Cruises
dagen

9-daagse cruise over de Donau o.b.v. all-inclusive

Donau cruise
Passau, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
9-daagse all-inclusive cruise over de Donau vanaf Passau naar Spitz, Wenen, Boedapest en Bratislava

Tijdens deze prachtige Donau cruise verblijf je op het schip MS VistaSun, een modern riviercruiseschip. Het glazen voorste gedeelte van het schip biedt een indrukwekkend uitzicht vanuit de panoramische salon. Het ruime zonnedek biedt voldoende zon en schaduw, ligstoelen en tuinmeubilair. Je vaart over de rivier langs de prachtige steden Spitz, Wenen, Boedapest en Bratislava met een start in de Duitse plaats Passau. Aan boord maak je gebruik van de faciliteiten om even lekker te ontspannen en geniet je van een all-inclusive arrangement!

Cruises
dagen

9-daagse cruise over de Donau o.b.v. all-inclusive

Donau cruise
Passau, Beieren, Duitsland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 1 voorovernachting in een hotel in Passau o.b.v. logies
  • 7 overnachtingen in een geboekte hut naar keuze
  • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet of à la carte ontbijt
  • Dagelijks lunch in buffetvorm of à la carte lunch
  • Dagelijks diner in buffetvorm of à la carte diner (waarvan ten minste 1 x een galadiner)
  • Dagelijks snacks
  • Onbeperkt diverse drankjes, o.a. koffie/thee/fris/wijn/bier (08.00 – 00.00 uur)
  • Tip: boek excursies bij om nog meer van de omgeving te ontdekken
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: aankomst Passau
Je overnacht in het B&B Hotel Passau (of vergelijkbaar) in Passau, Duitsland

Vandaag reis je op eigen gelegenheid naar Passau. Je overnacht nog in Passau voordat je cruisereis begint. De drie rivieren Inn, Ilz en Donau komen samen in de oude stad, het water zie je dan ook aan alle kanten. In Passau bevinden zich mooie terrasjes gelegen aan het water waar je gezellig een hapje kunt eten. Dus even bijkomen van de lange rit hier naar toe kan zeker op een van deze terrassen.

Dag 2: inscheping cruise
Inscheping vanaf 15.00 uur en vertrek om 18.30 uur

Vandaag begint je cruisereis en kun je inschepen aan boord van de MS VistaSun. Om op de eerste locatie te komen van je reis verblijf je de avond en nacht aan boord van het schip en maak je gebruik van de verschillende faciliteiten die de cruise te bieden heeft.

Dag 3: Weißenkirchen/Spitz, Oostenrijk - Wenen, Oostenrijk
Aankomst om 10.00 uur en vertrek om 13.30 uur, aankomst in Wenen om 17.00 uur

's Ochtends geniet je van een heerlijk ontbijt aan boord en wandel je het Oostenrijkse centrum van Spitz in. Tussen de middag kun je aan boord genieten van een lunch en vaar je verder naar het prachtige Wenen. Hier eenmaal aangekomen kun je 's avonds nog even de stad in en doe jij vast kennis op voor de volgende dag.

Dag 4: Wenen, Nussdorf pier, Oostenrijk
Vertrek om 17.00 uur

Na het ontbijt heb je tot 17.00 uur de tijd om de Oostenrijkse hoofdstad te ontdekken. Wenen biedt een historische binnenstad met prachtige bezienswaardigheden die je zeker niet mag missen. Zo is het paleis van Keizerin Sisi 'Schloss Schönbrunn' een echt aanrader. Verder slenter je door de straten (of ontdek de stad per authentieke paardenkoets) en loop je bij allerlei verschillende winkels naar binnen of plof je neer op een van de gezellige terrassen. 's Avonds heb je tijd om even lekker tot rust te komen aan boord van de cruise.

Dag 5: Boedapest, Hongarije
Aankomst om 09.00 uur

Vandaag kom je aan in Boedapest, de indrukwekkende hoofdstad van Hongarije. De stad wordt ook wel de 'Parel aan de Donau' genoemd door zijn prachtige centrum met vele bezienswaardigheden. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Hongaarse parlementsgebouw of aan één van de vele andere musea. De binnenstad leent zich ook uitstekend om inkopen te doen of te genieten op een van de vele terrassen. Breng ook een bezoek aan het vissersbastion. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de gehele stad.

Dag 6: Boedapest, Hongarije - Esztergom, Hongarije
Vertrek om 12.00 uur en aankomst om 18.00, je vertrekt weer om 19.30 uur

In de ochtend heb je nog de tijd om de laatste dingen te ontdekken die jij nog niet gezien hebt van Boedapest. Hierna vertrek je naar Esztergom, gelegen aan de grens van Slowakije. Esztergom is één van de oudste steden van Hongarije met ook nog veel pareltjes van vroeger. Zo staat de grootste domkerk van het land in Esztergom, waar je dus zeker even een kijkje moet nemen. De avond breng je door aan boord.

Dag 7: Bratislava, Slowakije
Aankomst om 08.30 uur en vertrek om 18.00 uur

Je hebt Hongarije verlaten en zult vandaag de hoofdstad van Slowakije ontmoeten, Bratislava. De stad staat bekend om zijn vele koffiehuizen, gezellige brouwerijen en adembenemende natuur. De bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft zijn allemaal gelegen in het oude stadshart, waardoor het goed te doen is om deze dag de stad in 1 dag te leren kennen.

Dag 8: varen door de Wachau en de Nibelungengau
Aankomst om 11.30 uur en 15.00 uur

Wachau is een landschap in Neder-Oostenrijk en werd in 2000 uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed. Naast de uitgesproken wijncultuur zijn er in de Wachau talrijke kastelen en ruïnes te vinden. Stift Melk troont majestueus op een rotsplateau langs de Donau in de Wachau (Neder-Oostenrijk). Al van verre zijn de twee naar de hemel rijzende torens en koepel van de abdijkerk zichtbaar. Benedictijner monniken wonen en werken hier sinds 1089.

Dag 9: Terugreis Passau, Duitsland
Aankomst om 08.30 en ontscheping tot 09.00 uur

Helaas zit dan na vandaag je reis erop. Eerst ontbijt je nog aan boord van de cruise, maar hierna zal je het schip verlaten. Vandaag kun je nog een kijkje nemen in Passau en vertrek je richting huis. Geniet na met alle prachtige foto's van de verschillende steden die je bezocht hebt.

Let op:
De vaarroute is altijd onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Donau cruise
.,
Passau, Duitsland
Kaart
., Passau, Duitsland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze prachtige Donau cruise verblijf je op het schip MS VistaSun, een modern riviercruiseschip. Het glazen voorste gedeelte van het schip biedt een indrukwekkend uitzicht vanuit de panoramische salon. Het ruime zonnedek biedt voldoende zon en schaduw, ligstoelen en tuinmeubilair. Verder beschikt het schip natuurlijk ook over een uitstekend restaurant. Een comfortabel en stijlvol schip om je goed op te voelen. Alle hutten zijn buitenhutten, ongeveer 14 m² groot en stijlvol ingericht. De hutten zijn voorzien van tweepersoonsbedden op alle dekken en hebben een badkamer met douche/toilet, satelliet-tv, airconditioning, telefoon, kluis, föhn en schrijf-/kaptafel.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie
  • Voor de reis is een geldig paspoort of identiteitskaart met een extra foto nodig, die na afloop van de reis nog minimaal 6 maanden geldig moet zijn.
  • De schepen en hutten worden ter plaatse toegewezen.
  • Let op! Voertaal tijdens deze reis is Duits!
  • Een overzicht van mogelijke excursies om de reis mee uit te breiden ontvang je na het maken van de reservering, gelijk met je bevestigingsvoucher.
Inchecken

Vanaf 17:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau