Autovakanties
dagen

Hotel aan zee vlakbij Poreč o.b.v. all-inclusive

Hotel Zorna Plava Laguna
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen all-inclusive in een hotel aan zee vlakbij Poreč

In de mooie Kroatische regio Istrië bevindt zich Hotel Zorna, nabij de historische kustplaats Poreč. Poreč is een schitterende stad met tal van indrukwekkende bouwwerken, zoals de beroemde Eufrasiusbasiliek. In het centrum bevinden zich oude Romeinse straten, fraaie paleizen, een populair strand en een groot aquarium. Ook voor winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden moet je in deze stad zijn. Daarnaast zijn er veel sportfaciliteiten, zoals zeilcentra en duikcentra. Even buiten de stad is bovendien een leuk Aquapark met diverse baden en glijbanen. Hou je van grotten? Bewonder dan de stalactieten, stalagmieten en ondergrondse meren van de grot van Baredine. Andere bezienswaardigheden in de omgeving zijn onder meer het Nationaal Park Brijuni en het Lim Kanaal. Ook moet je zeker het binnenland van Istrië in. Maak bijvoorbeeld een dagtocht langs de vele pittoreske heuveldorpjes. Wil je een leuke stad in de omgeving bezoeken? Dan moet je naar het schilderachtige Rovinj gaan. Hier kun je urenlang slenteren door romantische straatjes en genieten op de vele terrassen. Verder is Pula een hele mooie stad. Het heeft een schitterend amfitheater uit de Romeinse tijd, gezellige pleintjes en diverse andere attracties.

Autovakanties
dagen

Hotel aan zee vlakbij Poreč o.b.v. all-inclusive

Hotel Zorna Plava Laguna
Poreč, Dalmatische kust, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet (07:00 tot 10:00 uur
  • Dagelijks lunchbuffet of lunchpakket (12:00 tot 14:00 uur)
  • Dagelijks dinerbuffet (18:30 tot 21:00 uur)
  • Dagelijks snacks (16:30 tot 17:30 en 22:00 tot 23:00 uur)
  • Dagelijks onbeperkt verschillende dranken o.a. Wijn, bier, frisdrank en koffie van 08:00 tot 23:00 uur)
  • 1 x per week themadiner
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoekje aan het bergdorpje Motovun
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
  • Omboeken mogelijk tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst

Omboekgarantie
100% Omboekgarantie
Je kunt jouw boeking tot uiterlijk 16 dagen voor aankomst kosteloos omboeken naar een andere datum of reis op onze website.
Klik hier hoe je dit doet.
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Hotel Zorna Plava Laguna
Zelena Laguna BB,
Poreč, Kroatië
Kaart
Zelena Laguna BB, Poreč, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Zorna Plava Laguna is slechts 5 kilometer van Poreč gelegen, indien je deze afstand niet te voet wilt afleggen is er ook een toeristen trein die je brengt naar de stad. De strand is op een steenworp afstand van het hotel. Ook organiseert Hotel Zorna Plava Laguna diverse activiteiten voor jong en oud zoals Mini disco avonden tot filmavonden onder de sterren. Alle kamers zijn uitgerust met airconditioning, föhn, telefoon, televisie, Wi-Fi, een zithoek en eigen sanitair.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 1,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie
  • Zitje

Hotelfaciliteiten

Bagage-opslag
Ja
Lounge
Ja
Buitenzwembad
Ja
Fietsverhuur
Ja
Terras
Ja
Kidsclub / animatie
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Porec

Eten en drinken, Steden
Zagrebačka Ul. 2

Porec is een levendig havenstadje aan de westkant van het schiereiland Istrië. De beroemde Eufrasiusbasiliek in Poreč staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Dinopark Funtana

Attractieparken
Funtana

Dinopark Funtana is een leuke bestemming voor een spannend en afwisselend uitstapje. Dinopark Funtana is het eerste en het grootste themapark in Kroatië. Bewonder een show, bekijk de (bewegende!) dino's en ervaar de verschillende attracties.

Vrsar

Steden
Vrsar

Vrsar is een levendig vissersplaatsje met een bijna 2000 jaar oude geschiedenis. Tegenover het plaatsje ligt een archipel met 18 onbewoonde eilandjes.

Rovinj

Steden
Rovinj

Het Kroatische Rovinj wordt de parel van de Adriatische kust genoemd. Volkomen terecht, want je komt zelden zo’n fotogenieke plek tegen! Rovinj is een prachtig geheel van smalle, kronkelende straatjes, romantische doorkijkjes, kleurrijke gevels, oranje daken, vissersbootjes en natuurlijk een helderblauwe, glinsterende zee.

Zoutmagazijnen van Magazen, Grando en Montfort

Bezienswaardigheden
Sečovlje Saltworks

Deze voormalige zoutmagazijnen werden tussen 1820 en 1845 door Napoleon gebouwd. Vandaag de dag wordt er geen zout meer gewonnen, maar kunt u er o.a. tentoonstellingen bekijken.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 1,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur per dag

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau