Fly & Drive
dagen

Rondreis door Sicilië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Rondreis door zonnig Sicilië
Palermo, Sicilië, Italië bekijk op kaart
Geniet van een 8-daagse rondreis door het paradijselijke Sicilië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Ontdek het bijzondere Sicilië! Doe dit door middel van een geweldige rondreis. Sicilië is een Italiaans eiland met een prachtig landschap en klassieke steden. Tijdens deze rondreis verblijf je in één van de mooiste dorpjes van Sicilië: Taormina. Taormina is een bruisend stadje met leuke restaurantjes, winkels en veel oudheid. Ook verblijf je in de hoofdstad Palermo! In Palermo is de rijke geschiedenis van de stad nog duidelijk zichtbaar. Of je nu houdt van een heerlijke, onbezorgd strandvakantie of een lekker actieve reis... het eiland heeft alles wat je nodig hebt! Geniet van de heerlijke Italiaanse gerechten, wijnen en de cultuur. Eén ding is zeker: tijdens deze rondreis hoef je je niet te vervelen!

Fly & Drive
dagen

Rondreis door Sicilië incl. vlucht, ontbijt en huurauto

Rondreis door zonnig Sicilië
Palermo, Sicilië, Italië bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen waarvan:
  • 4 overnachtingen in een 4 sterrenhotel in Riviera Taormina
  • 3 overnachtingen in een 4 sterrenhotel in Palermo
  • Retourvlucht naar Catánia vanaf een luchthaven naar keuze
  • Dagelijks ontbijt
  • Inclusief huurauto categorie C en ''goud verzekering”
  • Gratis gebruik van Wi-Fi in het hotel
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: Aankomst op de luchthaven van Catánia
De komende vier nachten verblijf je in een 4*-hotel in Riviera Taormina incl. ontbijt

Het is eindelijk zover! Je bent aangekomen op de luchthaven in Catánia. Hier haal je de huurauto op en rijd je naar het eerste hotel in Riviera Taormina.

Dag 2: Etna

Hoe lekker is het om vandaag de dag te beginnen met een goed ontbijt in het hotel? Wanneer je afreist naar Sicilië, kan je er niet omheen; de immense vulkaan Etna bezoeken. De vulkaan heeft een hoogte van ruim 3.300 meter en is hiermee de hoogste actieve vulkaan van Europa. Ook een echte aanrader is om bij een lokale bijenhouder eigen geproduceerde honing te proeven en van een wijnproeverij te genieten, hier kan je zien hoe het geproduceerd wordt.

Dag 3: Forza D'Agrò

Ook vandaag start je de dag weer met een lekker ontbijt. Vandaag heb je weer alle tijd om de prachtige omgeving te verkennen. Een tip is om een bezoek te brengen aan Forza D'Agrò. Forza d’Agrò is vooral bekend geworden dankzij verschillende scènes van de film The Godfather die hier opgenomen zijn. Eindig hier de tour met een prachtig uitzicht van de zonsondergang vanaf het panoramische plein. Wanneer je hier bent geweest kan je doorrijden naar Castelmola. Breng hier een bezoek aan "Bar Turrisi" en geniet hier van de bekende "Almond wijn".

Dag 4: Catania

Na een heerlijke nacht geslapen te hebben is het weer tijd om op ontdekking te gaan. Bewonder Catania. Een aanrader is om hier een typische vismarkt te bezoeken en heerlijk te slenteren door het centrum. Wanneer je hier wat tijd hebt doorgebracht kan je doorgaan naar Syracuse. Ga hier naar het Archeologische park, het Amfitheater en het Griekse Theater.

Dag 5: Palermo
De komende drie nachten verblijf je in een 4*-hotel in Palermo incl. ontbijt

Na het ontbijt is het tijd om richting Palermo te gaan. De levendige stad heeft kleurrijke markten, culinaire tradities, sfeervolle pleinen en een bijzondere architectuur. Vul je dag met de leukste must-do's, zoals o.a. het uitzicht van de kathedraal van Palermo, relaxen in de botanische tuin, slenteren over de gezellige straatjes en de omgeving bewonderen.

Dag 6: Palermo & Monreale

Bewonder in de ochtend en middag de prachtige cultuur en natuur van Palermo en ga in de middag naar Monreale. De kerk van Monreale is de mooiste kerk van Sicilië en misschien wel een van de mooiste kerken van Italië. Monreale ligt op steenworp afstand van Palermo. Vanuit het stadje kijk je uit over de vallei van de rivieren Oreto en Conca d’Oro.

Dag 7: Marsala & Erice

Tip voor vandaag: breng een bezoek aan Marsala. De meeste zullen bij het horen van de plaatsnaam Marsala als eerste aan de gelijknamige wijn denken. De wijn is net als sherry en port een versterkte wijnsoort. Je kunt deze in en om de stad overal proeven. Geniet dan ook zeker van één van de wijnproeverijen!

Dag 8: Terugreis naar huis

Vandaag lever je de huurauto weer in op de luchthaven van Cátania en vlieg je terug naar huis.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Rondreis door zonnig Sicilië
.,
Palermo, Italië
Kaart
., Palermo, Italië
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Tijdens deze rondreis verblijf je 7 nachten in 2 verschillende 4*-hotels op Sicilië. Je geniet dagelijks van een uitgebreid ontbijtbuffet alvorens je op pad gaat. Verder is de retourvlucht inbegrepen en een huurauto gedurende je verblijf.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel
Hoogtepunten

Palermo

Steden
Palermo

Palermo is de hoofdstad en tevens grootste stad van Sicilië. Ervaar hier de authentieke sfeer in het prachtige oude centrum.

Poggioreale – Siciliaans spookstadje

Steden, Bezienswaardigheden
Poggioreale

Het lijkt alsof men hier net vertrokken is, hals-over-kop. U vindt de persoonlijke spullen nog in huis of op straat. Dit is met recht een spookstad!

San Vito Lo Capo

Steden, Stranden
San Vito Lo Capo

In de levendige badplaats San Vito Lo Capo zijn de stranden bijzonder mooi en de zee is smaragdgroen. Het wordt vaak genoemd als één van de mooiste stranden van Italië.

Zoutpannen in Trapani

Bezienswaardigheden
Via Giuseppe Garibaldi 138

De zoutpannen van Trapani zijn de oudste in Europa en zijn de thuisbasis van een aantal windmolens die werden gebruikt om het water af te voeren.

Marsala

Steden
Marsala

De stad Marsala ligt aan de kust en is bekend vanwege haar Marsala wijnen. Het historische centrum van Marsala is mooi gerestaureerd en heeft een prachtige uitstraling.

Vallei van de Tempels (Agrigento)

Bezienswaardigheden
Agrigento

De Vallei van de Tempels ligt net buiten Agrigento. De Vallei ligt onderaan de stad en is een overblijfsel van de bewoning in de 6e eeuw voor Christus.

Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Kinderkorting

Er is kinderkorting van toepassing.

Belangrijke informatie

Autohuur
De auto die gehuurd wordt, is een auto uit de categorie C en is voorzien van een goud verzekering. In Goud wordt het bedrag van het eigen risico niet in rekening gebracht. Het "Goud"-pakket dekt de eigen risico's voor schade en totale diefstal af en stelt je in staat om het eigen risico te elimineren, ook voor schade aan de onderdelen van het voertuig die niet worden gedekt door het "Zilver"-pakket en de dekking van ruiten en banden is voorzien. Gedeeltelijke diefstal, poging tot diefstal, schade aan het dak, schade aan het onderste deel van het voertuig, schade aan het interieur en schade door vandalisme, oproer, etc. zijn uitgesloten.

Minimale en maximale leeftijd
De minimumleeftijd voor het huren van een auto is 23 jaar en onder de 25 jaar is er een toeslag van toepassing. Je dient minimaal 2 jaar je rijbewijs te hebben en deze moet op het moment van afhalen van de auto nog minimaal 1 jaar geldig zijn.

De maximum leeftijd voor het huren van een auto is 75 jaar. Het is zeker wel mogelijk een auto te huren indien je ouder bent dan 75 jaar (of jonger dan 25 jaar) maar hier zijn dan toeslagen van toepassing. Over de hoogte van deze toeslagen kan ons Service Center je verder informeren, dit is namelijk per verhuurmaatschappij en/of land verschillend.

Creditcard verplicht!
Let op: er is een geldige creditcard nodig om een auto te kunnen huren in het buitenland i.v.m. een eventuele borg van ca. € 300,00 - € 1250,00. De hoogte is afhankelijk van het land en de verhuurmaatschappij. De creditcard die je gebruikt bij de boeking dien je ook mee te nemen op vakantie en deze te gebruiken voor de borg en andere zaken die je bij wil boeken bij de verhuurmaatschappij ter plekke, een andere creditcard wordt niet geaccepteerd. De creditcard moet op naam van de hoofdboeker, die tevens de bestuurder is, staan. Ter plekke kan een 2e bestuurder worden geboekt. De creditcard dient een VISA of Mastercard te zijn. De verhuurbedrijven accepteren geen andere Pre-paid of creditcards (bijv American Express).

Let op! De hoofdboeker en de bestuurde moeten dezelfde persoon zijn!!

Inchecken

Vanaf 15:00 uur.

Uitchecken

Tot 10:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie

24 uur

Toeristenbelasting

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 2.00 p.p.p.n. Deze dienen ter plaatse te worden voldaan.

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau