Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet in een mobile home aan de kust in Prementura in Istrië

Mobile Homes Stupice
Prementura, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in een mobile home aan de kust in Prementura in Istrië

Ontdek de pracht van Istrië vanuit Mobile Homes Stupice in Premantura, gelegen aan de Adriatische Zee. Omgeven door het schitterende schiereiland Kamenjak, met zijn kliffen, eilandjes en stranden, biedt deze locatie een paradijs voor natuurliefhebbers. Activiteiten zoals wandelen, fietsen, windsurfen, kajakken, en suppen zijn populair, met de mogelijkheid om lokale wijnen te proeven en dolfijnen te spotten. Bezoek het historische Pula met zijn Romeinse amfitheater, de Boog van de Sergii, en de Tempel van Augustus. Geniet van winkelen, markthallen, en terrasjes in deze levendige stad.

Autovakanties
4, 6, 8 of 15 dagen

Geniet in een mobile home aan de kust in Prementura in Istrië

Mobile Homes Stupice
Prementura, Istrië, Kroatië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen
  • Inclusief verbruik gas, water en elektriciteit
  • Inclusief bed- en badlinnen
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Verblijf in een mobile home aan de kust!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren
  • Tip: bezoek het centrum van Pula
Tips voor tijdens je verblijf

Romeins Amfitheater in Pula
Het Romeinse Amfitheater in Pula, vaak aangeduid als de Arena van Pula, is een van de best bewaarde Romeinse amfitheaters ter wereld. Gebouwd in de 1e eeuw n.Chr., kon het oorspronkelijk ongeveer 20.000 toeschouwers herbergen. Tegenwoordig dient het als een adembenemende locatie voor concerten, filmfestivals en andere evenementen, waardoor bezoekers een unieke ervaring krijgen waarbij geschiedenis en cultuur samenkomen.

Nationaal Park Brijuni
Het Nationaal Park Brijuni bestaat uit veertien eilanden en eilandjes langs de westkust van Istrië. Deze eilanden zijn beroemd om hun ongerepte natuur, archeologische vindplaatsen en de voormalige zomerresidentie van de Joegoslavische president Tito. Bezoekers kunnen genieten van rondleidingen, waarbij ze dinosaurussporen kunnen ontdekken, een safari park bezoeken en de rijke geschiedenis van het gebied verkennen. De eilanden zijn toegankelijk via een korte boottocht vanuit de stad Fažana.

Zerostrasse
Zerostrasse is een netwerk van ondergrondse tunnels die onder de stad Pula lopen. Oorspronkelijk gebouwd voor bescherming tijdens de Eerste Wereldoorlog, bieden deze tunnels tegenwoordig een uniek inzicht in de militaire geschiedenis van de stad. Bezoekers kunnen door de tunnels wandelen en meer te weten komen over hun constructie en gebruik door de jaren heen, waardoor het een intrigerende ervaring is voor geschiedenis- en avontuurliefhebbers.

Mobile Homes Stupice
Selo 250,
Prementura, Kroatië
Kaart
Selo 250, Prementura, Kroatië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Bij Mobile Homes Stupice in Kroatië leef je tussen de prachtige mediterrane pijnbomen, vlak bij de adembenemende Adriatische kust. De camping beschikt over een restaurant, terras, minimarkt en speeltuin. De mobile homes zijn standaard voorzien van een keuken, airconditioning, televisie en eigen badkamer die is uitgerust met een douche, wastafel en toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€ 12,00 per huisdier per nacht
Wi-Fi
Ja

Vakantiepark

  • Restaurant
  • Wasserette
  • Terras
  • Tennisbaan
  • Minimarkt
  • Snackbar
  • Speeltuin

Accommodatie faciliteiten

  • Keuken
  • Televisie
  • Eethoek
  • Balkon en/of terras
  • Tuinmeubilair
  • Douche
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Banjole Beach

Outdooractiviteiten
Banjole

Banjole biedt de ideale mix van strand, natuur en cultuur. Bij de stad zijn twee prachtige gezinsvriendelijke stranden te vinden.

Pula

Steden
Pula

Pula is één van de bekendste historische steden van Kroatië en hoorde tot en met 1947 bij Italië en kent daardoor dan ook vele Venetiaanse invloeden.

Boog van de Sergii

Bezienswaardigheden
Slavoluk Sergijevaca

De triomfboog van Sergius werd in de 1 ste eeuw v. C. opgericht in opdracht van Salvia Postuma Sergia, ter ere van drie broers die belangrijke positities hadden bekleed in het Romeinse Rijk.

Amfitheater Pula

Bezienswaardigheden
Scalierova Ul. 30

Het amfitheater werd in de eerste gebouwd, maar is goed bewaard gebleven. Vandaag de dag wordt het toneel nog steeds voor festivals, opera’s en concerten gebruikt.

Tempel van Augustus

Bezienswaardigheden
Forum B.b

In Pula staat de Tempel van Augustus de eerste Keizer van het Romeinse Rijk. Deze is waarschijnlijk gebouwd tussen 2 v. Chr en 14 na Chr.

Kamenjak National Park

Natuur & Parken
Premantura 52

Kamenjak ligt in Kroatië in het uiterste zuiden op het schiereiland Istrië meteen achter het dorp Premantura en tien kilometer ten zuiden van Pula. Kamenjak is een schiereiland, een kaap en een beschermd landschap maar wel gewoon toegankelijk.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten
  • Waarborgsom: € 100,00 per accommodatie per verblijf (borg)
Huisdieren toeslag/voorwaarden

€ 12,00 per huisdier per nacht

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08:00 - 22:00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau