Autovakanties
dagen

Appartement aan de Adriatische kust

Grand EurHotel Residence
Montesilvano, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Geniet 4, 6, 8 of 15 dagen in een appartement aan de Adriatische kust

Kijk jij al uit naar een ontspannen vakantie langs de Italiaanse kust? Het hotel ligt aan de Adriatische Kust in de regio Abruzzen. Zoek vertier op de levendige boulevard. Deze heeft een fietspad, markten, concerten en een kermis. Verder liggen er diverse discotheken en clubs in de buurt. Hou je van shoppen? Er is een groot winkelcentrum in de buurt met leuke cafés, gezellige restaurants en een bioscoop. Je kunt ook diverse leuke uitjes in dit mooie gebied maken. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de grote havenstad Pescara en de Trabocchikust met zijn prachtige uitzichten en karakteristieke bouwsels: trabocchi, houten bouwwerken van vissers. Ook in de bergen vind je bijzondere plekjes, zoals het prachtige bergdorpje Pretoro. Dit heeft schattige smalle straatjes en leuke huisjes. Je kunt er bovendien heerlijk eten! Ook een trip naar de stad Guardiagrele en Nationaal Park Majella is gegarandeerd een onvergetelijke belevenis.

Autovakanties
dagen

Appartement aan de Adriatische kust

Grand EurHotel Residence
Montesilvano, Adriatische Kust, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7 of 14 overnachtingen o.b.v. logies
  • Gebruik van gas, water en elektriciteit
  • Hotel is direct gelegen aan het zandstand!
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij de accommodatie
  • Tip: bezoek het Nationaal Park Majella
Grand EurHotel Residence
Viale Maresca 32,
Montesilvano, Italië
Kaart
Viale Maresca 32, Montesilvano, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het Grand Eurhotel is een vakantieresort dat op een uiterst bevoorrechte locatie aan de kust ligt. Het heeft 130 kamers/appartementen die aangenaam zijn ingericht in een moderne stijl. Het hotel heeft meerdere restaurantruimtes die allemaal voorzien zijn van airconditioning. Tijdens de zomerperiode is er entertainment voor de kinderen. Ook zijn er verschillende sportmogelijkheden, zoals tennissen en watergymnastiek. De appartementen zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer, telefoon, een balkon, televisie, haardroger, een koelkast en een keukenhoek uitgerust met 2 elektrische kookplaten. De hotelkamer is uitgerust met een eigen badkamer met douche, telefoon, terras, televisie, haardroger en koelkast.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Accommodatie faciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Keuken
  • Televisie
  • Balkon en/of terras
  • Toilet
  • Wi-Fi
Hoogtepunten

Assisi

Steden
Assisi

Assisi, de stad waar de heilige Franciscus van Assisi vandaan komt. Verder zijn er diverse bezienswaardigheden waaronder de 'Basilica di San Francesco'.

Villa Borghese

Natuur & Parken
Viale Fiorello La Guardia

Wilt u even de drukte en warmte van de stad ontlopen? Dan biedt een bezoek aan Villa Borghese een oase van rust! In dit prachtige park vindt u onder andere musea, beelden, fonteinen en een dierentuin. U vindt er ook een grote vijver met in het midden een Romeinse tempel op een soort eilandje.

Colosseum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Piazza Del Colosseo 1

Het Colosseum is een gigantisch amfitheater midden in Rome. Het is één van de symbolen van de stad. Zo’n 2000 jaar geleden vochten hier honderden gladiatoren (slaven) tegen elkaar en tegen dieren.

Trevi fontein

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Di Trevi

Deze fontein is met zekerheid de meest populaire fontein van Rome. Het hele jaar door heeft het een enorme aantrekkingskracht op toeristen uit binnen- en buitenland. Onlangs is de Trevi fontein geheel gerenoveerd en straalt ze weer als ooit tevoren.

Forum Romanum

Bezienswaardigheden, Cultuur
Via Della Salara Vecchia 5/6

Ooit was het Forum Romanum het politieke centrum van Rome. Ondanks dat er nu niet meer dan ruïnes te bezichtigen zijn, geeft het wel een goed beeld van de vroegere grandeur. Een prachtige locatie met tempels, basilica’s en triomfbogen.

Vaticaanstad

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Via Della Posta

Vaticaanstad: één van de topattracties van Rome. Hier vindt je onder andere de wereldberoemde Sixtijnse kapel met de prachtige schilderingen van Michelangelo.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Belangrijke informatie

Let op!
Kinderen t/m 12 jaar kunnen mee, anders gelden ze als volwassene. Er kunnen max. 3 volwassenen in een appartement of 3 volwassenen en twee kinderen.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau