Autovakanties
dagen

Geniet in de adembenemende natuur van Tirol o.b.v. volpension

Hotel Nassereinerhof
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Geniet 4, 6 of 8 dagen in de adembenemende natuur van Tirol in Oostenrijk o.b.v. volpension

Zoek je een hotel in Oostenrijk dat alles heeft voor liefhebbers van bergsporten? Dan is Hotel Nassereinerhof in het Tirolse St. Anton im Arlberg een uitstekende bestemming. Het staat aan de voet van de Alpen, met de Nasserein-kabelbaan op 150 meter. Je tilt je verblijf hier dus letterlijk en figuurlijk gemakkelijk naar grotere hoogtes. In de directe omgeving vind je voor 300 kilometer aan goed aangegeven wandelpaden. Het aanbod bestaat onder andere uit eenvoudige routes, trajecten naar bergtoppen en spectaculaire tochten door bergkloven. Meerdere paden beginnen direct bij het hotel, maar er zijn ook pendeldiensten naar verder weg gelegen wandelgebieden. Over de hellingen en door de valleien rond St. Anton im Arlberg liggen daarnaast fietspaden met een totale lengte van 350 kilometer. Hieronder bevinden zich routes voor racefietsen, mountainbikes en e-bikes. E-bikes zijn te huur bij het hotel en in de regio vind je diverse andere fietsverhuurders. Verdere sporten die je bij St. Anton im Arlberg kunt beoefenen zijn bergbeklimmen, wildwatervaren, paragliden en golfen. Bijkomen na een inspannende dag kan in het hotel. Het heeft namelijk een groot wellnesscentrum met sauna’s, een massageruimte, binnenbad en relaxterras met vergezichten over de bergen. Jezelf weer opladen is ook mogelijk in het restaurant of de bar. Hotel Nassereinerhof heeft comfortabele kamers voor één of twee personen en grotere gezelschappen. Alle kamers bieden uitzicht op de bergen.

Autovakanties
dagen

Geniet in de adembenemende natuur van Tirol o.b.v. volpension

Hotel Nassereinerhof
St. Anton am Arlberg, Tirol, Oostenrijk bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07.30 – 10.00 uur)
  • Dagelijks lichte lunch met soep of salade (vooraf aanmelden verplicht. 12:00 – 13.00 uur)
  • Iedere namiddag sappen, cake en ijs voor de kinderen (16.00 – 17.00 uur)
  • Dagelijks 3-gangen keuzediner (18.30 – 20.00 uur)
  • 2 x per week themabuffet
  • Gratis gebruik van de wellnessvoorzieningen van het hotel
  • Per volwassene een badjas, slippers en saunahanddoek inclusief
  • Inclusief St. Anton Gastenkaart voor leuke extra's en kortingen in de regio
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren o.b.v. Beschikbaarheid
  • Tip: neem een van de kabelbanen in de omgeving om hoger op de bergen te komen voor een wandeling
Hotel Nassereinerhof
Nassereinerstraße 1,
St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
Kaart
Nassereinerstraße 1, St. Anton am Arlberg, Oostenrijk
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Nassereinerhof bevindt zich op een uitstekende locatie voor een actieve vakantie voor in de winter als in de zomer. Het centrum van St. Anton is slechts 10 minuten lopen. De kamers zijn ingericht in een typisch Oostenrijkse stijl met houten meubels en beschikken over een tv, kluisje, bureau en een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. In het hotel-restaurant kun je genieten van typisch Oostenrijkse gerechten, en internationale, gerechten. In de kelder van het hotel bevindt zich een historische 17-eeuwse lounge en bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Oplaadpunt elektrische auto
Ja
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Wi-Fi

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Binnenzwembad
Ja
Sauna
Ja
Rolstoeltoegankelijkheid
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

St. Anton am Arlberg

Steden
St. Anton Am Arlberg

Het afwisselende landschap rond St. Anton am Arlberg biedt veel mogelijkheden om te wandelen en bergtochten in alle moeilijkheidsgradaties te maken.

Wandelen of mountainbiken in Ischgl

Natuur & Parken, Outdooractiviteiten
6561 Ischgl, Austria

Ischgl staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van wandel- en mountainbikepaden. In de zomer kun je de Silvretta Arena verkennen met routes voor alle niveaus. Geniet van de frisse berglucht en de adembenemende uitzichten over de Alpen. Voor een unieke ervaring, neem de kabelbaan omhoog en begin je tocht vanaf een hoger gelegen startpunt.

Ischgl

Steden, Bezienswaardigheden
Angerli 5

Ischgl is een actieve, sportieve en trendy wintersportplaats. Voor échte wintersporters heeft het dorp alles te bieden namelijk, veel pistes, sneeuwzekerheid, een authentiek dorp en uitstekende après-ski.

Ischgl Skyfly

Outdooractiviteiten
Pardatsch-Idalpe 1

Voor de avonturiers is de Ischgl Skyfly een must-do. Deze zipline laat je met een hoge snelheid van de ene kant van het dal naar de andere kant vliegen, waarbij je een spectaculair uitzicht over Ischgl hebt.

See im Paznauntal

Outdooractiviteiten, Recreatie en spellen, Tours & activiteiten
Kirchstrasse 10

Het skigebied omvat net aan veertig kilometer piste. Voor beginners is het een uitstekend skigebied en sinds de komst van de nieuwe Versingbahn is dit skigebied ook voor een grotere doelgroep geschikt.

Serfaus

Steden, Outdooractiviteiten
Dorfbahnstrasse 75-77

Serfaus is gezegend met veel natuurlijke charme. Het gebied is zeer geschikt voor families met kinderen vanwege de talrijke faciliteiten.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:30 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

07.30 - 21.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau