Natuur
dagen

Geniet in het Twentse dorp Vasse incl. ontbijt

Gasterij De Bakker
Vasse, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3, 4 of 5 dagen in het Twentse dorp Vasse incl. ontbijt

In dit prachtige gedeelte in Nederland tussen de IJssel, Salland, Twente en de Duitse grens - kortweg de Achterhoek - verblijf je in het gezellige Gasterij de Bakker. Natuur, dorpjes en gemoedelijke steden wisselen zich af en bieden alles voor een heerlijke binnenlandse vakantie. Allereerst is er Vasse zelf, waar je in de ongerepte natuur wandelt, fietst, vaart of zwemt. Fijne plekken hiervoor zijn de Mander Streu, de Vasser Heide of Springendal. Winkelen in Almelo, kunst spotten in het artiestieke Ootmarsum, ambachtelijk gerstenat proeven in een lokale bierbrouwerij (Bierbrouwerij Oatmöske in Ootmarsum !), het kan hier allemaal, net als een bezoekje aan een van de eeuwenoude watermolens. Het verrassend leuke Enschede ligt op berijdbare afstand en wie toch even in het buitenland wil zijn, trekt de grens over naar historisch Münster, waar de Tachtigjarige Oorlog officieel werd beëindigd. Hier vind je diverse monumenten, musea en dierentuin Allwetterzoo. Wat dichterbij ligt Bad Bentheim met zijn imposante kasteel. In Gronau halen muziekliefhebbers hun hart op in het Rock’n’Pop Museum. Vergeet, terug op Nederlandse bodem, de gezellige dorpskernen van Oldenzaal en Denekamp niet. Je vakantie in misschien wel het mooiste stukje van Nederland wordt de ideale combinatie van ontspanning en activiteit. Precies wat je zoekt!

Natuur
dagen

Geniet in het Twentse dorp Vasse incl. ontbijt

Gasterij De Bakker
Vasse, Overijssel, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2, 3 of 4 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijt
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
  • Tip: ontdek de prachtige wandel- en fietsroutes
Wat te doen in de omgeving

Wandelen en fietsen
Gasterij De Bakker is het ideale startpunt (en eindpunt) voor een wandeling of fietstocht naar het idyllisch gelegen Springendal, de Mander Streu of de uitgestrekte Vasser Heide. Hier wordt vijfduizend jaar Twentse geschiedenis bijna voelbaar. Waan je even in een andere wereld. Het Twentse coulisseland laat je na iedere bocht weer versteld staan. Dankzij een uitgebreid en uitstekend onderhouden netwerk van fietsroutes ontdek je de mooiste plekjes van Twente.

Vasse
Het mooiste aan Vasse ligt er omheen: het uitgestrekte Springendal met zacht kabbelende beekjes, bronnen en 5000 jaar oude grafheuvels in een glooiend landschap. In de Vasserbeek draait al zes eeuwen Watermolen De Mast, maar vergeet ook niet Watermolen Bels of Frans te bezoeken.

Ootmarsum
Een van de oudste en leukste kunststadjes van Twente ligt bijna letterlijk om de hoek. Eeuwen geleden floreerde Oatmöske door een gunstige ligging aan de kruising van twee handelsroutes. Maar de industrie die de rest van Twente in haar greep kreeg, sloeg Ootmarsum over. In het inmiddels beschermde stadsgezicht met vele kunst en glas galerijen raak je niet snel uitgekeken.

Gasterij De Bakker
Noordik 8,
Vasse, Nederland
Kaart
Noordik 8, Vasse, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Gasterij De Bakker is gelegen in het Twentse dorp Vasse in Overijssel. Rond om de omgeving vind je bossen, heide en cultuurland en zit je dichtbij de Duitse grens. Bij de Gasterij De Bakker vind je een restaurant en een heerlijk buiten terras en een fietsenstalling om je fiets veilig op te bergen na een prachtige fietstocht. De kamers zijn standaard voorzien van een balkon met zitje, televisie, telefoon en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel en toilet. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Balkon of terras
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fietsenstalling
Ja
Oplaadpunt e-bike
Ja
Hoogtepunten

Ootmarsum

Steden
Ootmarsum

Ootmarsum staat bekend om de vele kunstgalerieën en wordt wel de 'Kunststad van het oosten' genoemd.

Preston Palace

Eten en drinken, Nachtleven, Attractieparken
Laan Van Iserlohn 1

Preston Palace is hét uitgaans- en entertainment centra van Twente. Van een dagje zwemmen in het subtropische zwem- en saunaparadijs naar een indoor-kermis. Preston Palace heeft alles!

Almelo

Steden
Almelo

Almelo heeft een leuk centrum waar je gezellig kunt winkelen. Ook vind je hier veel monumenten en oude gebouwen.

Bolletje koffieschenkerij en museum

Musea
Grotestraat 182

Heb je weleens gewinkeld in 1867? Of een bakje ‘troost’ gedronken in een authentieke koffieschenkerij uit die dagen? Als je houd van de sfeer van het verleden, dan moet je beslist eens het geboortehuis van Bolletje bezoeken in het fraaie winkelhart van Almelo. De traditionele bakkerijwinkel is daar volop in bedrijf. Alle producten van Bolletje zijn er te koop, plus de aanlokkelijkste cadeaupakketten.

Nordhorn

Steden
Nordhorn

Vooral winkelliefhebbers halen hier hun hart op. Met een breed aanbod aan winkels is er voor ieder wat wils. Aan de rand van de stad vind je Tierpark Nordhorn.

Dolle Pret speelparadijs

Recreatie en spellen
Noordbroek 2

Met alle speelfaciliteiten is er voor groot en klein genoeg te ontdekken en doen, hiervoor staat Dolle Pret garant!

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

12.00 - 20.00 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.25 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau