Fly & Drive
dagen

Fly & drive door het ongerepte Noorwegen incl. vlucht en huurauto

Fly & drive Noorwegen
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
Ontdek de ongerepte natuur van Noorwegen tijdens een 11- of 12 daagse rondreis incl. vlucht en huurauto

Geniet van een 11 of 12 daagse fly & drive door Noorwegen. Iedereen die voor het eerst naar Noorwegen op vakantie gaat wordt getroffen door de overweldigende natuur. Het landschap is zeer afwisselend, in midden Noorwegen vind je diverse Nationale Parken waaronder Peerk Gynstreek. Geniet van de rust en stilte om je heen. Het land van de gletsjers, de fjorden, de adembenemende uitzichten, de bergen en rotsen en het land van de natuurschoon. Kortom een land waar menigeen zijn hart aan verliest. Weinig landschappen in Europa zijn zo betoverend als die van Noorwegen. Tijdens deze rondreis kom je langs de mooiste en indrukwekkende plekken, je kijkt je ogen uit.

Fly & Drive
dagen

Fly & drive door het ongerepte Noorwegen incl. vlucht en huurauto

Fly & drive Noorwegen
Oslo, Akershus, Noorwegen bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 10 of 11 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Oslo vanaf een luchthaven naar keuze
  • 11 of 12 dagen huurauto incl. basisverzekering en ongelimiteerde kilometers
  • Ideale reis voor mooie wandel- en fietstochten
  • Tip: ga op elandsafari in Gålå
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet je reis er uit?

Dag 1 t/m 3: Aankomst in Skeikampen
Je verblijft de aankomende drie nachten in een vakantiewoning in Skeukamp

Vandaag gaat dan eindelijk je fantastische reis door Noorwegen beginnen! Vanaf de luchthaven vlieg je naar Oslo. Bij aankomst staat de huurauto al voor je klaar. Je rijdt ca. 220 km vanaf Oslo naar Skeikampen waar je de aankomende drie nachten zult verblijven.

Skeikampen ligt in de ongerepte natuur van de Peer Gynstreek, op een bergplateau met ruige heidevelden, vennen en bossen. Volg de Peer Gyntvegen, een toeristische route naar Gala door ongerepte natuur. Of trek je wandelschoenen aan en maak een van de vele wandelingen die hier mogelijk zijn. Breng ook zeker een bezoek aan Lillehammer, met het Maihaugen openluchtmuseum en het olympisch museum.

Dag 4 t/m 7: Skeikampen - Voss
Je verblijft de aankomende vier nachten in een vakantiewoning in Voss

Vandaag reis je door naar de plaats Voss ca. 335 km. Vanuit Voss kun je het Fjordengebied gaan ontdekken. Tussen Sognefjord en de Hardanfjord zijn er diverse dagtochten te maken. Ga naar Flam voor een rit met de beroemde Flam Banen en bewonder besneeuwde bergtoppen en groene valleien. Maak een cruise of RIB-boot safari door de Naeroyfjord, een bijzonder mooi fjord dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Voor een prachtige wandeling breng je een bezoek aan Bergen, wandel langs de houten wandelgebouwen aan de Hanzekade Bryggen en bekijk Bergen vanaf de berg Floyen. De omgeving rond Voss is ook uitermate geschikt voor mooie wandel- en fietstochten. Vergeet ook zeker niet om een rit met de kabelbaan in Voss te maken. De kabelbaan brengt je naar de toppen van Hangurstoppen. Hier kun je wandelen, fietsen en genieten van het prachtige uitzicht.

Dag 8 t/m 10: Voss - Hovden
Je verblijft de aankomende drie nachten in een vakantiewoning in Hovden

Na een reis van ca. 220 km kom je aan in Hovden. Onderweg kom je langs appelboomgaarden waar de Hardagerfjord zo bekend om is. Maak onderweg een stop bij Roldal voor een bezoek aan de staafkerk van dit dorp. Vanuit Hovden ontdek je de regio's van Setesdal en Telemarkt. In het Seresdal zijn diverse interessante plaatsen gelegen, waaronder Bykle. Bezoek in Eidsborg het West Telemark museum met een typisch Noorse staafkerk. In de omgeving van Hovden vind je een tal van wandelmogelijkheden in de schitterende natuur van de hoogvlakte. Voor een ontspannen dan breng je een bezoek aan recreatiegebied Hegni met het Hartevatn meer.

Dag 11: Hoven - terugreis naar huis

Helaas zit vandaag je fantastische reis door Noorwegen er alweer op. Je levert de huurauto in op de luchthaven en vanaf hier vlieg je terug naar huis. Hopelijk kijk je terug op een waanzinnige reis!

Bij de 12-daagse reis verblijf je de eerste 4 nachten in Skeilkampen, 3 nachten Voss Resort en 4 nachten in Hovden

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fly & drive Noorwegen
.,
Oslo, Noorwegen
Kaart
., Oslo, Noorwegen
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Geniet van een 11 of 12 daagse fly & drive door Noorwegen. Je vliegt vanaf de luchthaven naar keuze naar Oslo. Hier staat de huurauto al voor je klaar. Tijdens je reis verblijf je in drie verschillende comfortabele accommodaties.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Oslo

Steden
Bernt Ankers Gate 4

Oslo is de hoofdstad van Noorwegen en telt ca. 647.676 inwoners, gelegen aan de Oslofjord. Populaire hotspots in deze stad zijn het Akershus en het Koninklijke Paleis van Oslo.

The Norwegian National Opera & Ballet

Recreatie en spellen, Theater & concerten
Kirsten Flagstads Pl

Prachtig gebouw met echte scandinavische look. Veel hout, licht en glas. Tip! Bezoek één van de prachtige balletvoorstellingen

Het nationale Theater

Bezienswaardigheden
Johanne Dybwads Plass 1

In de prachtige omgeving van gebouwen als het koninklijke paleis, het stortinget en het station bevindt zich het vooraanstaande nationale theater van Noorwegen.

Akershus

Bezienswaardigheden, Musea
Akershus Festning,

Akershus is een middeleeuws fort en kasteel dat werd gebouwd in opdracht van koning Haakon V om de hoofdstad te beschermen. Je kunt verschillende kamers en een museum bezoeken.

Koninklijk paleis van Oslo

Bezienswaardigheden
Slottsplassen 1

Het koninklijk Paleis in Oslo werd gebouwd in de eerste helft van de 18e eeuw als Noorse woonplaats van Zweeds-Noorse koning Karel III Johan en wordt momenteel gebruikt door de huidige Noorse koning.

Vigeland Park

Natuur & Parken
Nobels Gate 32

In het Frogner Park staan meer dan 200 beelden van de kunstenaar Gustav Vigeland. Het zijn allemaal naakte figuren die de levenscyclus van de mens uitbeelden.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Verplichte kosten

De volgende kosten zijn verplicht en dien je ter plaatse te betalen:
- Eindschoonmaak ca. €270,00 (2750 NOK) per verblijf
- Bed- en badlinnen ca. €52,00 (500 NOK) p.p.

Eindschoonmaak en bed- en badlinnen moeten vooraf bij boeking worden opgegeven!

Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op!
- De auto kan NIET opgehaald en teruggebracht worden tussen 22.00 uur en 08.00 uur.
- Bij de 12-daagse reis verblijf je de eerste 4 nachten in Skeilkampen, 3 nachten Voss Resort en 4 nachten in Hovden.

De volgende kosten zijn verplicht en dien je ter plaatsen te betalen:
- Eindschoonmaak ca. €250,00 (2570 NOK) per verblijf
- Bed- en badlinnen ca. €52,00 (500 NOK) p.p.

Eindschoonmaak en bed- en badlinnen moeten vooraf bij boeking worden opgegeven!

Voorwaarden huurauto:

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie A - Economy en is voorzien van een basisverzekering (Collision Damage Waver). De chauffeur is verzekerd en de passagiers conform contract (welke bij de papieren wordt meegezonden). Diverse kleine schadeposten zijn tot een bepaald bedrag meeverzekerd. Je kunt ter plaatse een upgrade van de auto naar een andere categorie of een upgrade van de verzekering regelen naar all-risk of bijvoorbeeld het eigen risico afkopen, dit kunnen wij niet voor je verzorgen.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf uur.

Uitchecken

Tot uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau