Verre reizen
dagen

Geweldige combinatiereis naar Ubud en Seminyak incl. vlucht en ontbijt

Combinatiereis Ubud - Seminyak
Kuta, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Geniet van een 12-daagse onvergetelijke combinatiereis naar Ubud en Seminyak incl. vlucht en ontbijt

Heb je altijd al gedroomd om het paradijselijke Bali te bezoeken? Dit is je kans! Tijdens deze 12-daagse combinatiereis bezoek je Ubud en Seminyak. Je verblijft vijf nachten in het culturele centrum van Ubud, een betoverende plek. Ontdek hier de boeiende mix van natuur, cultuur en geschiedenis. Na dat je zo veel mogelijk van Ubud hebt bewonderd ga je richting Seminyak. Seminyak is een van de hippere en trendy plekken op Bali. Los dat je je kan vermaken bij de vele Beach clubs die Seminyak te bieden heeft kun je hier ook goed winkelen, en heerlijk genieten in een van de vele spa en wellness faciliteiten. Het is een heerlijke bestemming om je reis op Bali te eindigen, geniet van al het moois dat Bali te bieden heeft!

Verre reizen
dagen

Geweldige combinatiereis naar Ubud en Seminyak incl. vlucht en ontbijt

Combinatiereis Ubud - Seminyak
Kuta, Bali, Indonesië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 10 overnachtingen in 4*-hotels (5 x Ubud & 5 x Seminyak)
  • Retourvlucht naar Denpasar vanaf luchthaven Amsterdam
  • Inclusief alle transfers
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in de hotels
  • Tip: bezoek de watervallen rondom Ubud
  • Tip: leer de omgeving van Seminyak kennen te paard!
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Tips in de omgeving

Ubud
Ubud is één van de bekendste highlights van Indonesië en gezien de schitterende omgeving is dat meer dan terecht. Het wordt de laatste jaren steeds drukker, maar hert is alsnog een charmant bergdorp waar Balinese tradities nog steeds stand houden. Naast de sprookjesachtige rijstvelden die in de omgeving liggen kan je ’s ochtends yoga- en meditatielessen volgen, kooklessen nemen, wandelen, fietsen of één van de populaire dans – en muziek shows bijwonen. Een leuke tip in Ubud is om een scooter te huren en naar Tegallalang, hier vind je de bekendste rijstvelden. Ga aapies kijken in het Ubud Monkey Forest, bezoek de Goa Gajah of bezoek de de Pura Taman Saraswati tempel. In Ubud hoef je je geen moment te vervelen.

Seminyak
Seminyak is gezegend met een bijzonder mooi langgerekt strand. Langs het strand vind je mooie resorts met infinitypools en hippe strandbarretjes, te herkennen aan de sfeervolle Balinese parasols en felgekleurde zitzakken. Over het algemeen moet Seminyak het echt hebben van haar stranden. Maar als je het strand even wilt inwisselen voor een momentje van rust dan moet je op zoek naar Pura Petitenget. Deze mooie Balinese tempel is gelegen aan zee en vervult een vrij belangrijke ceremoniële rol op dit deel van Bali. Seminyak wordt gezien als shopwalhalla van het eiland. Maak hier kennis met de hippe Balinese kledingmerken. Ook voor het nachtleven zit je in Seminyak op de juiste plek. Je kunt tot laat in de avond op het strand hangen met een biertje of naar live muziek luisteren in een gezellige bar in het centrum van het dorp.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Combinatiereis Ubud - Seminyak
.,
Kuta, Indonesië
Kaart
., Kuta, Indonesië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

De eerste vijf nachten zal je verblijven in Artini Dijiwa Ubud 4*. Dit hotel ligt in het hart van Ubud. Het hotel bevindt zich in een natuurlijke omgeving en beschikt over een zwembad. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer met een douche. Vanaf je eigen terras heb je uitzicht op de tuin of het zwembad. Het hotel ligt op 20 minuten lopen van het apenbos van Ubud.

De laatste vijf nachten verblijf je in het 4*-HARRIS Hotel Seminyak. Het hotel ligt op 5 minuten lopen van het strand van Dhyana Pura. Er is een zwembad, fitnessruimte en spa- en wellnescentrum. De moderne kamers hebben een lichte inrichting, een tv, een kluisje en airconditioning. De accommodatie beschikt ook over een minibar en een waterkoker. De badkamers beschikken over een douche, een haardroger en gratis toiletartikelen.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op! Je brengt de eerste en laatste nacht door in het vliegtuig. Dag 2 kom je aan op Bali. Op dag 11 check je uit, vlieg je ('s avonds) terug en land je op dag 12 weer op Schiphol.

Optionele kosten: Covid verzekering (op aanvraag, ter plekke) € 32,00 p.p. (500.000 RP)

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau