Autovakanties
dagen

Verblijf in het Toscaanse Montecatini Terme incl. ontbijt

Hotel Puccini
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Verblijf in het Toscaanse Montecatini Terme incl. ontbijt

Montecatini Terme, met zijn beroemde heilzame water en liefst negen kuuroorden, is een schitterende plek op een half uur rijden van zowel Florence als Pisa. Hotel Puccini, vernoemd naar de befaamde componist, is je vertrekpunt voor uitstapjes richting natuur, cultuur, historie en eindeloze gezelligheid. In het stadje bezoek je het kunstmuseum en de prachtige basiliek en neem je het 19e-eeuwse rode trammetje omhoog voor een adembenemend uitzicht. Maak fiets- of wandeltochtjes en bewonder de groen-gele lappendeken van graanvelden, knalgroene heuvels en indrukwekkende cipressen - alsof je door een schilderij loopt! Het nabijgelegen Montecatini Alto geldt als een van de schattigste dorpjes van Italië. Empoli, Prato en Pistoia zijn iets grotere, nog niet door toeristen overstroomde steden met eeuwenoude architectuur, stijlvol vormgegeven pleinen en fijne winkelstraten. Vanzelfsprekend zet je een bezoekje aan Pisa en Florence op je to do-lijst. De eerste kent naast de scheve toren veel meer bezienswaardigheden, de tweede is het epicentrum van de Renaissance. Wandel over de Ponte Vecchio, bewonder de Dom en bekijk de stad vanuit de hooggelegen Boboli-tuinen. Overal laat je je smaakpapillen verwennen met de even smaakvolle als eenvoudige cucina povera - de 'arme keuken': van panzanella en bruschette in de zomer tot ribollita en paddenstoelengerchten in de herfst. De sfeer en het zonnetje doen de rest!

Autovakanties
dagen

Verblijf in het Toscaanse Montecatini Terme incl. ontbijt

Hotel Puccini
Montecatini Terme, Toscane, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 3, 5, 7, of 14 overnachtingen
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een fles wijn op de kamer
  • Inclusief airconditioning
  • Ontdek het prachtige landschap van Toscane
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Tip: breng een bezoek aan Pisa (ca. 50km) of Florence (ca. 44km)
Tips voor tijdens je verblijf

Bezoek de stad Pisa
Wanneer je verblijft in Toscane mag een bezoek aan Pisa zeker niet ontbreken! De stad is vooral bekend door de scheve toren, maar er is veel meer te zien. Bezoek de Dom van Pisa. Deze staat naast de toren van Pisa en is de klokkentoren van deze kathedraal. En achter de Dom vind je het prachtige gebouw "Het Baptisterium". Wil je even de drukte ontlopen? Breng dan een bezoek aan de botanische tuin, Orto Botanico di Pisa. In de oude wijk Sant' Antonio struin je langs tientallen prachtige gebouwen, kloosters en kerken. Sluit je dag af met een wandeling langs de rivier de Arno en strijk neer in een van de sfeervolle restaurantjes of gezellige cafés.

Florence
Florence is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en van de regio Toscane. Een sfeervolle, cultuurrijke en toeristische stad in Italië. Vele beroemde kunstenaars, wetenschappers en schrijvers hebben hier gewoond of zijn er geboren. De stad barst van de fraaie pleinen, bruggen en paleizen. Wil je zoveel mogelijk van Florence zien in korte tijd? Dan kun je misschien beter een fiets huren! Verken de stad onder begeleiding van een Engelstalige gids en fiets langs de hoogtepunten van Florence. 2 uur lang fiets je met een kleine groep door de stad en geniet van het uitzicht, de sfeer en de verhalen van de gids.

Het charmante stadje Lucca
Een van de leukste steden van Italië is misschien wel Lucca. Ontdek de geheime plekken en proef de historie die deze stad te bieden heeft. Een middeleeuws centrum omgeven door een stadsmuur. Struin door het pittoreske stadje en proef de herinneringen aan de voormalige Romeinse nederzetting. Het centrum is nagenoeg autovrij. Ideaal om te wandelen om een goed beeld te krijgen van het middeleeuwse centrum.

Hotel Puccini
Corso Roma 95/97,
Montecatini Terme, Italië
Kaart
Corso Roma 95/97, Montecatini Terme, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Hotel Puccini ligt in het hart van Montecatini, in de hoofdstraat van Corso Roma. Het hotel is gelegen op slechts enkele stappen verwijderd van de beroemde Kursaal en kuuroorden. Het hotel is volledig gerestaureerd. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. 's Avonds kun je in het restaurant terecht voor het diner. Voor een verkoelend drankje neem je plaats om de bar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een kluisje, minibar, telefoon en een bureau. De badkamer is uitgerust met een douche, een wastafel, een föhn en een toilet.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
€ 5,00 per dag
Huisdieren toegestaan (op aanvraag)
Nee
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Wellnessfaciliteiten
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Lucca

Steden
Lucca

Prachtig stadje met imposante stadsmuren en een uniek marktplein.

Vespa en Piaggio museum

Bezienswaardigheden, Cultuur, Musea
Viale Rinaldo Piaggio

Het bedrijf Piaggio werd in 1884 opgericht door Rinaldo Piaggio en produceerde aanvankelijk onderdelen voor de scheepvaart en later voor de trein- en vliegtuigindustrie.

Pisa

Steden, Bezienswaardigheden, Cultuur
Largo Parlascio 3

De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa.

Toren van Pisa

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De Toren van Pisa is de vrijstaande klokkentoren bij de kathedraal van Pisa (Duomo di Pisa). De toren is een van de onderdelen van de Piazza dei Miracoli, is 55,85 meter hoog en heeft 297 treden.

Duomo Santa Maria Assunta

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

De dom van Pisa bevindt zich op het Piazza dei Miracoli in de Italiaanse stad Pisa. De middeleeuwse kathedraal, gewijd aan Maria, vormt het hart van dit Veld van Wonderen.

Piazza dei Miracoli

Bezienswaardigheden, Cultuur
Piazza Del Duomo

Het Piazza dei Miracoli is de belangrijkste plaats in Pisa. Alle vier de religieuze gebouwen van het plein zijn terug te vinden op de werelderfgoedlijst van de Unesco.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

€ 5,00 per dag

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1.40 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau