Steden dichtbij
dagen

Verblijf in 4*-Corendon City Hotel Amsterdam incl. ontbijt

Corendon City hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2 of 3 dagen in het 4*-Corendon City Hotel in de bruisende hoofdstad Amsterdam incl. ontbijt

Wil je even helemaal ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Dan ben je bij het Corendon City Hotel Amsterdam aan het juiste adres. Hier kun je echt onbezorgd genieten. Reserveer tijdens je verblijf een bezoek aan de 1.000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Wil je er toch even uit? Pak dan de tram naar het Vondelpark (15 minuten). In de historische binnenstad valt voor ieder veel te beleven. De echte shoppers kunnen urenlang struinen door de Kalverstraat, Leidsestraat en de 9 straatjes. Amsterdam staat bekend door haar grachtengordel. Na een dag op pad te zijn geweest kun je in het restaurant van het hotel terecht voor een heerlijk diner. Dat wordt genieten!

Steden dichtbij
dagen

Verblijf in 4*-Corendon City Hotel Amsterdam incl. ontbijt

Corendon City hotel Amsterdam
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 of 2 overnachting
  • Ontvangst met een welkomstdrankje met keuze uit een hapje
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Late check-out tot 13.00 uur
  • Dichtbij het bruisende centrum
  • Tip: maak een rondvaart door de grachten
De leukste tips voor jouw verblijf in Amsterdam

Ontdek Amsterdam per fiets
Huur een fiets en ontdek de stad op een super relaxte manier. Fiets als een Amsterdammer door de drukke stad of lekker rustig door het rustige Vondelpark en stop bij mooie plekjes aan de grachten.

De Dam
Het centrale punt van de stad is De Dam. Het Koninklijk Paleis en het Nationaal Monument nemen een prominente plek in op het grote plein. Ook vind je er de Nieuwe Kerk en Madame Tussauds. Je wandelt vanaf het Centraal Station via het Damrak naar het plein. Vanaf De Dam loop je zo de drukke en gezellige winkelstraten in.

Genieten op het water in Amsterdam!
Sinds 2010 is de grachtengordel in 2010 een plek in de UNESCO werelderfgoedlijst en dit is niet voor niets! De 165 verschillende grachten werden vroeger voornamelijk gebruikt voor handel en transport, tegenwoordig is het vooral genieten voor toeristen en dagjesmensen! Je ziet de stad op een magische manier aan je voorbij trekken vanaf de rondvaartboot. Wil je tijdens een rondvaart af en toe de boot af om bezienswaardigheden vanaf de wal te spotten? Dan is de hop-on hop-off service een uitstekende mogelijkheid!

Het Anne Frankhuis
Dit is het achterhuis waarin de familie leefde. Het is nu één van de meest populaire musea in Amsterdam. Je vindt het museum aan de Prinsengracht, middenin het centrum van de stad. Een bezoekje aan het achterhuis geeft je een blik in haar leven. Het is heel intens, maar vooral een bijzondere en leerrijke ervaring over het leven tijdens de Tweede Wereldoorlog. Kortom, een bezienswaardigheid in Amsterdam die je niet mag missen.

Corendon City hotel Amsterdam
Aletta Jacobslaan 7,
Amsterdam, Nederland
Kaart
Aletta Jacobslaan 7, Amsterdam, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Corendon City Hotel Amsterdam is een uniek hotel in Amsterdam dat haar deuren opende begin 2015. Het heeft een gunstige locatie en is gelegen nabij het Vondelpark en diverse opstapplekken voor het openbaar vervoer. Alle hotelkamers zijn ruim, hebben een stijlvol interieur en luxe badkamer. Je wordt uitgerust wakker op het speciale Corendon bed, een exclusief ontwerp. Verder biedt Corendon City Hotel Amsterdam gratis wifi in het hele hotel! Maak je verblijf nog relaxter en bezoek de 1000 m² grote Vitality Spa. Je waant je hier in oriëntaalse sferen en geniet van de meest moderne wellness faciliteiten. Cor & Don’s Restaurant is de huiskamer van het hotel. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat smul je hier van gastronomische burgers en de lekkerste specialiteiten uit de mediterrane keuken. Voor een drankje schuif je aan in de bar.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ma-vrij € 20,00 p.d. en Za - Zo €15,00 p.d.
Parkeerkosten
Ja
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Minibar
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lift
Ja
Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Stoombad
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Hoogtepunten

Vondelpark

Natuur & Parken
Vondelstraat 73

Dit mooie park is vernoemd naar de dichter en toneelschrijver Joost van den Vondel. Voornamelijk de openlucht theatervoorstellingen en concerten zijn er populair.

Stedelijk Museum Amsterdam

Musea
Museumplein 10

In het Stedelijk Museum Amsterdam vind je moderne, hedendaagse kunst. De collectie bestaat onder meer uit kunstwerken van wereldberoemde kunstenaars.

Van Gogh Museum

Musea
Museumplein 6

Stap in Van Goghs Wereld. Ontdek de grootste collectie werken van Vincent van Gogh in het Van Gogh Museum met meesterwerken als Amandelbloesem en De slaapkamer.

Rijksmuseum

Musea
Museumstraat 1

Het Rijksmuseum behoort tot de belangrijkste en grootste musea van Nederland. Er zijn zo’n 200 zalen gevuld met ruim 1 miljoen voorwerpen uit collecties van de 17de eeuwse Nederlandse meesters. Het pronkstuk is natuurlijk ‘de Nachtwacht’ van Rembrandt.

Heineken Experience

Bezienswaardigheden
Stadhouderskade 78

Wat voorheen de Heineken brouwerij was, is nu de Heineken Experience. Het wordt niet echt gezien als museum, maar meer als een echte beleving (experience) door de wereld van Heineken.

Anne Frank Huis

Bezienswaardigheden
Prinsengracht 263-267

In het Anne Frank Huis heeft het joodse meisje Anne Frank ondergedoken gezeten. Zij schreef hier haar wereldberoemde dagboek.

Parkeren

Ma-vrij € 20,00 p.d. en Za - Zo €15,00 p.d.

Parkeerkosten

Ja

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 13:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 3.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau