Autovakanties
dagen

4*-hotel tussen aan de Ligurische kust nabij Genua incl. ontbijt en bootticket Portofino

Hotel Villa Manuelina
Recco, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Verblijf 3, 4, 5, 6 of 8 dagen in Recco nabij Genua aan de Ligurische kust incl. ontbijt en bootticket Portofino

Geniet tijdens je vakantie in de Italiaanse stad Recco in de prachtige regio Ligurië. Tijdens je verblijf in het 4*-Hotel Villa Manuelina word je iedere ochtend met een heerlijk ontbijtbuffet dat voor je klaar staat, zo begin je de dag goed! Met de boot naar de kleine plaats Portofino maak je kennis met de Romeinse tijd. Zo kun je hier veel van de geschiedenis en cultuur ontdekken. Met een bezoek aan het Castello Brown dat is gelegen op de kaap ten noorden van de baai word je meegenomen terug in de geschiedenis tot de middeleeuwen. Wil je even volledig tot rust komen? Ga dan naar het strand en strijk je handdoek neer of neem een frisse duik om even af te koelen. Voor degene die geen fan zijn van het strand, geen zorgen! Bij het hotel is een buitenzwembad met ligbedden.
Kortom, voor ieder wat wils!

Autovakanties
dagen

4*-hotel tussen aan de Ligurische kust nabij Genua incl. ontbijt en bootticket Portofino

Hotel Villa Manuelina
Recco, Ligurië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 2, 3, 4, 5 of 7 overnachtingen
  • Dagelijks ontbijtbuffet
  • 1x boot retourticket van Santa Margherita Ligure naar Portofino
  • 1x toerist informatieboekje
  • Verblijf in een 4*-hotel
  • Hotel is gelegen op ca. 750 meter van het centrum
  • Hotel is gelegen op ca. 2 km van het strand
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren bij het hotel
Bootretour Santa Margherita Ligure - Portofino

Portofino
Portofino is een kleine Italiaanse plaats aan de Italiaanse Rivièra, in de provincie Genua. Het haventje van Portofino wordt gezien als een van de mooiste aan de Middellandse Zee. Dit vissersdorp is zelfs zo mooi dat er landen zijn die delen hiervan hebben nagebouwd. Het bergachtige schiereiland waarop Portofino gelegen is heeft de status van regionaal natuurpark.

Santa Margherita Ligure
Santa Margherita Ligure is een Romeins middeleeuws dorp aan de Ligurische Zee. Het dorp wordt omgeven door olijfbomen. Slenter door het dorpshart met knusse straten en pleintjes. Als je hier op vrijdag bent, dan tref je een grote markt met vers fruit en Italiaanse lekkernijen. Doe hier je inkopen voor een heerlijke (picknick)lunch bij Villa Durazzo. Deze rood-geel geschilderde villa stamt uit de 17e eeuw. Je vindt hem op de heuvel die uitkijkt over de haven.

Hotel Villa Manuelina
Via Roma 296,
Recco, Italië
Kaart
Via Roma 296, Recco, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Het 4*-Hotel Villa Manuelina is een klein hotel en gelegen in de plaats Recco in Ligurië. Met een steenworp afstand van het hotel is een heerlijk strand. Het hotel heeft een buitenzwembad waar je kunt ontspannen met daar omheen een groene tuin. Verder kun je ontbijten, lunchen en dineren in het restaurant. De kamers zijn standaard voorzien van een televisie, telefoon, kluisje en eigen badkamer die is uitgerust met een bad en/of douche, wastafel, toilet en föhn. Er is gratis Wi-Fi en parkeergelegenheid beschikbaar bij het hotel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Bad en/of douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Telefoon
  • Kluisje
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Bagage-opslag
Ja
Fitnessruimte
Ja
Terras
Ja
Bar
Ja
Hoogtepunten

Portofino

Steden
Portofino

Met zijn kleine jachthaven is het één van de meest exclusieve vakantieplaatsen in Italië. U vindt hier de meest luxueuze weekendhuizen van de Italiaanse high society.

Genua

Steden
Genua

Genua is de grootste havenstad van Italië. De bekendste inwoner van de stad is zonder twijfel Christoffer Columbus.

Savona

Steden, Stranden
Savona

Savona heeft een prachtig strand en goede voorzieningen. De haven en het fort van Priamar, het symbool van Savona, vormen vandaag het hart van de stad.

Savona (stad)

Steden
Savona

Savona is de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Bezoek de Brandale Toren, het Priamar Paleis (museum) en de Leon Pancaldo Toren.

Finale Ligure

Steden, Stranden
Finale Ligure

Finale Ligure staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden en de vele uitzichtpunten. De boulevard wordt omringd door palmbomen, restaurantjes en grote terrassen.

Grotta dell'Edera

Outdooractiviteiten
Grotta Dell'edera

De Grotta dell'Edera wordt bereikt door een donkere grot en uiteindelijk door een smalle 'gang'. De routes in het vaste kalksteen bieden een goede grip.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 14:00 uur.

Uitchecken

Tot 11:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.50 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Voorwaarden
Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau