Zonvakanties
dagen

All-inclusive nabij het strand in het prachtige Puglia incl. vlucht

Calanè Village
Castellaneta Marina (TA), Puglia, Italië bekijk op kaart
8- of 15-daagse all-inclusive vakantie nabij het strand in het prachtige Puglia incl. vlucht

In de hak van de Italiaanse laars ligt één van de mooiste regio's van Italië. Langs de kustlijn in het zuiden vind je één van de meest bijzondere plekjes in Puglia, namelijk Grotta della Poesia. De door zee gevormde inham in de rotsen heeft een natuurlijk zwembad. Plons in het water en geniet van de natuur! Bezoek de mooiste bezienswaardigheden, ontdek de omliggende dorpen en steden, neem een kijkje bij de boetiekjes of ga lekker languit op het strandbed liggen en geniet van het zonnetje in je gezicht en een cocktail in je hand!

Zonvakanties
dagen

All-inclusive nabij het strand in het prachtige Puglia incl. vlucht

Calanè Village
Castellaneta Marina (TA), Puglia, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 of 14 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Bari vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks lunch (met showcooking)
  • Dagelijks 4-gangendiner of buffet (met show cooking)
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier/selectie aan sterke drank
  • Inclusief cocktails (17.30 – 19.30 uur)
  • 1 Strandparasol en 2 strandbedden per kamer + badlakens
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: neem een duik in de Grotta della Poesia!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Leuke tips in de omgeving

Grotta della Poesia

Op zoek naar een droomplek in Puglia? Dan moet je zeker naar de kustplaats Otranto (ca. 2 uur rijden van het hotel)! Het natuurlijke zwembad Grotta della Poesia zorgt voor een magische plek en behoort volgens National Geographic tot de top 10 van mooiste natuur stuwmeren ter wereld. En dat is ook niet gek, want de plek is omgeven door schilderachtige en rotsachtige landschappen en wordt versierd met het kristalblauwe water van de Adriatische Zee.

Is Lecce leuk?

Ja, ja en nog eens ja! Het hele jaar door is Lecce een droombestemming. Het oude stadscentrum is geweldig om rond te slenteren. Naast kunst en cultuur biedt Lecce veel gezellige en stijlvolle bars, cafés en restaurants. Je kunt heer een aantal barokke kerken bezoeken, waaronder de welbekende Santa Croce basiliek!

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Calanè Village
SS106 km 466,
Castellaneta Marina (TA), Italië
Kaart
SS106 km 466, Castellaneta Marina (TA), Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Vanwege de geweldige ligging van het 4*-hotel kun je leuke uitstapjes maken naar de omliggende dorpen en steden (zoals o.a. Lecce en Tarente) én zit je vlakbij het strand om te relaxen. In het hotel word je helemaal ondergedompeld met het prachtige groen van het beschermde natuurgebied van Stornara. Calanè Village bestaat uit verschillende gebouwen van drie verdiepingen en is uitgerust met 230 kamers. Het strand is voorzien van (gereserveerde) parasols en strandstoelen. Voor de ultieme ontspanning kun je terecht bij de spa (tegen betaling), dat 2 zwembaden met zeewater, bubbelbaden, een solarium en fitnessruimte heeft. De hotelkamers van Calanè Village zijn voorzien van airconditioning, minibar, televisie, telefoon en een eigen badkamer met bad en/of douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 15,00 per dag (max. 10kg)
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Solarium
Ja
Fitnessruimte
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Terras
Ja
Whirlpool / Bubbelbad
Ja
Bar
Ja
Speeltuin
Ja
Hoogtepunten

Castello Dentice di Frasso

Bezienswaardigheden
Via Sant'anna

Dit prachtige kasteel is gelegen in het Italiaanse Carovigno. Ontdek de rijke geschiedenis en bezoek de kunsttentoonstellingen die hier dagelijks gehouden worden.

Pompeii

Steden
Pompeii

In Pompeii vindt u prachtige archeologische opgravingen uit de romeinse tijd. Een prachtige wandeling door dit unieke historische stadje is zeker de moeite waard.

Apollonia Archaeological Park

Bezienswaardigheden
Pojan

Apollonia was vroeger een Griekse kolonie en oude Romeinse stad, nu het grootste archeologische park van Albanië en vind je er nog de overblijfselen van de machtige polis. Je vindt er het het oreon (theater), een oud klooster, een expositieruimte, waar men de opgravingen van Apollonia kan bezichtigen.

Vulkaan Vesuvius

Bezienswaardigheden, Cultuur
Napels

Vesuvius is een indrukwekkende vulkaan bij Napels en zeker een bezoekje waard. De vulkaan is tot op de dag van vandaag nog steeds actief, maar er komt niet meer dan een beetje stoom uit.

Dürres

Steden
Rruga Dok Margariti

Durrës is de 2e stad van Albanië. Durrës is een van de grootse badplaatsen van de Balkan en tevens een havenstad. Jaarlijks bezoeken veelal Albanese toeristen de stad, maar ook het aantal buitenlandse toeristen groeit.

Paleis van Caserta

Bezienswaardigheden
Viale Douhet 2/a

Het koninklijke paleis van Caserta is een buitengewone bijzondere erfenis. Keer op keer doet een bezoek aan dit paleis u verbazen. Het complex werd door Luigi Vanvitello ontworpen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 15,00 per dag (max. 10kg)

Inchecken

Vanaf 14:30 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau