beheerde museum kun je werktuigen en gereedschappen van verschillende ambachten bezichtigen. Het bevindt zich in een boerderij uit de 17e eeuw.

De Hohe Salve

Bezienswaardigheden
De Hohe Salve

De Hohe Salve staat bekend als een van de mooiste uitzichtsbergen van de provincie en heeft niet onterecht sinds lange tijd de naam "Rigi van Tirol".

Tiroler Holzmuseum

Musea
Dorf Auffach 148/1

In dit Houtmuseum staat de oeroude relatie tussen mens en hout centraal. Houtsnijder en beeldhouwer Hubert Salcher heeft in zijn geboortehuis een museum ingericht rond het thema hout.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

op aanvraag, honden zijn alleen toegestaan ​​in de kamertypes Wilder Kaiser en Pendling

Belangrijke informatie

Let op! Dit betreft een Adult Only hotel (vanaf 14 jaar).

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau