Fietsvakanties
dagen

Fietsvakantie nabij de kust en verblijf in Bergen incl. ontbijt

Hotel 1900
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Geniet 2, 3 of 4 dagen van een fietsvakantie nabij de kust van Bergen incl. ontbijt

Het familiehotel 1900 heeft een ideale locatie voor een prachtige fietsvakantie! Dichtbij zee, strand en te midden van de bossen, maar ook ligt kaasstad Alkmaar met zijn vele musea, winkelstraatjes, terrasjes en ontspannen sfeer op fietsafstand. Tientallen kilometers fietspaden vind je in en vooral rond Bergen aan Zee. Comfortabele routes, uitstekende verharde fietspaden en goede bewegwijzering maken de omgeving tot een ideale plek voor veel fietsplezier. Maak eindeloze tochten door zowel het Noord-Hollandse Duinreservaat als in de Schoolse Duinen. Ontdek de poldergebieden, de eeuwenoude Westfriese Omringdijk en de Brede Duinroute. Wist je dat de Brede Duinenroute is uitgeroepen tot de mooiste fietsroute van Nederland.

Fietsvakanties
dagen

Fietsvakantie nabij de kust en verblijf in Bergen incl. ontbijt

Hotel 1900
Bergen, Noord-Holland, Nederland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1, 2 of 3 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ideale omgeving voor wandel- en fietstochten
  • Hotel ligt op slechts 5km van het strand en Alkmaar
  • Neem je eigen fiets mee of huur een fiets in de omgeving
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: maak een fietstocht naar kaasstad Alkmaar!
Tips in de omgeving

Noordhollandse Duinreservaat
Maak een prachtige fietstocht door het Noordhollandse Duinreservaat. Een prachtig uitgestrekt gebied vol flora en fauna. Onderweg geniet je van de prachtige natuur, de schotse Hooglanders, wilde paarden, mooie planten en unieke vergezichten. Let op! Voor het Noordhollands Duinreservaat is een duinkaart nodig als je ouder bent dan 17 jaar. Voor een dagkaart kun je terecht bij de betaalautomaat bij de ingang van het gebied.

Schoorlse Duinen
Een fietstocht door de Schoorlse Duinen voert je langs een prachtige mix van strand, duinen, heide en bossen. Ontdek onderweg tientallen vogelsoorten. Maak onderweg is een tussenstop om even uit te rusten of om bijv. te genieten van een picknick. Daarnaast zijn er een tal van bezienswaardigheden te ontdekken, waaronder de villa Spannenburg, diver stolpboerderijen en het bekende Klimduin, met haar 51 meter het hoogste duingebied van Nederland.

Hotel 1900
Russenweg 3-5,
Bergen, Nederland
Kaart
Russenweg 3-5, Bergen, Nederland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel 1900 is een gezellig familiehotel met 43 kamers. Het hotel is gelegen op slechts 5 km van het strand en de beroemde kaasstad Alkmaar. De sfeervolle kamers zijn gesitueerd in twee naast elkaar liggende oude villa's. Je vind het sfeervolle hotel in het centrum, rustig gelegen in een kleine zijstraat. Alle kamer zijn voorzien van een douche, een toilet, een tv en Wi-Fi. In de lounge of op het terras geniet je van een hapje en een drankje.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
In omgeving
Parkeerkosten
€ 7,50 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Ja
Huisdieren toeslag/voorwaarden
€12,50 per huisdier per dag. Maximaal 2 per kamer per mail te reserveren.
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet

Hotelfaciliteiten

Ontbijtruimte
Ja
Fiets- en wandelroutes
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Stedelijk Museum Alkmaar

Musea
Canadaplein 1

Het stedelijk museum in Alkmaar presenteert de geschiedenis van Alkmaar eveneens als het culturele erfgoed.

Het Hollandse Kaasmuseum

Musea
Waagplein 2

Het Hollandse Kaasmuseum toont de ontwikkeling en bereiding van zuivelproducten door de jaren heen. Eveneens als de handel en het leven op het platteland.

Alkmaar

Steden
Almaar

Met zijn prachtige centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea, terrassen en natuurlijk de kaasmarkt, heeft Alkmaar alles in zich om voor altijd in je herinnering te blijven.

Zaanse Schans

Bezienswaardigheden
Schansend 7

Langs de Zaan zijn diverse historische molens en huizen in een wijkje bij elkaar gebracht. Langs het water zijn een aantal molens te bezoeken. Zeker een aanrader!

Hoorn

Steden
Gouw 1

Hoorn is een echte winkelstad met een zeer gevarieerd winkelaanbod in een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurantjes.

IJmuiden

Steden, Stranden
Marktplein 33

IJmuiden is een gezellig havenstadje. IJmuiden heeft avontuurlijke stranden met volop mogelijkheden voor wind- en watersport.

Huisdieren toeslag/voorwaarden

€12,50 per huisdier per dag. Maximaal 2 per kamer per mail te reserveren.

Parkeren

In omgeving

Parkeerkosten

€ 7,50 per dag

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

08.00 - 22.00

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau