Natuur
dagen

Geniet in een 4*-hotel in de natuur van Vinkeveen incl. ontbijt

Hotel Restaurant Villa Lokeend
Vinkeveen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen in een 4*-hotel in de natuur van Vinkeveen incl. ontbijt

Verblijf in het 4*-Hotel Restaurant Villa Lokeend en ontdek de natuurrijke omgeving van de provincie Utrecht en Noord-Holland. Met je verblijf direct aan de Vinkeveense Plassen kun je direct genieten van de adembenemende natuur met een heerlijke wandeling of fietstocht. Voor kano's en fluisterboten zijn een aantal routes uitgezet. Zo kun je vanuit het water genieten van de omgeving. Wil je een naar een leuke stad toe voor een dagje shoppen of cultuursnuiven? Dan zijn de steden Amsterdam (24 km) en Utrecht (30 km) zeker een aanrader! Beide steden kennen veel bezienswaardigheden, prachtige grachten en winkelstraten. Zeker een dag om je goed te vermaken.

Natuur
dagen

Geniet in een 4*-hotel in de natuur van Vinkeveen incl. ontbijt

Hotel Restaurant Villa Lokeend
Vinkeveen, Utrecht, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Uitgebreid ontbijt
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel direct gelegen aan de Vinkeveense Plassen
  • Tip: bezoek Amsterdam of Utrecht
Hotel Restaurant Villa Lokeend
Groenlandse kade 61,
Vinkeveen, Nederland
Kaart
Groenlandse kade 61, Vinkeveen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Restaurant Villa Lokeend is gelegen in Vinkeveen direct bij de Vinkeveense Plassen. Het hotel is makkelijk te bereiken met de auto vanaf de A3 en N201. Sinds 2018 is het Restaurant Esca in het hotel gevestigd. Het restaurant is ingericht met een Scandinavische stijl waar je voor het ontbijt, lunch en diner terecht kunt. Verder vind je bij het hotel een restaurant, fietsverhuur en luxe suites. De suites zijn standaard voorzien van een telefoon, televisie, koffie- en theefaciliteiten, minibar, zithoek en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Breukelen

Straatweg 37

Breukelen, ten noord-westen van Utrecht, staat bekend om de groene omgeving, grote huizen en buitenplaatsen, gelegen langs de oevers van de Vecht. Breukelen is een plaats met een rijke geschiedenis. Daarmee is het zeker een bezoek waard en een fantastische plek voor een fiets-, wandel of boottochtje.

Kasteel Nijenrode

Kastelen
Straatweg 25

Aan de oevers van de Vecht ligt Kasteel Nijenrode. Het kasteel heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw en is tegenwoordig de thuisbasis van de Nyenrode Business Universiteit.

Kasteel de Haar

Bezienswaardigheden, Cultuur
Kasteellaan 1

Een echte 'must do' is een bezoek aan Kasteel de Haar in Utrecht. Dit is een enorm groot en prachtig kasteel. Het mag zich daarom ook het grootste kasteel van Nederland noemen.

Slot Zuylen

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Tournooiveld 1

Slot Zuylen is een kasteel uit de 18e eeuw dat toen is verbouwd tot buitenhuis. Tegenwoordig dient het als museum, locatie voor concerten, evenementen en rondleidingen.

Museum Beeld en Geluid Hilversum

Musea
Media Parkboulevard 1

In museum Beeld en Geluid ontdekt u de wereld van de media en gaat u zelf aan de slag! Loop door de Showdeur als een echte presentator of bekijk en beluister de geschiedenis van Nederlandse popmuziek.

FloraHolland Aalsmeer

Shoppen
Legmeerdijk 313

FloraHolland valt onder één van de grootste bloemenveilingen ter wereld. Je vindt hier een groot assortiment aan bloemen en planten!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.00 - 23.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau