Autovakanties
dagen

Halfpension genieten nabij Zadar aan de Adriatische kust

Hotel Adriatic
Biograd na Moru, Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Verblijf 4, 6, 8 of 15 dagen in het Kroatische Biograd na Moru nabij Zadar aan de Adriatische kust o.b.v. halfpension

Boek nu een heerlijke zonvakantie naar Kroatië en verblijf in het leuke Hotel Adriatic in Biograd na Moru. Dit stijlvolle hotel ligt direct aan een mooi strand, bij de boulevard en een bos met dennenbomen. Je vindt er bovendien een binnenbad en een verwarmd buitenbad! Verder zijn de gezellige bars en restaurants in het centrum op loopafstand. Dat is toch werkelijk fantastisch? Voor jong en oud zijn hier echt volop mogelijkheden om te genieten. Zo ligt de prachtige havenstad Zadar in de buurt. Een eindje naar het zuiden liggen de historische binnensteden van Trogir en Split op jouw bezoek te wachten. De oude stad van Trogir staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. In Split vormt het Romeinse Paleis van Diocletianus het hart van de stad en deze bezienswaardigheid mag je absoluut niet missen! Onderweg kom je prachtige natuurgebieden tegen, zoals Nationaal Park Krka. Hier moet je zeker een wandeltocht maken langs de vele spectaculaire watervallen en kloven. Vanuit deze schitterende locatie in Biograd na Moru beleef je kortom een prachtige vakantie in Kroatië.

Autovakanties
dagen

Halfpension genieten nabij Zadar aan de Adriatische kust

Hotel Adriatic
Biograd na Moru, Dalmatië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Dagelijks 3-gangendiner of buffet
  • Strand voor de deur
  • Valk bij Biograd na Moru-centrum
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: bezoek het Biograd na Moru Museum
Meer over de omgeving
  • Biograd na Maru
    Dit is de voormalige Kroatische koningsstad in de provincie Zadar. Het is een veelzijdige stad en heeft voor elke leeftijd iets te bieden. Relax een dagje in de badplaats of trek je wandelschoenen aan en ontdek de Krka-watervallen in Sibenik. Dit is een centraal gelegen stad aan de Adriatische kust en is een uurtje rijden vanaf Biograd na Moru. Vergeet ook niet de Anastasiakerk te bezoeken. Dit is een witte kerk uit de 18e eeuw. In de kerk zijn grafstenen met inscripties en indrukwekkende gegraveerde houten altaarstukken te vinden. Rust na een dag vol met geschiedenis uit bij een restaurant aan het water en geniet van de zonsondergang. Biograd na Moru betekend letterlijk: 'witte stad aan de zee'.

  • Zadar
    Deze Kroatische stad is wereldberoemd om het zee-orgel dat bespeeld wordt door de golven van de Adriatische Zee. Tijdens zonsondergang is het hier goed vertoeven met eeen goed glas wijn en de achtergrond muziek van de golven. Romantischer dan dit wordt het niet. Maar Zadar heeft ook een historische oude stad met Romeinse ruïnes, middeleeuwse kerken en tientallen cafés. In het oude centrum vind je de overblijfselen van het Forum Romanum. De St. Donat Kerk is gebouwd op een deel van het Forum Romanum. De kerk bevat twee pilaren die oorspronkelijk uit het Forum komen.

Hotel Adriatic
Biograd na Moru,
Biograd na Moru, Kroatië
Kaart
Biograd na Moru, Biograd na Moru, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Boek nu een heerlijke zonvakantie naar Kroatië en verblijf in het leuke driesterren Hotel Adriatic in Biograd na Maru. Dit stijlvolle hotel ligt direct aan een mooi strand, bij de boulevard en een bos met dennenbomen. Je vindt er bovendien een binnenbad en een verwarmd buitenbad! Verder zijn de gezellige bars en restaurants in het centrum op loopafstand.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeerkosten
€8 per dag
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€20,- per dag
Wi-Fi
Ja
Hoogtepunten

Zadar

Steden
Zadar

Zadar is het culturele, economische, administratieve en verkeerscentrum van Noord-Dalmatië. De stad heeft een grote voetgangerszone. Het wandelen door de lieflijke, glooiende straatjes van de stad is als een wandeling door de geschiedenis. In Zadar, op de stadspromenade, vind je het unieke Zeeorgel dat wordt aangedreven door de golfenergie.

Zaton

Steden
Zaton

Zaton is een klein toeristenoord in de baai van het Zadar kanaal. Het vertegenwoordigt een unieke combinatie van architectuur, een aangenaam mediterraan klimaat, ongerepte natuur, een rijk cultureel en historisch erfgoed en een levendig toeristisch leven.

Nin

Steden
Nin

Nin is de oudste koninklijke stad, gelegen op een kleine eilandje, omgeven door lange zandstranden. Archeologisch onderzoek getuigt dat de mens al meer dan 10.000 jaar geleden in Nin aanwezig was. In de buurt van het oude gedeelte van Nin ligt een fort dat getuigt dat daar al meer dan 5.000 jaar geleden mensen woonden.

Krka National Park

Natuur & Parken
Krka National Park

Krka National Park is één van de mooiste nationale parken in Kroatië. Je kunt er niet alleen wandelen en picknicken, maar ook onder de watervallen zwemmen.

St. Karlo Boromejski kerk

Bezienswaardigheden, Cultuur
Karlobag

Bezoek de St. Karlo Boromejski kerk, gebouwd in het jaartal 1710. In 1943 is de kerk deels verwoest door bomaanslagen.

Poseidon Diving Center

Boottochten en watersporten, Outdooractiviteiten
Drazica 1, Karlobag

Leer duiken in Kroatië. De baaitjes en heldere zee bij Karlobag zijn perfect om de wereld van de zee te leren kennen.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€20,- per dag

Parkeerkosten

€8 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.35 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau