Overnachting + belevenis
dagen

Onvergetelijk winter avontuur in het Finse Levi incl. vlucht, ontbijt en excursies

Fins winter avontuur Levi
Levi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Genieten van een geweldig 8-daags winter avontuur in Levi in Fins Lapland incl. vlucht, ontbijt en excursies

Dit winter avontuur combineert het beste van twee werelden. Je neemt deel aan een aantal excursies die Fins Lapland zo bijzonder maken en ontdekt de magie van het winterlandschap. Zo ga je bijvoorbeeld mee op Huskysafari, sneeuwscooter safari en een sneeuwschoenwandeling. Hoe gaaf is dat?! Tegelijkertijd verblijf je in een goed hotel dichtbij het centrum van Levi. Met een ruime keuze aan restaurants, bars en winkels is Levi dé wintersportplaats van Finland. Kortom: lekker actief op pad en genoeg tijd om te relaxen.

Overnachting + belevenis
dagen

Onvergetelijk winter avontuur in het Finse Levi incl. vlucht, ontbijt en excursies

Fins winter avontuur Levi
Levi, Lapland, Finland bekijk op kaart
Daarom is dit een goede deal
  • 7 overnachtingen
  • Retourvlucht naar Kittilä vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol Airport
  • Retourtransfer luchthaven - hotel
  • Dagelijks uitgebreid ontbijt
  • Inclusief een sneeuwschoenwandeling van ca. 2 uur op dag 2
  • Inclusief een sneeuwscootersafari Levi van ca. 2 uur op dag 3
  • Inclusief een huskysafari van ca. 10 km op dag 6
  • Inclusief een warm drankje bij de excursies
  • Inclusief een set thermische bovenkleding tijdens het gehele verblijf
  • Inclusief Luchthaven belasting à € 48,00 p.p
  • Inclusief 20 kg ruimbagage
  • Inclusief Engelssprekende gids tijdens de excursies
  • Betaal nu slechts 35% van je reissom aan
Hoe ziet de reis eruit?

Dag 1: vlucht Amsterdam-Kittilä met TUIfly

Eindelijk is het dan zo ver. Je bent aangekomen op de luchthaven van Kittilä. Met de transfer word je naar Lapland Hotel Sirkantahti gebracht waar je zult verblijven. Wanneer je bent ingecheckt en je kamer hebt ingericht heb je tijd om er lekker op uit te gaan om Levi te ontdekken! Je ontvangt vandaag tevens een set thermische bovenkleding, welke je het gehele verblijf kunt gebruiken.

Dag 2: Sneeuwschoenwandeling.

Begin de dag met een stevig ontbijt. Het is tijd om er op uit te gaan. Voorzien van speciale sneeuwschoenen en stokken maak je samen met een gids een prachtige wandeling rondom Levi. Je ploetert door de losse sneeuw en ondanks de kou zal je merken dat je het toch snel lekker warm krijgt. De gids brengt je op prachtige plekken die op andere manieren niet te bereiken zijn en vertelt onderweg verhalen over de mensen en de manier van leven in Lapland. Halverwege de wandeling maak je een stop en wordt er een warm drankje geserveerd.

Dag 3: Sneeuwscootersafari

Een absolute must om te doen tijdens je verblijf in Lapland is een tocht met een sneeuwscooter! Na de rijinstructies en de veiligheidsregels te hebben doorgenomen, ga je op avontuur. Je rijdt over speciale sneeuwscooterpaden dwars door de prachtig besneeuwde bossen en over uitgestrekte bevroren meren. Halverwege kun je even opwarmen in een Finse kota en krijg je een kop warme bessensap.

Dag 4:Dag ter vrije besteding.

Vandaag heb je een dag ter vrije besteding. Begin de dag met een lekker ontbijt. Wat ga je vandaag doen? Hierbij een aantal tips: je kan bijvoorbeeld de poolnacht ervaren door een sneeuwscootertocht in de buurt van Levi te maken. Met een beetje geluk is het onbewolkt en wijzen de maan en de sterren, en misschien zelfs het noorderlicht, je de weg. Overdag is er de mogelijkheid om te gaan skiën of langlaufen. Wandelen en/of fietsen op de fatbike door de besneeuwde bossen is ook een heerlijke dagactiviteit!

Dag 5: Dag ter vrije besteding.

Ook vandaag kan je genieten van een dag ter vrije besteding. Helemaal op eigen wijze Finland ontdekken! Als je vandaag iets actiefs wil doen zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan je bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het Snow Village, op bezoek gaan bij de rendieren of een heerlijk dagje skiën. Je hoeft je hier niet te vervelen!

Dag 6: Huskysafari

Een absolute must wanneer je naar Lapland gaat is natuurlijk een tocht met een hondenslee! Vandaag vertrek je per bus naar de huskyboerderij voor een onvergetelijke belevenis! Als je aankomt hoor je de honden al enthousiast blaffen, want ze willen vertrekken. Neem plaats op en achter de slee en laat je door vier tot zes husky's door het schitterende dik besneeuwde Finse landschap trekken. Na de safari geniet je van een beker warme bessensap, terwijl je luistert naar verhalen over de huskyhonden. Uiteraard is er ook nog even tijd om met de honden te knuffelen. Duur: ca. 3 uur, inclusief transfer (huskyrit van ca. 45-60 minuten).

Dag 7: Dag ter vrije besteding

Dan ben je alweer aangekomen op de laatste dag van je avontuur in Finland. Maak er een onvergetelijke dag van. Ga lekker skiën, snowboarden of langlaufen in Levi in de directe omgeving. Vergeet geen foto's te maken voor de mooiste herinneringen!

Dag 8: naar huis

Dit was 'm dan alweer. De reis zit er op. Als het goed is heb je genoeg foto's genomen zodat je deze gave ervaring met iedereen kan delen!

Let op :
Door weersomstandigheden kan er afgeweken worden van de volgorde van de activiteiten.

Deze pakketreis wordt georganiseerd en afgehandeld door Travelcompany Holidays
Nu slechts 35% aanbetalen!
Betaal nu slechts 35% van je reissom aan. De overige 65% betaal je uiterlijk 42 dagen voor je vertrekdatum.
Fins winter avontuur Levi
Levinitie 1630,
Levi, Finland
Kaart
Levinitie 1630, Levi, Finland
De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Je verblijft in Lapland Hotel Sirkantahti (of vergelijkbaar). Dit moderne hotel ligt in het centrum van Levi op loopafstand van de skipiste, het winkel- en uitgaansgebied. De kamers zijn ingericht in Scandinavische stijl. Het restaurant serveert ontbijt en diner en in de lobby vind je een gezellige bar. De unieke ligging en de kwaliteit van de kamers zorgen voor een aangenaam verblijf in Fins Lapland.

De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel

Diensten

Parkeren
Ja
Parkeerkosten
Geen
Wi-Fi
Ja

Kamerfaciliteiten

  • Douche
  • Föhn
  • Toilet
  • Wi-Fi
  • Koffie- en theefaciliteiten
  • Televisie

Hotelfaciliteiten

Restaurant
Ja
Lounge
Ja
Sauna
Ja
Bar
Ja
Reisadvies
Bekijk op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen welk reisadvies momenteel geldt voor het land van bestemming. Dit advies komt vanuit de Nederlandse overheid. Daarnaast staat bij dit advies ook vermeld welke maatregelen er van kracht zijn in het land zelf en wat je moet doen om het land in te mogen reizen.
Vluchtinformatie

Let op! Per luchtvaartmaatschappij verschilt het gewicht dat je mag meenemen en de maximale afmetingen voor je handbagage. Controleer daarom altijd de actuele bagageregels bij de maatschappij waarmee je vliegt. Eventuele extra handbagage en/of ruimbagage kun je zelf bij de luchtvaartmaatschappij bijboeken na afgifte van de tickets. Klik hier voor de actuele informatie. Ga je met Ryanair vliegen, vergeet dan niet om online in te checken, inchecken op de luchthaven kost namelijk 55 EUR per persoon.

Pakketreis

De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan je aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Travelcompany Holidays is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis en beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om je terug te betalen en, indien het vervoer is inbegrepen in de pakketreis, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302: klik hier

Belangrijke informatie

Let op:

  • Rijbewijs verplicht voor het besturen van een sneeuwscooter. Minimum leeftijd voor het besturen van een sneeuwscooter is 18 jaar.
  • Verzekering afsluiten om het eigen risico (€ 980,00) van de sneeuwscooter af te kopen kun je ter plaatse regelen voor ca. € 15,00 per bestuurder. Na het afsluiten van deze verzekering is het eigen risico slechts € 150,00.
  • Tegen betaling kun je ski's mee aan boord nemen van het vliegtuig (van tevoren aanmelden). Kosten hiervoor bedragen € 30,00 per persoon per enkele reis. Dit moet gedaan worden bij het inchecken en dus NIET bij boeking (speciale check in desk wijst zich vanzelf. Je dient dit zelf uiterlijk 48 uur voor vertrek via de site van TUIFly door te geven. Meer info bij de reisbescheiden.
Parkeren

Ja

Parkeerkosten

Geen

Inchecken

Vanaf 16:00 uur.

Uitchecken

Tot 12:00 uur op de dag van vertrek.

Openingstijden receptie
Toeristenbelasting

Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en/of servicekosten

Reserveringskosten

De reserveringskosten bedragen €19.95 voor het afhandelen van je boeking

Annuleren en wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigingskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 19,95 per wijziging. Het is in principe niet mogelijk om uw boeking nog, kosteloos, te annuleren zodra u van ons de bevestiging van uw boeking heeft ontvangen. Dit geldt ook als u gekozen heeft om het bedrag in termijnen aan ons te betalen. Indien u wilt annuleren kunt u contact opnemen met onze klantenservice en dan kunnen zij kijken tegen welke kosten u de boeking nog kunt annuleren.

Helaas
Deze deal is niet (meer) boekbaar!
Ontdek vergelijkbare deals Ontdek vergelijkbare deals
iDeal Mister Cash Visa Mastercard Maestro YourGift Cadeaukaart VVV Cadeaukaart DE Cadeaukaart Reis Cadeau